Arama sonuçlarınız

1. freebird

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. Tabii ki 3 5 kapının farkı yok sonuçta Suzuki :) ...ben istenilen bilgilere daha kolay ulaşma açısından fikrimi ortaya koymuştum

2. freebird

2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz.

Ynt: 2007 Grand Vitara Hakkında Fikirleriniz. Arkadaşlar Suzukileriniz hayırlı olsun güle güle kullanın,en öncelikle kazasız ve belasız.. Suzuki nin 2006 ve üstündeki yeni kasalarında birkaç versiyonu old için "3K,5K,Diesel,Benzinli vs gibi" konu başlıklarınızı buna göre detaylandırırsanız...
  3. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Yok canım kafama taktığım yok bişeyi,taksaydım bu aracı almazdım zaten .... Motor gücü ve yakıt ekonomisi karşılaştırmalarıyla ilgili yorumlara katılıyorum,ben biraz daha realistik düşündüğüm için Türkiye koşullarına göre mukayeseleri "max ekonomi ve max...

4. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Benim görüşüme göre de ,Suzuki diesel motor için altyapı yatırımlarda geç kaldığı için bu durumlarla karşılaşıyor ve demek ki baz araştırmalarında en ekonomik ve masrafsız olarak da Renault motorunu " biraz demode olsa da " uygun görmüşler(ama Japonlar uygun...
  5. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Subaru ile Suzuki off road parkuru açısından mukayese bile götürmez tabi ki ,ben sadece konuyla alakalı(sorulan bir soruya cevap niteliğinde) , normal sürüş modunda 50/50 oranının tescilli tek markası olarak verdim bu örneği ,anlıyamadığım ve beklenti içinde olduğum...

6. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Arkadaşlar, Son mesajıma (Suzuki ve benzeri birçok araçtaki normal sürüş modunda 43/57 oranı ile alakalı) destek/ıspat olarak ve ayrıca sürekli 4wd pozisyonunun avantajlarına istinaden işin gerçek uzmanı Subarunun sitesinden aldığım yazıyı sunuyorum ; Subaru...

7. freebird

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? Benim aracım 1.9DDIS ,yakıt göstergesiyle ilgili soruyla alakalı ; 1.pozisyonda ortalama tüketimini lt/km olarak gösterir. 2.de anlık tüketim 3.de ise -.-- yani NIL,boş(gözünüz birşey görmek istemiyorsa) ,motorlar farklı old...
  8. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Arkadaşlar benim bidiğim ise; Lock konumunda tek tekerlek dahi yere tutunsa araç patinaja düşmez(bu da mümkün olmayacağına göre)yani 1 ön-arka falan farketmiyor,yanılıyorsan düzeltin ben de bilmek istiyorum. Bu arada yine bildiğim kadarıyla "ön arka 50/50 eşit...
  9. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Sevgili Braveheart, Öncelikle birkaç gündür tatil modunda olduğum için konulara cevap-fikir baabında katılamadım ve gördüm ki konu dallanıp budaklanıp senin " bizim detaylı açıklamardan yakındığın-kısa ve öz cevap istediğin" çekiş modu-Lock durumlarına tarafından...

10. freebird

Grand Vitara II Hakkında Fikirleriniz

Ynt: Grand Vitara Yeni Kasa Kullanıcılarandan Fikir Alabilir miyim? Bu arada 2008 Grand Vitara Diesel başlığı altında da araç,kasa,kullanım,vs ile ilgili faydalı bilgileri bulabilirsiniz...

11. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Aslında aynı temalar üzerinde paralel görüş bildiriyoruz sanırım ,(konu biraz dağılsa da) katılıyorum teknolojik olarak mod kontrolleri gelişiyor ,FR deki Tracking Control de bir mod düğmesi(GV dakinin gelişmişi) yanlış anlaşılmamak için tekrar etmek istiyorum ki...
  12. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Manuel kontrol ile kastım, sizin de belirttiğiniz gibi arazide 4H-Lock ve 4L-Lock mod seçimiydi ,aslında kilit olayıyla diferansiyel türü farklı platformlarda tartışılması gereken mevzular,ben konu başlığına göre yorum yaptım ve yinelemek isterim ki on road...

13. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Öncelikle kıyaslanması istenen araçlardan en önemli farkı sürekli 4x4 konumda olmasıdır sanırım, bu da bırakın off road şartları on road durumda bile bariz üstünlük demektir.Grand Vitara nın sahip olduğu LSD dif delirtilen diğer SUV lardaki Haldex-Kavrama ya göre...
  14. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Ben 2007 Temmuz da almıştım aracımı ,ilk sahibiyim. Aslında Suzuki Genel Md lüğü birşekilde bağlı bulunduğunuz servis aracılığıyla size ulaşıyor,çünkü gerekli şasi numaraları Japonya'dan bildiriliyormuş.Ben İzmir'de oturduğum için ve son olarak çağrıldığımda İzmir...
  15. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Bu arada bir bilgiyi daha paylaşmak istedim; Geçen yıl aracımı , Japonya'dan distrbtr vasıtasıyla yetkile servise gelen listeye dahil olduğum için, intercooler kodlaması için çağırmışlardı,bunu yaptırdım ,ayrıca geçen ay Motor kablolarının braket ile toplanması...

16. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Bence de motor yağ ve filtresi hariç rakam yüksek, motor yağı + filtre 100 civarı tuttuğu göz önüne alınırsa ,50-60 tl kadar yüksek gibi geldi(filtreler arasında en pahalı polen filtresi ,30.- civarı yanlış hatırlamıyorsam ,o da yerli olanı.Orjinali 60.- tl...
  17. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Ben de daha önce de 1.9 DDIS lerle ilgili olarak bu konu ve benzer konulardaki bilgilerin ortak bir başlıkta toplanmasıyla,bilgilerin dağınıklığı,kolay ulaşılamamasıyla ilgili ortaya bir serzenişte bulunmuştum ama ,bir değişiklik olmadı...
  18. freebird

2007 Grand Vitara 1.9 DDiS 40.000km Periyodik Bakımı ?..

Ynt: 2007 Grand Vitara 1.9 DDiS 40.000km Periyodik Bakımı ?.. Evet ,bu konuyu ben de merak ediyorum ,yetkili servisin parelelliğinde yapılacak işlemler için başka bir spesifik servisin olması gerekli olur diye düşünüyorum,tüm araçlara diagnostik ağırlıklı hizmet veren Bosch bu konuda(mekanik)...

19. freebird

Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN?

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN? Ben bire bir örtüşecek bir takım olabileceğini sanmıyorum,en azından kenarlar veya arka orta yükseltiyi tam örtebileceğini ,birkaç cm aralık kalsa bile oradan kum,çer çöp,vs girer ve rahatsızlık verir,bilemiyorum bu...
  20. freebird

Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN?

Ynt: Yeni Kasa 5K Grand Vitara İçin Kauçuk Pasapas, Krom Far Çerçevesi NEREDEN? Ben hiçbir paspas marka ve modelini aracımın arkası için uygun göremediğimden ve bulamadığımdan,kalıbını çıkartıp tüm kıvrımları ve koltuk altlarını örtecek şekilde(koltuk altları hava çıkışlarına dikkat ederek)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.