Arama sonuçlarınız

1. altgr

Garip 2018...

teşekkürler

2. altgr

Garip 2018...

Merhaba Yücel. Ben cok anlamam ama merak ettigm icin soruyorum. 7 ah aku cok az degil mi? O aku ile neler calistiriyorsun? Bir de Piri'yi isitiyor musun? Isiyorsan ne sekilde?
  3. altgr

Garip 2018...

Merhaba Yücel Bey. Sizin de yeni yılınız sağlık ve mutluluk içinde geçsin.

4. altgr

Bıçak Konusunda Yardımcı Olurmusunuz ?

Merhaba, Ben bundan kullanıyorum. Her işe yarıyor. Tavsiye ederim. 61701 Soğan Satırı Satır Sürbısa Satır Modeller

5. altgr

1-Sayfada zırt pırt cıkan reklamlara gıcık olmakla,

1-Sayfada zırt pırt cıkan reklamlara gıcık olmakla,

6. altgr

Doğa Ve Kamp Tutkunu Arkadaşlari Bekliyoruz Aramiza

Konu kapandi mi acaba ismai alp
  7. altgr

Kampcilik

Ismail alp ismai alp
  8. altgr

Kaz Dağlarında Kamp?

Yanlis anlattiysam ozur dilerim. Ber aksam roman okur gibi eski bilgileri okuyor kendim yasamis gibi oluyorum. Gezenbilir eski bilgileri benim icin ozellikle uzun kis gecelerinde soylediginiz gibi cok degerli bir hazinededir. Fakat ben o antika hazineden aldigim parcalar ile yola cikamam. Cok...

9. altgr

Kaz Dağlarında Kamp?

Merhaba, kaz dağlarına birkaç kere tur ile gittim fakat hiç kamp yapmadım. Ben de merak ediyorum sorunuzun cevabını. Eğer öyle bir imkan var ise yazın ben de orada kamp yapmak isterim. Benim de zahmet edip forumlarda eski ve güncelliğini kaybetmiş olma ihtimali olan bilgi kirliliğine bulaşmaya...

10. altgr

Sorgun Yaylası Kamp Planı (15-16 Ekim)

Bir gün kamp yaptığımız alana bu tiplerden gelmişti. arabada sinyal jeneratörü vardı. 1khz ye ayarlayıp sesini sonuna kadar açmıştım. bir müddet sonra etrafta kimse kalmamıştı. Rahatsız olup gittiler. (Bu frekansta sesin hangi yönden geldiği bile belli olmuyor.)
  11. altgr

Nesilleri tükenmediği sürece yapacak bir şey yok. En iyisi onları kendi doğal ortamlarında serbest bırakmak. onlar da o şekilde mutlu.

12. altgr

Merhaba. Benim de niyetim var fakat esimin rahatsizligindan dolayi hevesimi biraz ertelemek zorundayim. Insallah katilirim size. Daha once cok kamp yaptim ama buna ragmen hicbir kamp malzemem yok sifirdan baslarim
  13. altgr

Terios'cular Kaç Kişiyiz ?

2011 model model teriosumu sattım. yeni modelleri gelmediği için 2016 ford kuga almak zorunda kaldım. Teriosumla çok güzel günler geçirdik. Tekrar yeni modellerin Türkiye'de de tekrar satılması dileğiyle hoşça kalın. 14 nolu sıramdan istemeyek ayrılıyorum. 1- 2009 Gold - Kastamonu (terios37)...
  14. altgr

Ankara Civarı Kamp Arkadaşı

Ben de katılabilirim

15. altgr

Satilik Daihatsu Terios Prime 2011

Teşkkürler
  16. altgr

Bursalı Arkadaş parayı ayarlayamadığı için aracımın satışı devam etmektedir. (0555 756 21 75)
  17. altgr

Hayır dileyen arkadaşlara teşekkür ederim.

18. altgr

46.000 TL ye anlaştım. Hayırlısıyla bu hafta Bursa'ya gidecek inşallah.
  19. altgr

2011 Daihatsu Terios 1.5 47.500 TL Sahibinden satılık ikinci el - 291070792 2011 model Otomatik Vites BRC Tüp Yazlık lastikleri 10 nisanda sıfır olarak takıldı. Çelik Jant 1 Takım Kışlık Lastik (Jantlarıyla birlikte) Yaz-Kış Lastik Değişimlerinde Lastik Sök-Tak Yok (2 takım jant - 1...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.