Arama sonuçlarınız

1. stilist07

Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi

Ynt: Defender MTV Motorlu Taşıtlar Vergisi ruhsatta 2896 cc yazıyor demiş , bu rakamlar neden bu kadar uygun,bir problem mi var acaba?

2. stilist07

Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?..

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. nedendir anlamadım ama ben sizin aracınızı 1.6 motor diyedüşünerekten biraz fazla demiştim ,yanlışlık olmuş,pardon.
  3. stilist07

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. ben yanlıs mı düşünüyorum acaba...güncel fiyattan(4.65 tl litresi benzinin) 177 tl ye yaklaşık 38 litre benzin yapar.38 litre benzin ile 326 km yol yapmış şehir içi.yani1 litre ile 8.5 km yapmış aşagı yukarı.bu da 0.55 krş yapar...

4. stilist07

Ynt: Otomatik Vites 5 Kapı Vitara Km'de Ne Kadar Yakıt Harcar ?.. bana biraz fazlaymış gibi geldi.
  5. stilist07

UCAN SU SELALESI

Ynt: UCAN SU SELALESI bunca yıldır Antalyalıyım ,bir çok yerini gezdim gördüm sanırdım ,forumun bu kısmını inçeleyince daha gezmediğim yerlerde olduğunu keşfettim , emeği geçen herkese teşekkürler. :)

6. stilist07

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER ???

7. stilist07

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

Ynt: Çekme Karavan için araç tavsiyesi aracı hemen inceliyeceğim .Terşekkürler.başka tavsiyesi olan varsa onlarıda dikkate almak isterim..ilk etapta az yakan fakat mümkün olduğunca ağır olabilecek araçları düşünüyorum..marka model farketmez.
  8. stilist07

Çekme Karavan için araç tavsiyesi

Mrb,Ben kısmet olursa yaz mevsimine kadar mevcut aracımı satıp(1.6 polo classic sedan 98 model) yerine çekme karavanı çekebileceğim bir araç almak istiyorum. Amacım çekme karavanla avrupa turu yapmak.Motokaravan için bütçem yeterli değil malesef,üstelik yazları geziye gitmediğimde aracıma biraz...
  9. stilist07

Defender Satışları Konusunda Bilgi

herkese merhaba. Ben mevcut aracımı satıp bir karavan alıp geriye kalan miktarlada 20 000 ile zorlarsam 25 000 tl arası 5 kapı olması şartı ile vergi ve yakıt sebebiyle 1600 ile 2000 cc arası kış aylarında off road yaz aylarında ise lastiklerini değiştirip - arkasına karavanımı bağlayıp...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,140
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.