Arama sonuçlarınız

1. bigalı

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi Faydalı bir konu..Takip :)

2. bigalı

Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi?

Ynt: Siz Hiç Ağaç Diktiniz mi? Özel ağaçlandırmamı yapacaksınız yoksa bizim yaptığımız ağaçlandırma faaliyetlerimize mi katılacaksınız.Ben Çan da ormancıyım.Yolunuz düşerse buyrun bi çayımızı için yaptığımız ağaçlandırma çalışmalarına bir bakın
  3. bigalı

Satılık Alan 42 CB El Telsizi

Ynt: Satılık Alan 42 CB El Telsizi takip

4. bigalı

Vitara 2002-2003 Dizel Hakkında Bilgi

Ynt: Vitara 2002-2003 Dizel Hakkında Bilgi Bu şifre değiştirilebiliyormu.Kendimiz bu şifreyi değiştirebilirmiyiz başka bir şifreyle
  5. bigalı

Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri?

Ynt: Suzuki Vitara 2.0 HDI Motor Özellikleri? 2,0 HDİ aracıma termostat almam gerekiyor.Nereden temin ederim ve kaçlık kullanılıyor bu araçlarda.

6. bigalı

2.0 jLX HDİ vitara rıyorum!!!!

Ynt: 2.0 jLX HDİ vitara rıyorum!!!! Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.Kazım beyin aracını aldım.Gerçekten güzel bir araç. :)

7. bigalı

2.0 jLX HDİ vitara rıyorum!!!!

Arkadaşlar dizel vitara hdi arıyorum.Çevrenizde gördüğünüz bildiğiniz satılık temiz araç varsa haber verirseniz sevinirim :)
  8. bigalı

Satılık 2001 1.6 jlx

Ynt: Satılık 2001 1.6 jlx Araç satılmıştır ilan silinebilir
  9. bigalı

Satılık 2001 1.6 jlx

Ynt: Satılık 2001 1.6 jlx güncel

10. bigalı

Satılık 2001 1.6 jlx

Ynt: Satılık 2001 1.6 jlx güncel

11. bigalı

Satılık 2001 1.6 jlx

2001 model 5 kapı 1,6 vitara aracımı satıyorum.Otomatik vites,5 kapı,lpg li(lpg sistemi emülatörlü) .muayenesi 2012 nin mart ayına kadar var.Satma sebebim 2004 -2005 model grand vitara alacağımdandır.Araçta kaportada değişen yoktur.Ön kaput boyalı sağ çamurluk boyalı ve arka bagaj kapısı...
  12. bigalı

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Medine Müfaası:Peygamberimizin gölgesindeki Son Türkler

13. bigalı

2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI Hayırlı olsun alanada satanada :)
  14. bigalı

Frontera Sağ Ayna Arıyorum

Ynt: Frontera Sağ Ayna Arıyorum Aynayı hala bulamadık.Bu arada manual porya kilitleride lazım oldu.Nasıl nereden bulacaz.Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
  15. bigalı

Ynt: Frontera Sağ Ayna Arıyorum telefonu varsa sizde alabilirmiyim

16. bigalı

Arkadaşlar1996 model tekkapı frontera aracımıza sağ ayna arıyorum.Nereden temin edebilirim.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Saygılar Mustafa
  17. bigalı

2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI

Ynt: 2000 Model Suzuki Vitara 1.6 jlx - SATILDI selam hayırlı satışlar.Aracınızın 72000 km de olduğunu yazmışssınız.Ancak açıklama bölümünde 100.000 bakımının daha yeni yapıldığını ve triger setinin yeni değiştiğini yazmışşınız.Bir çelişki olmuş bilginize
  18. bigalı

Vitara parca ihtiyacı

Ynt: Vitara parca ihtiyacı arkadaşlar hepinizi saygı ile selamlıyorum.2001 model 1,6 jlx aracım için arka tampon içindeki sis lambalarından sol tarafınki siyah plastiği kırık.Nereden bulabilirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)

19. bigalı

Otoyol ve Köprü Geçişleri

Ynt: Otoyol ve Köprü Geçişleri evet
  20. bigalı

Arazi Zinciri Sorunum Hakkında

Arkadaşlar 2001 model 1,6 jlx 5k otomatik bir vitaram var.Arazi zinciri çok zorlandığında atlama yapıyor.Daha önceden ses yapıyordu.Yeni yeni de rampada çok sıkışınca atlama yapıyor.Bu arızanın giderilmesi çok maliyetlimidir ve nerede nasıl çözüm bulurum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri