Arama sonuçlarınız

1. bigalı

İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari

Ynt: İşte Yeni Keçim Lada Niva Safari Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin :)

2. bigalı

Vitara Arıyorum

Ynt: Vitara Arıyorum Bende arıyorum vitara ama otomatik vites olacak. :)
  3. bigalı

Kazdağları'nda Ufak Bir Gezi (18 Nisan 2010)

Ynt: Kazdağları'nda Ufak Bir Gezi (18 Nisan 2010) Tek araç ve kameraman da yok.Bütün fotolar bu kadar

4. bigalı

Ynt: Kazdağları'nda Ufak Bir Gezi (18 Nisan 2010) Bayramiç çırpılardan çıkış tarafı fotoğraflar :)
  5. bigalı

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) O arkadaş aracını sattı.2006 Model beyaz renkli niva aldı :)

6. bigalı

Kazdağları Milliparkı 4x4 Jeep Safari ve Kamp Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010)

Ynt: Kazdağları Milliparkı 4x4 Jeep Safari ve Kamp Etkinliği (23 - 25 Nisan 2010) Gezinin ilanı burada yapılıyor.Resimlere gelince kendi sitenizde:S :(

7. bigalı

Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk.

Ynt: Lada Niva - Yakıt Tüketimi Hk. kme en iyisi :)
  8. bigalı

Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim

Ynt: Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim 25 Nisan 2010 pazar günü Kazdağları na gezimiz olacak.Çan merkez ağırlıklı 20 araç kadar.Katılmak isteyenler sabah saat 08.00 da hareket :)
  9. bigalı

Ekolojik ve Ucuz Bir Ev İçin Fikirleriniz?

Ynt: Ekolojik ve Ucuz Bir Ev İçin Fikirleriniz? Etili de meşhur Çan taşı var o taştan düşünmezmisiniz.Geçerken bi uğra çayımızı iç.Taş ocağı sahipleri arkadaşımız.Yardımcı oluruz :)

10. bigalı

Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010)

Ynt: Gezenbilir Gelibolu, Çanakkale, Assos ve Truva Gezisi (07-09 Mayıs 2010) Çanakkale tarih,doğa açısından güzel bir ilimizdir.Hepinizi bekleriz. :) Saygılar Mustafa

11. bigalı

25 Nisan tarihinde Kazdağlarına günübirlik bir gezimiz olacak.Çanakkale yöresi ve civarından katılacak arkadaşlarla bir gezi yapacağız.Ben 18 Nisan da önden bir keşif gezisi yaptım,yol durumu vs.için.Yollar iyi ancak bazı yerlerde kardan kırılan ağaçlar nedeni ile yol kapalıydı...
  12. bigalı

Yakıtta Çok Garip Bir Durum

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum Hepinize selam.Bakın arkadaşlar benim nivam da 2005 ve zavolli marka sıralı sistem lpg var üzerinde.Şu ana kadar herhangi bir şikayetim olmadı .Eğer montajı yapan usta işin ehli ve işini de severek yapıyorsa sorun yok.Ve ayrıca gazın sinyalini eğer devir...

13. bigalı

Acımasız Avcılar

Ynt: Acımasız Avcılar Malesef ülkemizde avcılar cani ve yobaz olarak görülürler.Ancak bilinçli avcı herzaman doğal hayatın devamlılığını sağlamasını ister ve çevreye saygılı ve doğa dostu insanlardır. Saygılar...Mustafa :)
  14. bigalı

Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket)

Ynt: Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket) Kim ne derse desin.Kim ne marka kullanıyorsa kullansın.Bana göre benim kapımın önündedi arazii aracım olan LADA NİVA'm bütüüün amerikanlardan,japonlardan ve ingilizlerden daha güzel ve arazide daha kabiliyetli.Tabiki benim için ve benim...
  15. bigalı

2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum

Ynt: 2004 Model Lada Niva'mı Satıyorum Hayırlı satışlar hemşerim.Bende Çanakkale liyim ve Çan da ikamet etmekteyim.23Mart tarihinde bende 2005 model sizinkinin özelliklerinde ve yedek lastikleriyle beraber niva aldım.69000 km de ve sıralı lpg var ruhsata işli.Derli toplu bi araç ve ben de sizin...

16. bigalı

Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket)

Ynt: Sizce En Sevilen Arazi Aracı Markası Nedir? (Anket) Tek kelime ile Lada :) :) :)
  17. bigalı

Fotoğraftaki Parçayı Arıyorum

Ynt: Fotoğraftaki Parçayı Arıyorum o parça pehlivan oto da var.0212 585 76 98 bende oradan almıştım.Ve o resimdeki niva ya takmıştım.O resimdeki benim eski aracım.Takarken üstten iki vida ile tutturmuştum yoksa çıkıyor. :)
  18. bigalı

2005 model ve üstü niva arıyorum

Ynt: 2005 model ve üstü niva arıyorum 2005 model bir niva aldım.Konu silinebilir.Herkese teşekkürler :)

19. bigalı

2005 model ve üstü niva arıyorum

Arkadaşlar 2005 model ve üstü temiz bir niva arıyorum.Gören,duyan haber versin.İyi günler :) Mustafa GÜL.0533 311 95 25
  20. bigalı

Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim

Ynt: Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim Valla yakalandık :) ;DEvet tanıdım sizi.Nasılsınız .Epeydir uğramıyorsunuz buralara :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri