Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..
nedendir anlamadım ama ben sizin aracınızı 1.6 motor diyedüşünerekten biraz fazla demiştim ,yanlışlık olmuş,pardon.
Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..
ben yanlıs mı düşünüyorum acaba...güncel fiyattan(4.65 tl litresi benzinin) 177 tl ye yaklaşık 38 litre benzin yapar.38 litre benzin ile 326 km yol yapmış şehir içi.yani1 litre ile 8.5 km yapmış aşagı yukarı.bu da 0.55 krş yapar...
Ynt: UCAN SU SELALESI
bunca yıldır Antalyalıyım ,bir çok yerini gezdim gördüm sanırdım ,forumun bu kısmını inçeleyince daha gezmediğim yerlerde olduğunu keşfettim , emeği geçen herkese teşekkürler. :)
Ynt: Çekme Karavan için araç tavsiyesi
aracı hemen inceliyeceğim .Terşekkürler.başka tavsiyesi olan varsa onlarıda dikkate almak isterim..ilk etapta az yakan fakat mümkün olduğunca ağır olabilecek araçları düşünüyorum..marka model farketmez.
Mrb,Ben kısmet olursa yaz mevsimine kadar mevcut aracımı satıp(1.6 polo classic sedan 98 model) yerine çekme karavanı çekebileceğim bir araç almak istiyorum.
Amacım çekme karavanla avrupa turu yapmak.Motokaravan için bütçem yeterli değil malesef,üstelik yazları geziye gitmediğimde aracıma biraz...
herkese merhaba.
Ben mevcut aracımı satıp bir karavan alıp geriye kalan miktarlada 20 000 ile zorlarsam 25 000 tl arası
5 kapı olması şartı ile
vergi ve yakıt sebebiyle 1600 ile 2000 cc arası
kış aylarında off road
yaz aylarında ise lastiklerini değiştirip - arkasına karavanımı bağlayıp...