Arama sonuçlarınız

1. gunozkolayli

Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57)

Ynt: Benim Çekme Karavanım POL-KAR Çekme Karavan (Tornado57) Kemal bey karavanınız harika ve çok sevimli. Umarım iyi günlerde güler yüzle ve mutlulukla her yeri dolaşırsınız. Benimde 3.25 başoğlu karavanım Haziran ayını okulların kapanmasını bekliyor. Umarım yollarda karşılaşırız. İzmirden...

2. gunozkolayli

Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...!

Ynt: Çekme Karavanımın İlk Muaynesini Yaptırdım...! Mustafa Bey vizenizden yüz akıyla çıkmışsınız..))). Geçmiş olsun. İnşallah güler yüzle ve mutlulukla neşeli yolculuklar sizleri bekliyor. Görüşmek dileğiyle İzmirden selamlar sevgiler.
  3. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Sevgili AslanAhmet, iyi dileklerinize teşekkür ederim. Yazı sabırsızlıkla bekliyoruz. Okullar kapandıktan sonra inşallah yolculuk başlayacak. İzmirden Selamlar sevgiler

4. gunozkolayli

Yeni Çekme Karavanım

Ynt: Yeni Çekme Karavanım Üstat hayırlı uğurlu olsun. Kazasız güzel günlerde kullanın. İzmirden selamlar sevgiler.
  5. gunozkolayli

Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz

Ynt: Çekme Karavanlarla Batı Karadeniz Gezimiz Sevgili SNOB, harika bir gezi yapmışsınız. Darısı inşallah bizim başımıza. Bende yaklaşık 1 ay önce Antalya'dan 3.25 Başoğlu çekme karavan aldım. Ufak tefek tadilatları vardı o işleri bitirdik, bugünde çeki demirini işletip vizemizi aldık. Artık...

6. gunozkolayli

Vefat .

Ynt: Vefat . Saim Bey, Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin. Selamlar,sevgiler.

7. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Bütün dostlara teşekkür ediyorum. Minibüsümle ilgili ve çekme demiri konusuyla ilgili görüş ve önerilerinizi halen bekliyorum. Selamlar,sevgiler.
  8. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Arkadaşlar iyi dileklerinize ve araç bakımından yol göstermelerinize sonsuz teşekkürler. Dün akşamdan beri karavancı arkadaşlarla yaptığımız konuşmalar neticesinde çekme karavanı kendi aracım olan Hyundai Starex ile çekmeye karar verdik. Dostların hepsi bunun daha...
  9. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım İyi dileklerini ileten tüm dostlara teşekkürler. Araba seçimi ile ilgili tercihlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. Selamlar.

10. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Sevgili Mehmet abim iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Olaylar birden gelişti,geceyarısı ansızın Metin ağabey ile çıktık,karavanı aldık geldik.Karavanım oldukça şirin,bir de araba işini halledersem yollara koyulacağız inşallah. Sizlerle beraber gezip karavancılık...

11. gunozkolayli

sevgili karavanım

Ynt: sevgili karavanım Sevgili arkadaşlar,750 kg ın altında olan çekme karavanım için kullanacağım araba cinsi için yardımcı olursanız sevinirim.Halen kullandığım 2004 model Hyundai Starex 2.5 dizel minübüsümü değiştirip ufak araca dönmek istiyorum.Birçok arkadaşım arkadan çekişli 1.6...
  12. gunozkolayli

sevgili karavanım

Sevgili arkadaşlar,uzun araştırmalar sonucunda ve arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine Antalya'da bulunan 3.25 lik çekme karavanımızı nihayet aldım.Karavancı dosttum Sayın Metin Altın ağabeyimizin aracı ile güzel bir yolculuk yapıp İzmir'e döndük. Severek kullanacağım karavan ile ilgili...

13. gunozkolayli

Yeni Forum? :)

Ynt: Yeni Forum? :) Ellerinize sağlık, çok güzel olmuş..
  14. gunozkolayli

FB'taki gezenbilir sayfaları

Ynt: FB'taki gezenbilir sayfaları Bekir Kemal Bey'e aynen katılıyorum. Bizim sitemiz de herşey düzenli, konu ayrımları mevcut. Lütfen sitemizden yazışmaya devam.
  15. gunozkolayli

İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir.

Ynt: İzmir'li Karavancılardan Sn.Metin Altın'ın annesi vefat etmiştir. Sevgili Metin Abim, Allah rahmet eylesin, mekanı Cennet olsun. Ne mutlu sanaki elinden gelenin fazlasını yaptın. Allah sizlere ve Ailenize ömürler versin. Ailecek acınızı paylaşıyoruz.Kendinize iyi bakın. Selamlar ve...

16. gunozkolayli

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Sevgili Ferhat Şirin, gerçekten biz yurt dışına çıkmaya korkanlara verdiğiniz bilgilerle ışık tutup yüreklendiriyorsunuz. Gerçekten de insanın yol bilmediği, dilini anlamadığı Ülkelerde yolculuk zordur, ama gezip göreceğin, tarihini...
  17. gunozkolayli

Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba

Ynt: Yeni Karavan ile Yeni Bir Geziye Merhaba Ayhan Bey, Ailenizle beraber iyi yolculuklar. Gerçekten çok güzel görünüyor. Kazasız belasız kullanın. Karavanın iç görünümünü ve gittiğiniz yerlerdeki anı ve fotolarınızı da paylaşırsanız seviniriz. Selamlar ve sevgiler.
  18. gunozkolayli

Küheylan Kutup Çemberinde "dünyanın Yaylasına Yolculuk"

Ynt: Küheylan Kutup Çemberinde "Dünyanın Yaylasına Yolculuk" Sevgili FerhatŞirin bu güzel yazı ve görüntüler için teşekkürler. Bende çayımı yudumlarken bir yandan da bu güzel yazılarınızı okuyorum. Darısı başımıza diyorum. Özel bir bankadan emekli oldum, kampçılık ve karavancılığa ilgim var. Şu...

19. gunozkolayli

izmir-artvin arası

Ynt: izmir-artvin arası Sevgili Ferhat 7780, Aynı tarihlerde kısmetse okullar kapandıktan sonra bende eşim ve 13 yaşındaki oğlumla beraber 2002 model Ford Focus Station marka aracımla beraber aynı güzergahı kullanıp Sarp sınır kapısından geçerek Batum a gidip oradanda Erzurum da asker yeğenimi...
  20. gunozkolayli

silverado ile İstanbul Atina gezisi

Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi Sevgili Akerkan, İzmirden selamlar ve sevgiler. Güzel bir gezi yaptığınız belli oluyor umarım en kısa zamanda resimde eklerseniz seviniriz. Üstadım bende kendi aracımla Eşim ve 13 yaşındaki oğlumla Yunanistan ve arkasından da tecrübe teşkil etmek üzere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,139
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri