Arama sonuçlarınız

1. H

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Ayasofya diyorum...

2. H

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları Burası da dünyanın doğal harikası Jeita Grotto..Lübnanın başkenti Beyrut yakınlarında bulunuyor.Jeita Grotto bir kristal mağarası... Fotoğrafı görünce çok şaşırdım,bizim mağaradan hiçbir farkı yok...
  3. H

Mağara Fotoğrafları

Ynt: Mağara Fotoğrafları http://indigodergisi.com/galeri/dunyanin-dogal-harikalari/Jeita_Grotto_kristal_magaralari_1.jpg

4. H

İlk Konum, İlk Kampım...

Ynt: İlk Konum, İlk Kampım... Fotoğraflarınızı bekliyoruz..İyi geziler..
  5. H

Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız

Ynt: Arkadaşımız Esra'yı Fotoğraf Yarışmasındaki Başarısından Dolayı Kutlarız Esracım,bende ilk fotoğrafını beğendim.Başarılar diliyorum.. :)

6. H

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri Evet,sonradan hazırlanmış soğan, domates, ip gibi doğranmış marul çiğden konuyordu.Hatta yerken bu karışımın suyu dökülmesin diye az uğraşmazdım.İyide benim yine canım Tantuni istedi eyvah eyvah...Dedim söyledim olacağı buydu..Var mı bileniniz Tantuniyi iyi yapan Anadolu...

7. H

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri Birde 3 dilim ekmeği anlamadım,köfte hazırlar gibi.. ::)
  8. H

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri Benim yediğimde saç üzerinde kuşbaşı etten yapılanı,tarifi yeni okudum kıyma hariç hepsi doğrudur.Sanırım yanlış yazılmış.
  9. H

Mersin Yemekleri

Ynt: Mersin Yemekleri 89 yılında Mersindeydim.Sadece Tantuniyi bilirim...Nerden çıktı bu Tantuni şimdi yanında bide şalgam suyu olacaktı şimdi oy oy oy...

10. H

İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009)

Ynt: İstiklal Caddesi'nde ''Sayıların Peşinde'' Fotoğraf Gezi Duyurusu (12 Temmuz 2009) Katılmayı çok isterdim o tarihte Bandırma'da olacağım..Sizlere iyi eğlenceler :) Davetinize teşekkürler..

11. H

''Işığı Yanan Evler ''

Ynt: ''Işığı Yanan Evler '' Bu insanların evlerini ışığı değil ,yüreklerinin ışığı yanıyor.Korkuda, korktuğunuzu başınıza getirmekten başka birşey değildir.Başına gelmeyen birşeyi korku haline getirmekte anlamsızdır..Yüreği aydınlık insanlar eskilerde de vardı,şimdide var sadece ışığı açık...
  12. H

Hindistan'ın Slum Köylerinde Toplu İntiharlar...

Ynt: Hindistan'ın Slum Köylerinde Toplu İntiharlar... Amerika tohumların genleriyle oynadıkça,bizlerde üretim nereye kadar bilinmez? Ne toprağımızdaki kaynaklardan faydalanabiliyoruz nede üretim yapabiliyoruz.Bor madenini bile dünya pazarına sokmayalım diye Bor bileşenli ürünlere kurukafa koyma...

13. H

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Erdek mi?
  14. H

Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde!

Ynt: Gezenbilir Bu Sabah "Show Tv Sabah Haberleri"nde! Gördüğüm en amatör konuşmaydı desem, yalan olur.Seval'in soğukkanlı duruşunu ve bir o kadar samimimi,doğal oluşunu çok beğendim.Keza Mert'de gayet konuyu derleyip toparladı,sofraya oturttu....Alfonse haklı kısa ve öz konuşmak kolay iş...
  15. H

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kocaeli ;D

16. H

Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere

Ynt: Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere Uydu Hataları Zamanlama GPS için kritik bir faktör olduğu için GPS uyduları atom saatleri ile donatılmışlardır. Ancak atom saatleri de mükemmel değildir. Zamanlamada oluşan çok ufak hatalar, mesafe ölçümünde küçümsenmeyecek yanılgılara yol açar...
  17. H

Purism

Ynt: Purism Medusa merhaba 2006'dan beri hala ordamısın?Soruyu şimdi tesadüfen okudum .Hala oralardaysan Purism;Bir oda içinde oynanan ve bazı nesneleri kullanarak (kasa vs..)beyninin sınırlarını zorlayan zeka oyunu(anlamsız bir oyun..) :-\
  18. H

Kapadokya'da Trekking

Ynt: Kapadokya da Trekking Ben teşekkür ederim Ayşenciğim,ne mutlu gezip görene..İlk fırsatta Aşk vadisine gidececeğim.. ;)

19. H

Meskendir - Kızılvadi - Güllüdere Yürüyüş Vadileri

Ynt: Meskendir - Kızılvadi - Güllüdere Yürüyüş Vadileri Zerrinciğim,kesinlikle gelirim..
  20. H

Kapadokya'da Trekking

Ynt: Kapadokya da Trekking Daha fazla bekleyemedim,konuyla ilgili bilgi alayım derken sizlerle paylaşmak istedim.. Kapadokya, Anadolu’nun ortasında bir Peri Masalı ülkesidir. Burada tarih, mimari, doğal güzellik ve insan emeği, en güzel şekilde karışmış, birbiri içinde eriyip bu güzellikleri...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.