Arama sonuçlarınız

1. canaydemir

Nasıl Bir Kediniz Olmalı ?

Ynt: Nasıl Kediniz Olmalı ? Scottish Fold ve Chartreux üst sıralarda çıktı. Zaten en sevdiğim kedilerdendir. :)

2. canaydemir

Neden?

Ynt: Neden ? İlginç ama faydalı bilgiler... Teşekkürler;)
  3. canaydemir

Müze Kart Uygulaması

Ynt: Müze Kart Uygulaması Bu "müze kart" çıktı ama daha önce girişi bedava olan bazı yerler de paralı olmuş :( Mesela birkaç ay önce Efes'e giriş öğrencilere bedava, tam bilet 10tl idi. Şimdi herkese 20tl. Ve müze kart burada geçmiyor. Müze kartın geçmediği Efes, Topkapı sarayı gibi birkaç yer...

4. canaydemir

Yol Şarkıları...

Ynt: Yol Şarkıları... Into the Wild filminin Soundtracki (filmi de cok guzel bu arada). Bu albumden benim sevdigim sarkilardan bazilari: Eddie Vedder - Guaranteed Eddie Vedder - Hard Sun Eddie Vedder - Long Nights Eddie Vedder - No Ceiling Eddie Vedder - Rise Eddie Vedder - Society Bunun...
  5. canaydemir

Rock Müziğin En İyi 10 Mekanı

Ynt: Rock Müziğin En İyi 10 Mekanı Teşekkürler, bilgilendirici olmuş. Ben Dungeon'ı o kadar sevmedim gerci :)

6. canaydemir

Müzik Yapmak İsteyen Var mı?

Ynt: Müzik Yapmak İsteyen Var mı? Ben de yaklasik 5-6 aydir klasik gitar caliyorum, bu sene de kursa gidip kendimi gelistirecegim :)

7. canaydemir

Dünyanın 7 Harikası

Ynt: Dünyanın 7 Harikası Küçükken ansiklopedideki favori bölümlerimden biriydi "Dünyanın 7 Harikası". Büyüyünce hepsini gezip görmekti hayalim, biraz büyüyünce Giza Piramitleri hariç hepsinin bir şekilde yıkıldığını, kaybolduğunu öğrendim. Şimdiki hedefim "Dünyanın Yeni 7 Harikası"nı görmek...
  8. canaydemir

Metropolis Antik Kenti Sanal Ortamda

Ynt: Metropolis Antik Kenti Sanal Ortamda Ben de 1 yildir Torbalı'da oturuyorum, 2 kez gittim. Pek bilinmeyen ama güzel bir antik kent, yalnız Kent'in bulunduğu Yeniköy'ün içerisinde kazılardan çıkarılan heykellerin bulunduğu, Dokuz Eylül'e ait küçük müze gibi bir ev var orası sürekli kapalı...
  9. canaydemir

Bir Tren Gezisi Planlıyorum

Ynt: Bir Tren Gezisi Planlıyorum Interrail için yaşın tutuyor, ben de 18 yaşında gittim ve kesinlikle tavsiye ederim;) Ayrıca seninkine benzer bir trenle gezi planım var ama sadece Doğuyu gezeceğim. Bu tarz bir gezi için TCDD'nin 1 aylık biletleri var. 100TL civarında olması lazım, siteden...

10. canaydemir

Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Tanışma Platformu Merhaba, ben Can Aydemir. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde "İngilizce - Almanca Tercümanlık" okuyorum. Fotoğrafçılıkla ilgileniyorum ama açıkçası pek bilgim yok, bu sene okulun fotoğraf kulübünde kendimi daha da geliştireceğimi umuyorum ve tabi ki...

11. canaydemir

Long Way Round & Long Way Down

Çoğu motorcu izlemiştir ama bilmeyenlerin kaçırmaması gereken 2 seri; Long Way Round ve Long Way Down. Pek çok kişinin Star Wars'tan tanıdığı Ewan McGregor ve kendisi gibi aktör arkadaşı Charlie Boorman'ın 2 motorla yaptıkları Dünya Turu anlatılıyor. Serilerle ilgili bilgi için...
  12. canaydemir

Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Trekking Sevenlerin Tanışma Platformu Merhaba, ben Can Aydemir. İzmir Dokuz Eylül Üni.'de "İngilizce-Almanca Tercümanlık" okuyorum. 2 senedir İzmir'deyim, öncesinde uzun yıllar Ankara'da kaldım. Seyahat etmeyi, gezmeyi seviyorum, bunun dışında müzik ve basketbolla ilgileniyorum ve iyi bir...

13. canaydemir

Ankara - Kızılcahamam, Işık Dağı Doğa Yürüyüşü (15 Haziran 2008)

Ynt: Ankara - Kızılcahamam, Işık Dağı Doğa Yürüyüşü (15 Haziran 2008) Guzel gezi olmus :) Ben de uzun yillar Kizilcahamam'da yasadim, yasamak icin ideal bir ilce olmasa da cevresi ve dogasi harikadir ;)
  14. canaydemir

Solo İzmir Bozdağ Zirvesi Doğa Yürüyüşü (30 Ağustos 2008)

Ynt: Solo İzmir Bozdağ Zirvesi Doğa Yürüyüşü (30 Ağustos 2008) Cok guzel bir gezi olmus anlasilan... Ben siteye yeni uye oldum, bu sene elimden geldigince etkinliklere katilacagim :)
  15. canaydemir

DEDAK - Değirmendere - Özdere Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008)

Ynt: DEDAK - Değirmendere - Özdere Doğa Yürüyüşü (05 Ekim 2008) Selam, nasil gecti yuruyus? :) Bu arada ben de Dokuz Eylul'deyim ama kulube uye olmadim henuz, kulubun websitesi var mi?

16. canaydemir

Meksika - Peru Rotası İçin Yardım

Selam arkadaşlar. Öncelikle bu yaz için planladığım gezimin rotasını anlatayım, sonra sorularımı sorayım: Bu yaz 2 ay ABD'de(büyük ihtimal Alaska) çalışıp para biriktirdikten sonra yaklaşık 1 aylık bir Orta Amerika gezisi düşünüyorum. Baslangicta Alaska'dan Seattle aktarmalı Cancun'a uçacağım...
  17. canaydemir

Giriş İçin Vize İstenilen Ülkeler

Ynt: Giriş İçin Vize İstenilen Ülkeler Meksika ve Peru da vize istiyor :(
  18. canaydemir

Ucuz Havayolu Şirketleri

Ynt: Ucuz Havayolu Şirketleri www.statravel.com

19. canaydemir

Gezi / Doğa Filmleri

Selam arkadaslar gezi ve doğa icerikli bildigimiz filmleri paylasalim, benim izledigim ve aklima gelenlerden bazilari: Before Sunrise: Viyana'da tanisan iki gencin oykusu, guzel Viyana goruntuleri ve akillica diyaloglarla dolu bir film. Eurotrip: Avrupaya giden 4 Amerika'li gencin oykusu...
  20. canaydemir

Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu 3. Buluşması (11 Ekim 2008) 1-TezzMertek (Murat ÖZ) 2-Biophilia (Nuran) 3-XtrmPrgrmmr (Kökten Ulaş BİRANT) Smiley 4.umudayaşam(Firdevs) 5.georoad(yılmaz) 6.canaydemir (Can Aydemir)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri