Arama sonuçlarınız

1. bigalı

Mitsubishi`nin Efsane Aracı MAGNUM!!!

Ynt: Mitsubishi`nin Efsane Aracı MAGNUM!!! Yakıt olarak bilgi alabilirmiyim.Ortalama tüketim olarak.

2. bigalı

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk .
  3. bigalı

2001 Model Vitaraya Japon Hub Nasıl Takılır?

Ynt: 2001 Model Vitaraya Japon Hub Nasıl Takılır? Bu yeni aldığım hub u takarken içerisine gres veya başka bir yağ ile yağlamalımıyım.Eğer yağ koyacaksam ne kadar koymalıyım?

4. bigalı

Ynt: 2001 Model Vitaraya Japon Hub Nasıl Takılır? Üzerinde takılı olan hub bu. Yeni aldığım hub ise bu kabartma yazılı olanların japon olduğunu duymuştum.Doğrumudur.Üzerindekini geçenlerde söktüğümüzde iç aksamları birbirine benziyor
  5. bigalı

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) 01 - Hakan Irıklı..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 02 - Murat Sayar.......... .(Suzuki Vitara-1993) İstanbul 03 - İlhami Özdemir........(Suzuki Jimny-2004) Bolu 04 - İlker Musa..............(Suzuki Vitara-2000) İstanbul 05 - Okay...

6. bigalı

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Lada nın şanzımanı 3 vida ile tutturulmuş olsada ,hergün arıza çıkarsada,gürültüsü çok olsada illaki niva.Çünki o pahalı arazi araçlarının şanzıman parasına ben komple niva alıyorum.Saygılar. :)

7. bigalı

Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem

Ynt: Sorun Sorun Sorun Nereye Kadar Daha Masraf Edicem Yıllardır niva kullanıyorum ve bu 4.nivam.1996,2000 ve en son 3 ay öne 2005 modelini aldım.Bu arada birde suzuki var 2001 model otomatik 1,6 5k.Ancak niva olmadan suzuki ile araziye çıktığımda tedirgin oluyorum.Ya bişey olursa, yok parçası...
  8. bigalı

Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum.2001 model suziki aracıma sol öndeki hub un arızalanması dolayısıyla çıkma bir japon hub aldım.Ancak bu hub ların ispanyollara takılırken bazı işlemlerden geçtiğini duymuştum.Nasıl bir işlem yapmalıyım.Yardımcı olursanız sevinirim :)
  9. bigalı

Satılık cj3 uzun şase

Ynt: Satılık cj3 uzun şase Güncel fiat 5000 tl :)

10. bigalı

Satılık cj3 uzun şase

Ynt: Satılık cj3 uzun şase Güncel

11. bigalı

Artık Bende Nivacı Oldum

Ynt: Artık Bende Nivacı Oldum Yeni aracınız hayırlı olsun. :)
  12. bigalı

Vitara Wheel Hub Tamiri

Ynt: Vitara Wheel Hub Tamiri Evet bir hup problemide benden.2001 model 1,6 jlx otomatik 5 k aracımın sol ön tekerinden 4x4 e aldığımda tırlama şeklinde bir ses geliyor arazide ve bazen kilitliyor bazen ise kilitlemiyor.Hublar otomatik .Kilitlediği zaman bile arada tır tır tak gibi sesler...

13. bigalı

Lada Niva'cılar İzmir'de ; Kamp - Off Road Etkinliği (29 - 30 Mayıs 2010)

Güzel bir etkinlik oldu.Yeni arkadaşlarla tanıştık ve yeni yerler gördük.Buradan tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.Darısı yeni organizasyonlara diyorum. :)
  14. bigalı

Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum

Ynt: Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum Cevaplarınız için çok teşekkür ederim
  15. bigalı

Ynt: Suzuki Muhtelif Parçalar Arıyorum Şu işareti yerdeki düğme ne işe yarar ve hangi konumda durmalı??

16. bigalı

Ynt: Suziki Muhtelif Parçalar Arıyorum Oğuz bey çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için. :) Birde vitesin alt tarafında bir düğme var ona basınca bir yazı çıkıyor göstergelerin sol tarafında o ne işe yarar.
  17. bigalı

Ynt: Suziki Muhtelif Parçalar Arıyorum Sağol Allah razı olsun.Keçiyi satmadım.Onun yeri başka :)
  18. bigalı

Ynt: Suziki Muhtelif Parçalar Arıyorum Ayrıca ön farların yükseklik ayarı yapılan düğmesinden akşam ayarlamaya çalıştım çalışmıyor.Birde otomatik vitesteki L yazan ve 2 yazan yer ne işle yarıyor.Onuda bilmiyorum :D

19. bigalı

2001 model 1,6 jlx otomatik 5 kapı aracıma ön tavan lambası ve triger setleri almam gerekiyor.Aracımı daha dün aldım ve bu araçlar hakkında bilgim yok.Parçası nereden temin edilir,motor yağı ne konur,buji ne marka kullanılır gibi bilgilere ihtiyacım var.Bilgisi olan arkadaşlardan yardım...
  20. bigalı

Karakaçanım :)

Ynt: Karakaçanım :) Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Fotoğrafları bekliyoruz merakla :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri