Arama sonuçlarınız

1. isolano

2018 Rota Moskova

bu çok önemli bir bilgi çok teşekkür ederim aracı almadan önce detaylı bir araştıma yapmak zorunlu kılıyor.

2. isolano

2018 Rota Moskova

üstadım aslında ikinci paylaştığım rotayı tarif ediyorsunuz bu rotayı yapmayı çok istiyorum ama Vladikavkaza giderken geçilen lars sınır kapısında çok rüşvet istendiği ve zorluk çıkarıldığını ve gürcistandada karavanda ilaç bulunması halinde sorun yaşandığını okumam nedeniyle biraz çekindim bu...
  3. isolano

2018 Rota Moskova

Ali beyi çok sıkı takip etmiştim İnanılmaz bir geziydi.Sizde umarım en kısa sürede gezinizi yaparsınız. Bize de notları print etmek düşer :) Selamlar

4. isolano

2018 Rota Moskova

Aslında uzun yıllardır hayalimde Asya Ekspedisyonu'na benzer bir gezi ile önce ulan batur sonunda da Vladivostok Primorskiy Krayı Rusya olduğu için bu konuda bir çok döküman okumuştum.halada okuyorum. Yaşar bey Tabii ki sizin yazınızı da okumuştum hatta spot takibiniz bir çok yeri tek tek...
  5. isolano

2018 Rota Moskova

Bu aracı aydın bey ile konuşuyoruz .Bu hafta ankaraya gidip bakıcak bakalım kısmet artık. Sitede bir tanede şu var ama çok pahallı ve elektronik aksamı çok . Mercedes - Benz Axor 1840 Model 370.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 487695832

6. isolano

2018 Rota Moskova

İlgine çok teşekkür ederim dostum., Odessa feribot ile Kiev arasında gidiş geliş yol var diye gördüm ama daha çok çalışmak gerekiyor geçen sene saraybosnadan montregenoya giderken 30-40 km kısmında yol toprak tek araçlık çamur içinde ve berbattı Tüm yolda bolca motorcu görmüştüm. Şu videodaki...

7. isolano

2018 Rota Moskova

Birde Şu alternatif var
  8. isolano

2018 Rota Moskova

Herkese Merhaba ., Kış gelmesiyle beraber bir çoğumuzda 2018 Yılı hayallerimizde başladı sanırım.Şimdiye kadar 4 avrupa karavan gezisi yapma şansım oldu.Bu gezilerde toplam 39 ülkeyi ziyaret ettim. Şimdiye kadar tek araç olarak ailemle gezdim.Ama bu defa rota yaparken biraz endişelerim var. Bu...
  9. isolano

İzmirden Karavanla Balkan Başkentleri

En kısa sürede gezilerinize başlamanızı temenni ederim.Selamlar

10. isolano

Şadan bey ilginize çok teşekkür ederim.İnanın hep içimde yaşayıp yazamadıklarımı yazmışsınız.Balkanlarda sokaklarda hüzün ile mutluluk kardeş gibi olmuş.

11. isolano

ilginize çok teşekkür ederim
  12. isolano

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Tüm paylaşımın Gezi planı bölümünde olmasından dolayı yazıyı bu gün fark ettim ve bir solukta büyük bir keyifle okudum. Sorunlara esprili yaklaşımın ve harika anlatımın için çok teşekkürler :smiley: Selamlar

13. isolano

Norveç 2017 Gezimiz

Hüseyin Bey Gerek resimlerle ve gerekse önemli bilgilerle dolu şahane yazılarınız ve emekleriniz için çok teşekkürler
  14. isolano

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

Çok teşekkür ederim

15. isolano

ilginize çok teşekkür ederim selamlar
  16. isolano

Izmirden Baltık Ülkeleri Rotasında 17 Ülke 15 Başkent

ilginize bende teşekkür ederim
  17. isolano

11 Eylül Pazartesi Üsküpten ayrılıp 520 km civarında yol yaparak geceyi Alexandroupoli geçirip 12 Eylülde izmire döndük.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri