Arama sonuçlarınız

1. freebird

G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?..

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Hayırlısı olsun ,içinize sinerek iyi günlerde kullanın...ben İzmir'de oturuyorum birara Barel otomotive uğrayıp onlardan da bilgi almaya çalışırım. Bu arada yakıtla ilgili gözlemlerinizi de bekliyorum.

2. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Benim konuyla ilgili merak ettiğim diğer bir husus ,ayarlarla ilgili yazılımları kim hangi kriterlere göre yapıyor,bu değerlerin standardizasyonu ve sınamaları nasıl sağlanıyor...muhtemelen kriteryalardan biri de aracın...
  3. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Hayırlısı olsun,benim gibi kararsız kalmaktansa bir karar verebilmek daha iyi ve cesurca sanırım,kullanmaya başlayınca tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim,paylaşmazsanız da zaten memnun olup olmadıınızla ilgili ben...

4. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Almaya - Türkiye fiyat farkı olmaması ilginç,sadece KDV farkı kar oluyor.....bilgi için tekrar teşekkürler.
  5. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Braveheart ,sen konuyu oldukça hızlı ele alıp araştırmışsın öncelikle bilgiler ve paylaşım için teşekkürler. Açıkçası maliyetinin bukadar olduğunu bilmiyordum,peki Almanyadan direk temin edilse fiyat ne civarı ,detay bilgileri...

6. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Sevgili Braveheart , Aslında ben de bu konularda çok bilgili sayılmam,bundan önceki Golf TDI 110 Hp aracımı da bu yolla güçlendirmek konusunda kararsız kalıp biraz araştırdıktan sonra cesaret edemeden vazgeçmiştim,senin de...

7. freebird

Ynt: G.Vitara 1.9 DDIS (Dizel) 5K İçin Chip-tuning/Box-tuning ?.. Ben de bir ara düşündüm ama birkaç kişinin fikrini alıp ayrıca servisle de görüştükten sonra vazgeçtim .Kişisel fikrim bu tür uygulamalar muhakkak takat arttırabilir ama bir okadar da motor sağlığı ve ömrü açısından götürür,hep...
  8. freebird

2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur?

Ynt: 2007 G.Vitara 1.9 DDiS V-Kayışı ve Gergisi Bu Kadar mı Pahalı Olur? Ben de bu modelin Temmuz 2007 sine sahibim,maalesef servisler garanti kapsamı süresindeki süreci kullanıyorlar ve nasıl olsa kucağa düşünce de affetmiyorlar,sadece Suzuki değil hepsi aynı...garanti süresi dolunca ben de...
  9. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel İlk 3 resimdeki GV benim değil sadece örnek amaçlı resim dosyama koymuştum,resimdekiler Maslak sanayide bir yere benziyor demek ki off road uygulamaları yeni kasaya da yaygın olmasa da yapılıyor....kendiminki fabrika çıkışlı yalın halde ,ileride elbet bir gün...

10. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Evet yeni kasa Grand Vitaralar , benzinliler 2006 ,dizeller de 2007 başında geldi.2009 lar da hafif makyajlandı.

11. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Bu haliyle bana engel tanımaz geliyor :)
  12. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel İzmir-Çınarlı Ziebart ta yaptırdım .Benim yaptırdığımda $ kuru çok aşağıdaydı ve bunun yanında birkaç şey daha yaptırmıştım ,orada Ergin Bey le görüşürseniz ödeme şekline göre elinden geleni yapar sanırım...

13. freebird

2008 Grand Vitara Dizel

Ynt: 2008 Grand Vitara Dizel Ben de Yeni GV-Diesel sahibiyim, öncelikle belirtmek istediğim bu araç rijit bir yapıya sahip olduğundan monokok gövdenin ,ağır off road şartları haricinde,yol tutuş perf.ve güvenlik açısıdan oldukça avantaj teşkil ettiği kanısındayım.Tıkırtı konusuyla ilgili...
  14. freebird

Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında...

Ynt: Araç Muayene Kusur Tablosu, TUV Hakkında... Arkadaşlar, Bu TUV muayene meselesinin artık yavaş yavaş oturuyor gibi ve birkaç yılda bir herkesin tekrar yeniden meşgul edecek ,bu başlıktaki konuların yoğunluğuna mütakip ben bir fikir öne sürmek istiyorum ;burada araç spesifikasyonlarına...
  15. freebird

2006 Grand Vitara Servis Masrafı

Ynt: 2006 Grand Vitara Servis Masrafı Öcelikle aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. Merak ettiğim triger kayışının deforme olduğu kanısına nerden vardınız?Ben de 2007 sonu dizelini kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam servis triger için 60.000km demişti ,o da kullanışa da bağlı bir...

16. freebird

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Bu haftasonu çok büyük ihtimalle Ege'de heryerde kar var....(yüksek irtifada)
  17. freebird

Suzuki Off-Road Araç Fotoğrafları

Ynt: Suzuki Marka Off-Road Araç Fotoğrafları Gerçek bir offroad canavarı olmuş ,özellikle sarı olanın ön taraf ve tavan üstü düzenlemesini beğendim.Çok hoş ve olması gerektiği gibi. Ama ben ileride ilk etapta böyle yapmayı düşünüyorum :) paylaşım için tşk
  18. freebird

Arazide ABS

Ynt: Arazide ABS Bir arkadaşın da yukarıda sorduğu gibi 4L-Lock pozisyonu 1 veya 2.viteste zaten araç en dik şartlarda bile min hızda frene gerek duymadan (veya çok az) seyredebiliyor ve bu şartlarda araca frenden de daha iyi bir durdurma kuvveti uyguluyor bunun durduramadığı bir aracı fren...

19. freebird

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Arkadaşlar , int sitesinden/broşürden incelediğim kadarıyla asıl önemli olan ve burada da konu olan çiğ atma ya da atmama olayı değil ve bu da herşeyin sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor ,zaten adamlar ilk başlangıçta egsozdan tüm korezyon vs nin...
  20. freebird

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Bu markanın birçok kurum ve ilgili bakanlıklardan tescil ve onay belgesi olduğu halde bile bana inandırıcı/ikna edici gelmiyor,daha doğrusu eksiği var şöyle ki; tamam patent/onay var ama "yakıt tasarruf cihazı" genel başlığı altında bu cihazın...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri