Arama sonuçlarınız

1. H

Meskendir - Kızılvadi - Güllüdere Yürüyüş Vadileri

Ynt: Meskendir - Kızılvadi - Güllüdere Yürüyüş Vadileri muhteşem görüntüler,kaya şekilleri çok ilginç..

2. H

Kapadokya'da Trekking

Ynt: Kapadokya da Trekking Kapadokyaya gitmemiştim,Aşk Vadisi çok ilginç aslında hepsi enteresan....Basdereye teşekkürler ediyoruz fotoğraflarını bizimle paylaştığı için,birde bu görüntülerin açıklaması olsaydı süper olurdu..
  3. H

Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere

Ynt: Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere Doğru,uydu atıp kolumuzmu ağırdı? Haklısın Ufuk kardeşim..

4. H

Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere

Ynt: Ürküten İddia: GPS Sistemi Çökmek Üzere Tamamen ticari olduğunu düşünüyorum,şu an Amerika beklemede bence. Rusya,Hindistanı ve Çini takibe alır,yapar yapacağını..Yaşlı uydularla bu kadar dayanıyorlarmış falan..Dünyayı bilmem ama Türkiyede 200 bin araçta GPS...
  5. H

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları Valla uzaktan herşey eğlenceli görünüyor hele Ayçanın,Mert'in,Esranın ve diğer arkadaşların mağaradaki yüz ifadeleri...böyle bir mutluluk yok..Yalnız mümkünse susuz mağara geziniz olursa ilk işim size eşlik etmek olacak..Ayça, biliyorsun sözün var..

6. H

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Gezenbilir ailesi olarak tüm emek veren arkadaşlara teşekkürlerimi iletirim..Kısa sürede çok iş başardınız...Bu yolunuzun başıysa sonuna kadar yanınızdayım..

7. H

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Yorucu bir seyahat olduğunu biliyorum,özellikle araçlarla Mersin'e git birde ordan 6 saatlik deniz yolculuğu bilmiyorum yani...:) Bildiğim birşey var o da tüm katılımcı arkadaşlarla gurur duyduğum. Ayrıca değerli Doğu...
  8. H

Kişisel Galeri (Hakan Ural)

Ynt: Kişisel Galeri (Hakan Ural) Bu arada bakmakla görmek arasındaki farkın ne olduğunu daha bir anlamış olduk arkadaşlar...Hakanın ortalarda olmayışının sebebi ortada...gitmeler,hazırlık ve saklambaç bence tamamen Hakanı anlatıyor..zaten Hakan saklanıp bize sürpriz yaptı...
  9. H

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu ferdaneciğim mantarları hele toplayalım.Tavalaması benden....

10. H

2009 Yılı Telsiz Sınavı Nasıl Olacak?

Ynt: 2009 Yılı Telsiz Sınavı Nasıl Olacak? Amatör telsiz kursuyla ilgili htt://www.tk.gov.tk/Basın Duyurular/Duyurular/amatortelsiz.htm' den şansınızı deneyin.İstanbul Bölge Müdürlüğü İstanbul Dünya Ticaret Merkezin A-2 Blok Kat:7 YEŞİLKÖY/İST İşin enterasan yanı İstanbul gibi bir bölgede...

11. H

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 rh (+)
  12. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.Gezileri iple çekiyorum...

13. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar ben Havva. Uğur Kalaycı'nın (Jeep34) eşiyim. Uzun süredir aranızdayım ve forumu takip ediyorum. Üye olmadığım ve eşimde şifresini söylemediği için çektiğim gezi fotoğraflarımızı yükleyemiyordum. Artık benden kurtulamazsınız. Görüşmek üzere...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.