Arama sonuçlarınız

1. freebird

G.V 1.9 DDIS'Lerde ONROAD Rampa İniş-Tırmanış Performans Limitleri Hak.

Son zamanlarda "onroad" sürüşlerde tecrübe ettiğim ve aklıma takılan bir konuyla alakalı sizlerin de fikir,düşünce ve yorumlarınızı rica ediyorum; %10-20 arası eğimli-virajlı uzun asfalt iniş ve tırmanışlarında ,"Bilenler için Muğla-Marmaris arası Sakar geçidi-Gökova arasındaki rampalarda"...

2. freebird

Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz O zaman 4 mevsim lastiklerin A/T'lerin yerini dolduramayacağı gibi bu konuda yanına bile yaklaşamayacağıyla ilgili görüş bir tecrübeye istinaden daha da netlik kazanmış oldu diyebiliriz.Dueler gerçekten çok iyi bir lastik, be de...
  3. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Wrangler ile ilgili hangi anlamda yorum yaptığınızı tam anlayamadım?Yani Bridgestone da kullanan bir kişi olarak Wrangler'in All Weather olduğu halde Dueler dan farkının pek olmadığını mı ima ediyorsunuz?

4. freebird

Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Geçen yaz İzmir-Mersin arası 985km yolu 90-100 km/saat ort ile 4+1 kişi,bagajlarıyla beraber 6.2 ortalamayla almıştım;irtifa,hava-yol koşulları,mevsim,v.s etkiliyebiliyor. Sizdeki 0,3lt lik fark ATR lastik farkıdır "yarattığını bir lastik satıcısı...
  5. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Yol bilgisayarı + klasik yöntemlere göre elde ettiğim verilere göre de sağlamasını yapıp değerlendirdim,ayrıca yol bilg.çok sağlıklı çalışıyor buna da güvenilebilir değişen birşey olmuyor.66 lt ile uzun yol ağırlılıklı,şehir trf fazla girmeden...

6. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Almadan aynı aracın Diesel opsiyonunu deneseydiniz (sürekli 4x4 mod ve 1665 kg bir araç olarak bu kategoride daha ekonomik olanı varsa bilmek isterim )...90km sabit hızl(otoyol)a 5.8lt/100km tecrübe ettim/ediyorum [ortalama + 1.0lt her 10km ilave...

7. freebird

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara için Lastik Önerileriniz Yine bizim kronik konu... :) Ben 2 ay kadar önce Lassa competus 225/65/17 için A/T nin olduğunu yetkiliyle birebir görüşerek gördüm ,hatta int ten stoklara bakıp ...mmm...evet şu anda mevcut dediler hatta 275.-TL cash fiyat verdiler.Bu...
  8. freebird

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları Belki olumlu olarak konuya yorum getirmiştir ...yoksa ben de bilmek isterim
  9. freebird

Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası

Ynt: Grand Vitara 1.9 DDIS Motorlarda Elektrikli Turbo Soğutma Pompası DPF ,daha çok olaya çevresel bakış açısıyla yaklaşıldığında önem kazanıyor ve düşen emisyon değeri,teknik açıdan olumsuzluk teşkil etmez.2007-2008 motorlar aynıdır ,2009 da yapılan genel makyaj hafif de olsa motora da...

10. freebird

Yeni kasa G.Vitara 5K 1.9 DDiS arka amortisörleri

Ynt: Yeni kasa G.Vitara 5K 1.9 DDiS arka amortisörleri Daha önceki kullanıcının bir hatasından kaynaklanan birşey de olabilir,birçok sebep akla geliyor.İlk sahibi de siz olmadığınızdan; kimisi için önemli olmadığını düşündükleri başkası için önemli hatalar olabilir...yine de geçmiş olsun

11. freebird

Yeni kasa G.Vitara 5K 1.9 DDiS arka amortisörleri

Ynt: Yeni kasa G.Vitara 5K 1.9 DDiS arka amortisörleri Lastiklerin aşırı şişmesinin amortisörlere bir negatif etki yapacağını kesinlikle sanmıyorım,alakası yok sanırım bu daha spesifik bir konu başka birşeyle iniltili,bu araç arazide çok daha ağır şartlara ve etkilere maruz kalıyor,böyle basit...
  12. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Yakıt konusunda da sanırım marka kadar İstasyonun kalitesi de önemli,özellikle de diesel yakıtlarda,marka olduğu halde istasyonlardan kaynaklanan okadar çok problemler duyuyorum ki..Neyse sanırım yine bildiğim/kullandığım firma ve istasyonlardan şaşmamak gerek...

13. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Arkadaşlar, 1.9DDIS ler için Shell V-Power Diesel+ GTL yakıt kullanan oldu mu?yeni sayılan bu yakıtı çok merak ediyorum ,Ben 80% Opet ve 20% BP kullanıyorum ve bir problem yaşamadım ve çok memnunum ,Shell in bu yakıtı gördüğüm kadarıyla 16-17 krş daha pahalı ama...
  14. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Evet ben de biraz daha eskimesini bekliyorum zaten icraatlere yavaş yavaş başlamak için. Yeni eski farkımız yok hepimiz bir Suzukiciyiz nasıl olsa ...Yeni kasa çıkınca bizimki de eskiyecek :)
  15. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Paylaşım için teşekkürler,ben de kullanılan lastikleri ve yaptıkları yolun mesafesini merak ettim,lastikler de iyi sınav vermiş..araç zaten verir onda bir şüphemiz yok herhalde :)

16. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Hill holder ok olabilir ama ,tepe iniş sistemine hiç gerek olduğunu düşünmüyorum , 4L-L veya 4H-L poz /1.veya 2. viteste inilemiyecek yer düşünemiyorum,hatta gaza bile basma gereği duyabilirsiniz :) denemesi bedava...
  17. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Üzerindeki lastikler eskiyince ,benim de kullanmayı düşündüğüm lastik büyük ihtimalle bu olacak,konuyla ilgili bilgi edinmeye çalışırım ve neticeyi paylaşırım tabii ki...
  18. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Geçen yıl Denizli de sorduğumda mevcuttu,aynı zamanda fiyat da almıştım oradan biliyorum..

19. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları 225 65 17 için A/T http://www.yokohama.com.tr/ProductDetails.aspx?ID=35
  20. freebird

Ynt: Yeni Kasa Grand Vitara'nın Olumsuz Yanları Enver Bey, Sizi çok iyi anlıyorum,ben de İzmir de yaşıyorum ,çünkü aynı pimpiriklilikle bu aracı 2007 sıfır km de almak için 6 aya yakın araştırdım ,daha önce de Golf 4 TDI 110 Hp yani bir binek sahibiydim,off road parkurda rakip diyebileceğimiz...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri