Arama sonuçlarınız

1. freebird

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Gördüğüm kadarıyla bu konu "HABERLER VE DUYURULAR" başlığında ve ayrıca burada da tartışılıyor, bence bunlar birleştirilip içerikleri gereği TEKNİK KONULAR başlığı altına alınmalı ,ilgili arkadaşların dikkatine..

2. freebird

Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu?

Ynt: Yakıt Tasarruf Cihazları İşe Yarıyor mu? Arkadaşlar,eko66 yı ben de merak ediyorum.Broşürü inceledikten sonra bir bilenin de görüşünü almak için aracıma istinaden Suzuki yetkili servisine sordum,şöyle ki; araçlara yapılan her türlü dış müdahelenin ,tuning de dahil,doping alan bir sporcu...
  3. freebird

PTT Kargo

Ynt: PTT Kargo Aslında güzel bir hizmet gibi ama PTT adı artık bana güven ve hızdan başka herşeyi ifade ediyor ta ki sıradan bir postamı İzmir-Nazilli arasını tam 23 günde taşıdığı günden beri(160km,N.Ş.A 2-3 günde yürünebilir saırım), sağolsunlar hadi bi problem vs olmuş olabileceğini...

4. freebird

İzmir Bozdağ'da Snowboard

Ynt: İzmir Bozdağ'da Snowboard Arkadaşlar , ben de bu sezon Bozdağ'ı planlarıma ekledim ,yıllar önce daha Otel inşa halindeyken ve sezon başlamadan gidip sadece telesiyej ile yukarı çıkıp inmiştik ve altyapı,aktivite eksikliğinden malzeme kiralama ve fazla hareketlilik de yoktu. Ama şimdi...
  5. freebird

Grand Vitara 5 Kapı 2.0 L JLX Yardım Lütfen..

Ynt: Grand Vitara 5 Kapı 2.0 L JLX Yardım Lütfen.. Öncelikle büyük geçmiş olsun ve sonra da hayırlı olsun ,bu tür kazaları kimsenin yaşamaması dileğimle ... Ben de 2007 ddis kullanıcısı olarak ,araçla ilgili tecrübem ve bilgim ölçüsünde her konuda gerektiğide paylaşıma hazır olduğumu belirtmek...

6. freebird

Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu

Ynt: Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu En fazla 35-40000 km de lastikleri komple değiştiren bir kullanıcı olarak konunun ekonomik tarafıyla değil de teknik, performans ve sürüş güvenliği tarafıyla ilgileniyorum,çünkü bir araçta yolda veya yoldışı kullanımda ihmale gelmeyecek şeylerin en...

7. freebird

Sürekli 4x4 lerde Lastik Rotasyonu

Arkadaşlar, 0 km aldığım aracımla(G.V Diesel) ilk 10.000km yi tamamladım,merak ettiğim sürekli 4x4 lerde de lastik rotasyonuna (çapraz olarak değil ,önler ve arkalar karşılıklı olarak ihtiyaç olup olmadığı ,gerekli ise zaman aralıkları , tekrarları v.s.) "zaruri veya sadece tavsiye "...
  8. freebird

Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun :))

Ynt: Motorlu Taşıtlar Vergisi - Yazıyı Okuyun :)) Ön plakayı mı ,arka plakayı mı sökmüş acaba merak ettim... bu insanlar maalesef aramızda araç kullanıyor,gerçekten yollar ve trafik çok tehlikeli bir ortam olmaya başladı ,en iyisi doğada araç kullanmak ya...en azından ara sıra da olsa bile
  9. freebird

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba ve hoşbulduk.......

10. freebird

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? Suzuki yeni Grand Vitara 1.9 DDIS için Ben mümkün olduğu kadar sürüş tekniklerine ve verimliliğe çok dikkat ederim ve faydasını hep görüyorum,aşağıdaki değerler sanırım +,- 0,3lt/100km değişebilir; 6,0-6,5 lt/100 km 80-90 km sabit hızla düz yolda(eğimsiz-az...

11. freebird

Çeşme

Ynt: Çeşme Yine dediğime gelmişsin ...Göcekte tatil amaçlı bulunmadım ama tekneyle gittiğimizde uğrayıp dolaşmıştık,Göceği anlatmaya zaten gerek yok yatçıların favori liman ve konaklama yerlerinden biri belkide en iyisi,bu sebepten ,sektör de bu duruma göre yapılanmış açıkçası bu yüzden...
  12. freebird

Çeşme

Ynt: Çeşme Hayır vahim değil ben sana sadece durum analizi yaptım:) Çeşme'ye hiç gitmediysen mutlaka planına al derim çünkü her zevke göre birşeyler mutlaka yapılabilir, dediğim gibi zevk meselesi amaaa akşamları bi tahta masada, dezin dibinde çakıl taşları üstünde ,yıldızların altında sakin...

13. freebird

Çeşme

Ynt: Çeşme Merhaba Navaho, Öyle bir zor isteğin var kii,yardımcı olmak da bi o kadar zor:) Çeşme de bi nevi Bodrum gibi dağınık bir yarleşim planı var ama Ilıca yoğunluklu ,bu aslında senin nerede ne yapmak istediğinle alakalı ,gece hayatı da dağınık ,beachler de çeşitli koylarda ve geceleri...
  14. freebird

Cape Town

Ynt: Cape Town Ben de tek başıma 2001 -Aralık ayında aniden karar vererek 1 günde herşeyi ayarlayıp akşamı yola çıkmıştım,hayatımdaki en müthiş maceralardandı,4 gün araba kiralayıp Cape Town'ın her yerini gezmiştim... görünce bir anda nostalji oldu.Teşekkürler Table Mountain da çekilmiş " Cb...
  15. freebird

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Herkese merhaba, Çok kısa bir özetle Ege Bölgesinde yaşıyorum ,36 yaşındayım "Ben de doğa ve doğal hayat"tutkunlarındanım ve bunun sonucunda da çeşitli seyahat,gezi,keşif,macera gibi aktivitelerle(fırsat buldukça) doğayla her açıdan etkileşimde olmaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri