Arama sonuçlarınız

1. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! evet 215/65/16 ebatları lastiklerin 2,5 cm daha alçak ok144 ten.Ancak geniş taban olması dolayısıyla yakıt biraz arttı gibi geldi bana :)

2. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! arkadaşıma katılıyorum.Orjinal araç en mantıklısı.Bende yükselttikten sonra aks açıları değişti ve akslar bozuldu .Şimdi ise standart niva ya devam :)
  3. bigalı

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Herzaman beklerim :)

4. bigalı

Neydim? Ne Oldum? (Necati)

Ynt: Neydim? Ne Oldum? (Necati) Çok güzel bir araç olmuş Necati:).İyi günlerde kullan Seyhan
  5. bigalı

Çanakkale ve Çevresinde Off-Rood ve Gezi Amaçlı Geziler Olursa Haberleşelim

Selam arkadaşlar .Çanakkale ve çevresinde offrood,kamp ve bilimum etkinlik lere katılmak isterim.Etkinlikler oldukça haberleşelim.Saygılar.. :) Mustafa

6. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! Yükseltme kiti uygulamıştım ancak daha sonra bazı sorunlar yaşadım ve söktüm kitleri.Fotoğraflar standart halidir.Yükselltme kiti yok

7. bigalı

Dağlar Hakimi Niva!

Ynt: Dağlar Hakimi Niva! teşekkür ederim sağolun :)
  8. bigalı

işte buda benim ladam

Ynt: işte buda benim ladam Güzel bir araç.İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah :)
  9. bigalı

Türkiye'nin Mantarlari

Ynt: Türkiye'nin Mantarlari selam. sadece yenebilen mantar türlerinimi yok sa hepsinle mi ilgileniyorsunuz.Ben ormancıyım ve epey bir mantar çeşidini tanırım.Size ielrleyen günlerde çektiğim fotoğraflarla yardımcı olmaya çalışacağım.Saygılar Mustafa :)

10. bigalı

Lada Niva Parçası

Ynt: Lada Niva Parçası Bir yanlışlık olmuş.Ben Aliş oto ile görüştüm.Bu gün ulaşacakmış arkadaşın eline.Bende sürekli aliş oto dan alış veriş yaparım ve bu gün telefon açıp sordum yusuf kardeşin sorununu ve verilen cevap buydu.Art niyet olduğunu sanmıyorum .Saygılar.. :)

11. bigalı

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu kırmızı renk te olan yenebilir ama beyaz olanı ise diğer beyaz mantarların zehirlisidir.Diğer beyaz mantar sütsüzdür.Süt çıkıyorsa sakın yemeyin.Ben yıllardır bu meslekte çok mantar çeşidi tanımama rağmen o beyaz mantarlardan yanılıpta toplamıştım.Ve sonra...
  12. bigalı

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım İzmirde ercan usta var forumdaki nicki erco.Kendisi sarnıç lada servisi ondan bilgi ve parça alabilirsin.Güven oto var birde ondanda alabilirsin

13. bigalı

Lada Niva Aksesuar

Ynt: Lada Niva Aksesuar İstanbuldan Aliş oto 0212 617 8946 veya pehlivan oto 0212 585 7698 bu adreslerde istediğin aksesuar ı bulabilirsin :)
  14. bigalı

Bu da Benim 4x4 Lada'm

Ynt: Bu da Benim 4x4 Lada'm Güzel bir araç.Bence arkadaki stepneyi daha yukarıya al yada kaput içindeki orjinal yerine koy.Çünki dere geçişlerinde arkadan takılabilir
  15. bigalı

Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009)

Ynt: Lada ile Ağıdağı'na Bir Gezi (15 Temmuz 2009) Sayın Onur bey. Öncelikle yangın konusuna bukadar hassas olmanızı ve doğaya olan sevginizi taktirle karşılıyorum.Bizler orman çalışanları olarak 7/24 görev başında olan kişileriz.Bizler yangınlarla mucadelelerde bu uğurda şehitler vemiş...

16. bigalı

93 Suzuki Vitara Kapıdan İçeriye Toz Alıyor Yorumlarınız

Ynt: 93 Suzuki Vitara Kapıdan İçeriye Toz Alıyor Yorumlarınız Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.Hudev arkadaşım bu konu hakkında dediğin gibi hangimiz önce soruna çare bulursa tabiki yardımlaşacağız. :)
  17. bigalı

Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?..

Ynt: Palio veya Albea 1,3 Multijet Yakıt Sarfiyatı ?.. selam.2005 modelTam beş sene sıfır olarak aldığım multijet albea aracımı kullandım.En son 1 ay kadar önce Trakya gezisinde 5 kişi olarak ve klima açık vaziyette uzun yol yaptım.Depomu fulledim ve km yi sıfırladım.Gezi bitip evime dönerken...
  18. bigalı

Suzuki Samurai İçin Fikirleriniz ?

Ynt: Suzuki Samurai İçin Fikirleriniz ? Bu bütçelere en uygun arazi aracı niva dır.Parça konusu olsun işletim maliyeti olsun daha avantajlı bence.Samurai ye göre iç hacmide geniştir.Ama tercih yine sizin :)

19. bigalı

93 Suzuki Vitara Kapıdan İçeriye Toz Alıyor Yorumlarınız

Herkese selam. Arkadaşlar 1993 model 1.6 jlx 5 kapı Suzuki Vitaranın kapılarından ve torpidonun oradan içeriye toz alıyor. Kapı lastiklerini nereden temin edebiliriz. Araç bir arkadaşımın ve bizim buralarda(Çanakkale)yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :)
  20. bigalı

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) 1 Haziran--31 Ekim tarihleri arasında izinsiz ormana girmek yasaktır.İzinler ise yerel orman işletmesinden veya valilikten alınır.Bilginiz olsun :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri