Arama sonuçlarınız

1. gunozkolayli

Yunanistan

Ynt: Yunanistan Arkadaşlar bende yeni motokaravan sahibi oldum. Aracım 98 model fiat dukato. İnşallah yazın okullar kapandıktan sonra eşim ve oğlumla beraber Yunanistan turu yapmayı düşlüyoruz. Büyük oğlum Keşan/Edirnede okuyor. Onun yanından topuklayıp gezmeyi inşallah beceririz. Yunanistan...

2. gunozkolayli

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Sayın Kolaylı ben elimdeki listede gerekli değişikliği yaptım.Misi de görüşmek dileği ile. Sevgili Erdinç Bey ilgi ve alakanıza teşekkür ederiz. İnşallah Cuma akşamüstü gibi orada oluruz. Görüşmek dileği ile.... Tüm karavancı kampçı dostlara sevgi ve...
  3. gunozkolayli

Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013

Ynt: Bursa Misi Kamp Açılışı; 27 Ekim 2013 Sevgili arkadaşlar Bursa'daki kamp karavan yeri hayırlı uğurlu olsun.Kısmetse bizde İzmirden gelip misafiriniz olup tüm dostlarla tanışmak istiyoruz. Yalnız Listenizde adı geçen 51 ve 63 nolu grup aynı isimle yazılmış olup; 63 numarada çekme karavanı...

4. gunozkolayli

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Arkadaşlar İzmirden iyi bayramlar. Bende tam foruma girip şöyle bir gezineyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Gerçekten resimlerin açılmaması uzun süredir sıkıntılı bir durum. Bu konuda bizim yapmamız gereken birşeyler varsa lütfen söyleyin...
  5. gunozkolayli

Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti

Ynt: Sevgili Kızımın Nikah Ve Düğün Daveti Kolaylı Ailesi olarak nice mutlu günler diler,tebrik ederiz.

6. gunozkolayli

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hakan Bey İzmirden selamlar sevgiler. Yeni karavanınız hayırlı uğurlu olsun. İyi günlerde kullanın. Kazasız belasız sürüşler ve güzel kamplar diliyorum. Yeni emekli olan ve karavancı arkadaşların arasına yeni katılan birisiyim. Yaklaşık 1...

7. gunozkolayli

Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik.

Ynt: Karavancı Dostumuz Abdi Uçar'ı (dalgıç) Kaybettik. Allah rahmet eylesin güzel insan...
  8. gunozkolayli

Avrupayagezi.com

Ynt: Avrupayagezi.com Arkadaşlar ilgili gezi sitesinin yetkililerine geçen hafta mail atmama karşın turlarla ilgili bir bilgi tarafıma ulaşmadı. Açıkçası turların detayını merak ediyorum. Konuyla ilgili daha detaylı bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi paylaşırlarsa sevinirim. Zira eşimle beraber...
  9. gunozkolayli

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Sevgili Suat kardeşim tekrardan yeni yerinizde ve işinizde başarılarınızın devamını diliyorum. Gerçekten biz karavancılığa yeni başlayanlar için çok güzel yol gösterici oldunuz. Bizzat yerinizde olayları inceliyerek karar vermemiz...

10. gunozkolayli

Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler

Ynt: Türkiye'de Karavan İmal Eden Şirketler Hakkında Görüşler Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Gerçekten İzmirde mükemmel bir yer keşfettik. Arkadaşlarla hafta içinde Özcan Bey ve Murat Beyle firmaya ziyarete gittik, herşeyiyle 10 numara. Yapılan işler, işin kalitesi,misafirlerini karşılamaları,yol...

11. gunozkolayli

Eğirdir Gezim

Ynt: Eğirdir Gezim Raci Bey harika resimleriniz ve güzel paylaşımınız için teşekkürler. Gerçekten güzel ülkemizin güzel köşelerinden biri. Yaklaşık 15 yıl önce görevli gittiğim yerlerden biridir. Eğirdir. Çok daha güzelleşmiş. Sayenizde tekrar o günleri yaşamış oldum. Herhalde yazın gezeceğimiz...
  12. gunozkolayli

Araç ile Yurt Dışına Çıkmak

Ynt: Araç ile Yurt Dışına Çıkmak Sevgili Alpi76 , üşenmeden anlattıklarınız ve paylaşımınız için gerçekten teşekkürler. Anlatımınız harika, inşallah bende eşim ve oğlumla bu yaz yurtdışını kendi aracımızla gezmek istiyoruz. Anlattıklarınız çok güzel ve yol gösterici. Tekrar tekrar teşekkürler...

13. gunozkolayli

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. Bendende 1 oy arkadaşlar. Üşenmeyin sizlerden de oy bekliyoruz.
  14. gunozkolayli

T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz...

Ynt: T3 Westfalia ile Avrupa Gezimiz... Sevgili Alper kardeşim, 3 gündür sindire sindire tüm yazılarınızı,gezi anılarınızı okudum, resimleri eşimle beraber tek tek inceledik. Tek kelimeyle bravo. İnanın bizde sizinle geziyormuş gibi olduk, anlatımınız mükemmel. Bende yeni emekli olan birisi...
  15. gunozkolayli

2012 Avrupa Seyehatimiz

Ynt: 2012 Avrupa Seyehatimiz Sevgili Orhan Bey, Gezi yazınızı sindire sindire yaklaşık 2 saatde okudum. Sanki kendim geziyormuş gibi hissettim. Bu arada yazın eşim ve oğlumla yaptığımız Balkan ülkeleri gezisinde gezdiğimiz birçok Ülkenin içinden de geçtiğiniz için tekrar oralarda olmuş gibi...

16. gunozkolayli

10 KASIM

Ynt: 10 KASIM Sevgili arkadaşlar bende İzmir K.Yakadaki arkadaşlarımla beraber Sahilde yerimizi alıcaz ve kısmetse Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anıcaz. Hiç kimse merak etmesin en anlamlı ve onu en iyi şekilde temsil edeceğiz , bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ne mutlu Türküm diyene...
  17. gunozkolayli

İzmir - Hollanda - İzmir - 8000 km - Volkwagen Polo ile Avrupa Seyahati

Ynt: İzmir - Hollanda - İzmir - 8000 km - Volkwagen Polo ile Avrupa Seyahati Sevgili Can Bey, harika bir gezi yapmışsınız. Verdiğiniz bilgilerde çok güzel. Bende yeni emekli olan birisi olarak hep kendi aracımla ailecek yurt dışına çıkmak istemişimdir. Ama hep yol gösterici birilerinin olmasını...
  18. gunozkolayli

2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012

Ynt: 2012 İzmir Karavancı ve Gönüllüleri ,Kapanış Birlikteliği 6-7 Ekim 2012 Arkadaşlar Buluşmayı gerçekleştiren, düzenleyen,katılan herkeze teşekkürler. Herşey çok güzeldi. Harika 2 gün geçirdik. Yedik,içtik,canlı müziğimizi çaldık,oynadık,denizimize girdik,karavan dünyasını ve kampçılığı...

19. gunozkolayli

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin Abim tekrar geçmiş olsun. Şimdi karavanın tertemiz ve sorunsuz bir halde yola çıkar hale geldi. İyi gezmeler....
  20. gunozkolayli

İzmir 'den çıkıyoruz Konya -Erzurum

Ynt: İzmir 'den çıkıyoruz Konya -Erzurum Sevgili Saygınözdemir, iyi yolculuklar. Güle güle gidin bol bol gezin vede bol fotoğraf çekip foruma ekleyin. Bizde İzmir Bostanlıda oturuyoruz. Şu an bende çekme karavanımla Kuşadası Önder kamping de tatil yapmaktayım. Hepimize iyi tatiller....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri