Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
-Adamlıkla , sanatkarlık bir araya geldiğinde usta sıfatını hak eder insanoğlu. Bu kelimeyi çerçeveletmek ve bazı mekanlara hediye maksadıyla asmak iyi olur diyorum. Çok hikmetli bir söz :)
Yavuz bey o birazda sizin kuzenlerden kaynaklanıyor olmalı eminimki sizde olsa o kadar sürmezdi ne dersiniz :)
Ynt: Chevrolet-tahoe Hakk. - Bilmedikleriniz
Yavuz bey merhaba suburban ve tahoe ikisinden biri olabilir fakat birkaç yerde tahoe için 95 ve öncesi araçlar tavsiye edilmiyor sizce aslı varmı varsa hangi model tercih edilmelidir teşekkürler.
Öncelikle herkese selamlar özellikle Tolga, Yavuz, Salim, Erdinç beylerin iyi dilekleri ve temennileri ile destek olan tüm arkadaşlarımızın emeklerine ve sabırlarına hayran olmamak mümkün değil Suburbanlarla alakalı tüm konuları 2-3 gündür takip...
Ynt: Acil Tavsiye Lütfen
Merhaba bende içimde bir yerde uzun zamandır besliyorum bu sevdayı son bir haftadır iyice büyüdü :D hemen hemen tüm suburban sayfalarını ve iletilerini okudum okudukça iyice heveslendim fakat son günlerde malum sitelerdeki tüm suburbanlar birer birer ilanlardan...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Merhaba ben Hakkı Denizliden katılıyorum aranıza nette suburbanlarla alakalı bilgiler ararken tesadüfen geldim buralara biraz takılıncada ne güzel bir tesadüf olduğunu anladım tüm yönetici ve katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.