Arama sonuçlarınız

1. freebird

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. İyi günlerde kullanın.Kaça maloldu ve yakıt tüketiminde bir artış oldu mu?

2. freebird

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Tecrübe ettiğinizden bahsettiğiniz Lastik modeli ve ebatı nedir?
  3. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Benim yorumum Toyo H/T type için Opencounty ler ve A/T ler farklı bir teknolojiyle falan üretiliyorsa bilemem ayrıca Toyo da 225/65/17R ebatında A/T Türkiye'de yok..

4. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Selam, Maalesef değişen birşey yok ,bu ebatta Türkiye'de pek değil hiç A/T lastik yok,Pirelli ve özellikle Toyo yu lastik yerine koymuyorum,çok set ve kötü bir lastik,kardeşimde 1 yılını tamamlamayan Toyolar çatlaklarla dolu,en kısa sürede...
  5. freebird

Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ*

Ynt: Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ* merhaba,çok pardon geçen ay satıldı ben ilanı silmeyi unuttum...

6. freebird

Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında

Ynt: Suzuki Ön Koruma Demiri Hakkında Suzuki G.V 2007 DDIS aracımın ön koruma demirini İzmir'de 200.-TL ye satıyorum . Krom,çok temiz,çok yeni herhangi bir çizik,deformasyon,vuruk,pas,vs yok..ilanlar kısmında da bilgi verdim,burada da belirtmek istedim..araştıranlar fiyatının çok uygun olduğunu...

7. freebird

Suzuki Grand Vitara "Yeni Kasa" Ön Koruma Demiri (Krom)*YENİ*

Çok yeni Taktırdığım krom ön koruma demirini 200.-TL ye İzmir'den satıyorum,hiçbir şekilde çizik,aşınma,pas,vs deformasyonu yok,"sıfır"dan farksız..
  8. freebird

2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur?

Ynt: 2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur? Aynı serviste ben de geçen yıl hemen hemen aynı fiyata yaptırmıştım,benimki de DDIS ,işçilik 55.- civarıydı,zaten yapılanlar ,extra bir şikayet yoksa , fix şeyler,polen filtresi değiştirilmezse +/- 20,25.-tl...
  9. freebird

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. aslında bu konuda benim de kafam karışık,ustalar bu tür sonradan katılımları tavsiye etmiyor ve neticelerini(dezavantaj olarak) görmenin yıllar/km ler alabileceğini belirtiyor,Japonya'ya sormalı..

10. freebird

Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı

Ynt: Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı Evet,Canotomotiv bu konuda ve standartlarda yerli üretim yapan sanırım tek firma veya varsa da ben bilmiyorum,ben de görüşüyorum ,şu aşamada birşey yapamıyorlar ama toplu sipariş olursa yardımcı olabileceklerini söylediler, bu da şu...

11. freebird

Ynt: Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı Sorumu tekrarlamak istiyorum; yukarıdaki resimdeki(P1120608.jpg) parçalar(2 parça) Can otomotivden temin ettiğiniz parça mı?
  12. freebird

Ynt: Suzıki GV Karter muhafazası fabrikasyon mu özel yapım mı Sayın mdilek, Sizin taktırdığınız bu 2 parça Canotomotivden temin ettiğiniz parçalar mı? Ben de şu sıralar taktırmayı düşünüyorum ve bu firmayla görüşüyorum ,anladığım kadarıyla bu firma %90 yurtdışı ağırlıklı çalışıyor ve en...

13. freebird

2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur?

Ynt: 2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur? Sayın Braveheart, Ben de bu şikayetten müzdarip(gaza dokununca çok ince bir vınlama tarzı)servise gösterdim,bana o kayışın bağlı olduğu rulmanın (sanırım şarj dinamosuna da bağlı bir sistemin içinde)gitmeye-özelliğini...
  14. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Lastik daha piyasada yokken fiyat verebilmeleri ilginç,ayrıca eğer doğruysa da 4ü 1150TL çok iyi sayılır.
  15. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Çok iyi bir haber bu.....haber kaynağı sağlam mı?isim neden alıyorlar?ilk müşterilere promosyon falan yapacaklarsa ben de yazdırmak isterim :) şu halimize bak ya ! sanki bedava dağıtacaklar, talep artmaya başlayıp arz yetersiz kalınca...

16. freebird

G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak.

Ynt: G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak. Teşekkür ederim LRTD5, Aslında konuyu genelliyerek ,4wd modda asfalt-ıslak zeminde rampa performansları olarak da genişletebiliriz sanırım. Açıklamalar mantıklı aracıma olan uyarlamalar kısmına katılıyorum, arkaların...
  17. freebird

Suzuki Jimny Performansı ?..

Ynt: Suzuki Jimny Performansı ?.. Port Bagaj konuyu problem olmaktan çıkarabilir.Arazi kabiliyeti tartışılmaz bir araç.4L konumuda D ve 1 de deneyin ayrı ayrı..El freni takılı kalmadıysa/unutulmadıysa arabanın zorlanma etkileri göstermeden "patinaja bile girmeden" eylemsiz kalması teknik bir...
  18. freebird

Ynt: G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak. Sn BRAVEHEART,öncelikle yanıt için tşk.ederim. Aslında insanların karekterleri gibi,algıları ve buna bağlı olarak da seçicilikelri de farklılık gösterebiliyor,özellikle de araçlar konusunda,ben de kullandığım aracı...

19. freebird

Ynt: G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak. Çok acayip bir soru sorduğumu düşünmüyorum ama anlaşılan hiçkimse Suzuki'sini asfaltta benim kadar fazla kullanmıyor , ya da bu sitede konuyla ilgili yorum yapabilecek kimse yok!
  20. freebird

Ynt: G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak. Konu biraz fazla komplike ve spesifik geldi ise,anlaşılabilmek için sadeleştirip genelleştireyim; 4H(Sürekli 4 çekiş)konumunda yağmurlu asfalt yol tırmanış ve inişlerde 4H-L(dif.kilitli) olarak ilerlemek daha güvenli...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri