Arama sonuçlarınız

1. freebird

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Bence bu durumda Esp kullanmak anlamsız,hız da düşük ve en alt tabaka da buzlu..hatta tehlikeli bile olabilir.

2. freebird

Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?..

Ynt: Grand Vitara'da ESP Ne Zaman Devre Dışı Bırakılmalı ?.. Merhaba Braveheart, Teorik olarak ve mantıken bu sistem , moddaki (4H-4HL / 4HL-4H) transferler arası geçişlerde durmak gerekmediği ve max 80km civarı hıza musade ettiği için Esp devreden çıkmaz (diye düşünüyorum). Yine Bence yağmur...
  3. freebird

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Şu an kampanya var.3 alana 4.bedava yani 322,50tl tanesi. Lastik hakkında bilgi sahip olmadan fiyat-kalite yorumu yapmanız yanlış ....

4. freebird

Ynt: 2007 Grand Vitara DDiS ve ON-Road: 225/65R/17 ? - 225/70R16 ? Biraz nostalji kaç sene olmuş ...inanılır gibi değil; sağlam bir öngörü ,sabır ve beklenen mutlu son. Gören de lastikler bedava falan dağıtılıyor sanacak.Bizi bu hale düşürenler ve H/T ye mahkûm edenler utansın ..:-) Neden AT...
  5. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Bu lastiği ön görüşme yaptıktan sonra almak (ödeme yapmak)üzere dün İzmir de bir bayiye gittim ,sipariş verip ödemesini dahi yaptım ,ertesi gün teslim edilmek üzere anlaştık ve 10 dk sonra stoktan başka bir bayi tarafından çekildiğini...

6. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Arkadaşlar, Müjde diyebileceğim bir haber;(Bu ebattaki seçeneksizlikten dolayı ,abartısız olarak, birkaç yıldır bu anı sabırla bekledim.. :) ) Tabi ki 225/65r/17 Grand kullanıcıları için ; Yokohoma Geolander AT-S çok yeni olarak satışa...

7. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Arkadaşlar ,Toyo open country at kullananlar ve Michelin latitude cross memnun mu?Hangisini önerir siniz?
  8. freebird

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Arkadaşlar son durum nedir,giden var mı?
  9. freebird

2006 ve üstü modeller nasıldır?

Ynt: 2006 ve üstü modeller nasıldır? Arkadaşlar burada yeni kasa GV ile ilgili çok fazla bilgi var,ben 2008 den beri sürekli olmasa da yazıyor ve okuyorum,problem aslında bu başlığın ve benzerlerinin ana başlık altında Suzukinin altına ilave edilip derlenip toparlanması,çünkü kasa 6 yıldır...

10. freebird

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Bahsi geçen yerler,zor şartlar ; ağır sürat yüksek devir ve tork düşük vites ve bunun sonucunda da bu sarfiyat normal gibi...her zaman belirttiğim gibi box tuning uygulamaları bana makul gelmiyor,fabrikasyon uygulamalarla belki de daha iyi...

11. freebird

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Suzuki GV can go where these wanna be's don't dare.. diye cok dogru bir soz duymustum..
  12. freebird

Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri Benim gorseller dijital olmadigindan yok malesef ,dijital ortama aktarmak istiyorum cunku inanilmaz fotolar var.Table mountain dan ufka bakinca okyanus uzerinden yaklasan bulutlari cekmistim bir ortu gibi sehri kaplayip 2 gun esir etmisti.Bu resimlerle...

13. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Dunlop Grandtrek AT3 225/65R17 102H Ultra yüksek ve yükek performans lastiklerinin lider üreticisi Dunlop üstün off-road özellikleri ile Dunlop’un gelişmiş yol lastik teknolojilerini birleştiren yepyeni bir 4x4 lastiği yarattı: Dunlop...
  14. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz bahsettiğiniz lastik AT değil sanırım hem 235...bugün araştırırken Dunlop Grandtrek AT3 225/65R17 102H gördüm ,bu lastikle ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı?
  15. freebird

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri o zamanın parası yanlış hatırlamıyorsam tl karşılığı "60.-per night incl breakfast"falandı,ben 2 katına bile razıydım ,resmen terapi oldu.Havalimanından bile almaya gelmişlerdi.Yanlız işin kötüsü benim mail listemdeki ctc detaylarını birkaç yıl önce...

16. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz tşk ederim,daha lastik eskimeden araştırma çabalarına girmiştim,lastiğin birkaç mm si kaldı bu ebat hala getirtilmedi ,alternatif olmaması sinir bozucu bir durum ,yok mu bir BABAYİĞİT bu lastiği ithal edecek? acaba diye de soruyorum kendime.
  17. freebird

Ynt: Güney Afrika - Cape Town İzlenimleri Cape Town da konaklamak istiyenlere,Okyanus kıyısı Table Mountain/Mandella adası manzaralı triplex bir villanın bir katını kiralayan Polonyalı ailenin "çok uygun fiyatta"(manzara inanılmaz ötesi,California-Palm Beach evleri tarzı) önerim...
  18. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Arkadaşlar 225/65/17 A/T hala ithal edilmiyor mu?Ben 2 senedir bekliyorum hala bulunamıyor,ne ebat değiştirmek ne de H/T ye talim etmek istemiyorum..Bilgisi olan var mı?

19. freebird

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Arkadaşlar, 1.9 DDIS lerde herhangi bir uygulama yapmadan dahi hatalı kullanımlarda Turbo larda problem çıkabildiğini duydum-biliyorum ,turbo meselesi ve kullanımı hassas bir konu ,Turbonun özellikle araç ilk çalıştırıldığında...
  20. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Merhaba Nigeria, Problemin neden kaynaklandığı ile ilgili moderatörler yardımcı olacaktır sanırım,aksaklık giderilene kadar bana "gforce-@hotmail.com" dan ulaşabilirsiniz,dilerseniz mail adresinizi bildirin geri dönmeye çalışayım...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri