Arama sonuçlarınız

1. bigalı

Devrilen CJ5 ve Yangın Tehlikesi

Ynt: Devrilen CJ5 ve Yangın Tehlikesi Gemiş olsun.Allah beterinden korusun

2. bigalı

Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Papaz Dağı - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (28 Şubat 2010) Resimler ve ortam çok güzel.Güzel anlatım ve paylaşım için teşekkürler :)
  3. bigalı

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim İyi günler.Poşeti ile dikilen fidanlar birkaç yıl sonra kurur.Çünki poşet fidanı sıkacak ve ya gelişemeden kalacak ve ya kuruyacaktır.Tecrübe ile sabittir.Edirne dikim sahalarında yıllar önce dikilmiş sahalarda yapılan incelemelerde bir kısım fidanların büyümede geri kaldıkları...

4. bigalı

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Seval hanım iyi günler.Çam fıstığı fidanı yetiştirmek zahmetli bir iştir.Tekniğine uygun olmazsa çimlenmeden sonra kurur.Öncelikle tohumu dikeceğiniz yer güneş alan hafif nemli ve en önemlisi fidanı bir plastik kap içine yada fidan dikim poşetine ekmektir.Toprağını hazırlarken...
  5. bigalı

Niva Aksesuar & Modifiye

Ynt: Niva Aksesuar & Modifiye Güzel araç.Hayırlı uğurlu olsun. :)

6. bigalı

Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor

Ynt: Tren ile Türkiye Gezisine Arkadaşlar Aranıyor İnşallah güzel,gönlünüze göre bir gezi olur.Ben Trenle hiç düşünmemiştim Türkiye seyahatini.Benimde en çok niva aracım ile hiç ana yollara çıkmadan dağ tepe gezmek hoşuma gider. :)

7. bigalı

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Evet kamu görevlisi olarak dikiyoruz.Ancak dikimde bulunmak isteyen arkadaşlara yardımcı oluruz.En azından üçer ,beşer kişi başı fidan dikiminde yardımcı olurum.Sonuçta yapılan iş toplum yararına olan bir iş.Kamp için ve doğa yürüyüşü içinde dikimin olduğu yer çok müsait.
  8. bigalı

Ağva'da Haftasonu Kaçamağı

Ynt: Ağva'da Haftasonu Kaçamağı Askerliğimi 1996 yılında şile ve ağva da yapmıştım Jandarma olarak.Akçakese karakolu ,Yeşilvadi ve sahilköy karakollarında bulunmuştum.Resimleri görünce o günler geldi aklıma.Paylaşım için çok teşekkürler :)
  9. bigalı

The Çekmeköy 2 :)

Ynt: The Çekmeköy 2 :) Güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler :)

10. bigalı

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Çanakkale/Çan ilçesinde şuan 250 hektar alanda ağaçlandırma çalışması yapmaktayız.Fıstık çamı,ceviz ve servi fidanları dikiyoruz.Yaklaşık olarak 30000 adet fidan dikiyoruz.Yolunuz buralara düşerse fidan dikinde bizleri görebilir ve isterseniz birkaç fidanda...

11. bigalı

110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I)

Ynt: 110 90 Defender Yapım ve Bitmişi Resimleri (I) Gerçekten çok hoşuma gitti.Defender e mi terfi etsek acaba :)
  12. bigalı

4x2&4x4 NİVA

Ynt: 4x2&4x4 NİVA Sonuçları merak ile bekliyorum.Saygılar :)

13. bigalı

Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim

Ynt: Benim Keçiyi Sizlerle Tanıştırmak İstedim Güzel araç.İyi günlerde ve boool çamurlu ortamlarda kazasız belasız kullanın inşallah :)
  14. bigalı

Niva karter koruma

Ynt: Niva karter koruma Forum da Reis28 var o arkadaşımıza danışabilirsin.İsmi Dursun.Kendisi imal ediyor.
  15. bigalı

Kar yağdı Böyle Oldu:)

Ynt: Kar yağdı Böyle Oldu:) sağolun .. :)

16. bigalı

Ok-144 ler hakkında

Ynt: Ok-144 ler hakkında Bence iç lastikle kullanıldığında en ufak bir delinmede havası iner ve sizi yolda bırakır.Resmi aracımız toyoto hılux ta arazide 5 yıl kadar iç lastikle kullandık ve baya bir arazide lastik değiştirme yaptık.Şimdi ondada dublex kullanıyoruz ve hiçte janttan falan...
  17. bigalı

Ok-144 ler hakkında

Ynt: Ok-144 ler hakkında Ben 2 yıldır iç lastiksiz kullanıyorum ve bir sorun olmadı.Çoğunluk arazide kullanmama rağmen
  18. bigalı

Satılık cj3 uzun şase

Ynt: Satılık cj3 uzun şase Güncel

19. bigalı

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Yeni gelen arkadaşlar hepinizi hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Umarız forumda iyi vakit geçirirsiniz.Saygılar :)
  20. bigalı

Satılık cj3 uzun şase

Ynt: Satılık cj3 uzun şase Güncel. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz