Arama sonuçlarınız

1. bigalı

2000 devirde elektrik kesintisi

Arkadaşlar 2001 model 1.6 jlx lpg li aracımız var bir arkadaşımın.Benzinde ve lpg de giderken tekleme yapıyor ve araç kerkiniyor.Ustaya götürdük lpg enjektörlerinden dedi.Lpg tesisatını komple beyin enjektör depo ya kadar değiştirdik ancak sorun devam ed.yor ve arızayı bulamadık.Distürübütör...

2. bigalı

Suzuki Jimny T-Max Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny T-Max Vinç Montajı Çok güzel olmuş.Ellerinize sağlık.Fatih artık battığımız yerden sen çıkaracaksın bizi:)
  3. bigalı

Suzuki ve cj için alaşımlı 15 cant

Ynt: Suzuki ve cj için alaşımlı 15 cant Selam.Jantlar ofsetlimi ve suziki vitara ya uyar mı uyarsa fiatı nedir?

4. bigalı

Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009)

Ynt: Sivas Off-Road Grubu Ailecek Gezisi (30 Kasım 2009) Çok güzel bir etkinlik olmuş.Paylaşım için teşekkürler :)
  5. bigalı

Arap Atasözü :)

Ynt: Arap Atasözü :) :) :) :)

6. bigalı

TÜV TURK Üzerine

Ynt: TÜV TURK Üzerine Herkese hayırlı akşamlar.Bugün aracımı tüv istasyonuna muayeneye götürdüm.Aracım LADA NİVA .Sabah sızdırmazlık raporunu aldım(lpg için).Tüv istasyonuna gittim.Sıraya girdim her vatandaş gibi.Ancak baktımki bazı vatandaşlar kayırılıyor,trafik takipçileri ve parası olanlar...

7. bigalı

Niva ya da Başka Öneriler, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Niva ya da Başka Öneriler, Yardımlarınızı Bekliyorum. www.nivatr.com burada niva hakkında istemediğiniz kadar bilgiye ulaşabilirsiniz. :)
  8. bigalı

Niva ya da Başka Öneriler, Yardımlarınızı Bekliyorum.

Ynt: Niva ya da Başka Öneriler, Yardımlarınızı Bekliyorum. Öncelikle foruma hoş geldiniz.Bir niva kullanıcısı olarak aracımdan çok memnunum.Çünki daha beni birgün olsun karda,buzda,çamurda,asfaltta,dağda bırakmadı.Görevim icabı hergün dağlardayım ve tek başımayım.Ancak evime herzaman döndüm.O...
  9. bigalı

Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik!

Ynt: Askerliğimizi Nerede Yaptık? Hangi 4x4'ler Vardı? Maksat Geyik! İstanbul il jandarma alay komutanlığı Şile ilçe jandarma ve şileye bağlı Ağva jandarma karakolunda tek araç olan land rover in şöförüydüm.Güzel bir araçtı ama beni baya uğraştırmıştı.Güzel günlerdi :)

10. bigalı

Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video

Ynt: Niva 'ya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montaj Resim + Test Video Merakla bekliyoruz sonuçları :)

11. bigalı

Dikkat 2 yeni bilgisayar virusü

Ynt: Dikkat 2 yeni bilgisayar virusü Uyarınız için teşekkürler :)
  12. bigalı

Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri

Ynt: Teleferik- Kadıyayla Uludağ Etekleri Güzel kareler.Paylaşım için teşekkürler :)

13. bigalı

Kısa Geziler; Bergama (7-8 Kasım 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Bergama (7-8 Kasım 2009) Cavitbey gerçekten çok güzel bir gezi olmuş.Paylaşım için teşekkürler :)
  14. bigalı

Sarıkız Efsanesi (Kaz Dağları)

Ynt: Sarıkız Efsanesi (Kaz Dağları) Paylaşım için teşekkürler.Hikayesi kadar doğal güzelliğide süper bir yer.Kampçılık,yürüyüş ve doğa gezileri için biçilmiş kaftan :)
  15. bigalı

08.11.2009 yılın ilk kar gezisi inegöl

Ynt: 08.11.2009 yılın ilk kar gezisi inegöl Çadırda da muhabbet iyi olur.Sac kavurma güzel görünüyor ;D

16. bigalı

Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009)

Ynt: Çamlıyayla - Saybaşı Kar Gezisi (8 Kasım 2009) Güzel bir etkinlik olmuş .Darısı bizim başımıza :) :D
  17. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! :) rica ederim sevgiyle kalın
  18. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! ama o arkadaş lada için sormuştu ki defender için değil. :)

19. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! evet var arkadaş o lastiği soruyor bende sığmayacağını sığsa bile dönmeyeceğini söyledim :)
  20. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! öncelikle foruma hoş geldiniz.215/85/16 lastik niva ya uymaz.205/80/16 bile eğer araçta yükseltme olmazsa sürtme yapıyor.benim 215/65/16 lastikler bile bazı aşırı artraksiyonlarda arka tekerler iç tarafa sürtme yapıyor.Bence en ideali 185/75/16

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri