Arama sonuçlarınız

1. M

SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL Herkese merhaba aracim ilani hala gunceldir. islerimden dolayi araci fazla takip edemiyorum ama arac suan dosemecide ve az bir isi kalmistir. Fiyat olarakta herseyi bitmis halde 30.000 tl dir tabiki fiyatta esneme olacaktir.

2. M

3300 Turba Dizel ile Aranızdayım.

Arkadaslar 25 gundur benimde is sebebiyle goremedigim patrolum boya asamasindadir.insallah pazartesi firin boya ya girecek ve o haldaki resimlerini takip edenlerle paylasacam.15 gune kadarda tamamen bitmis olup yeni yila yeni 4x4 le girecem
  3. M

Nissan Patrol İçin Güneş Siperliği Arıyorum

Ynt: Nissan Patrol İçin Güneş Siperliği Arıyorum Selam bendede ptrol var ve suan toplaniyo bu gunes siperlligini arastirdim bulamadim.fibercilerde kalip yok diye cok ucuk fiyat cekiyorlar benim aklima metalden yaptirmak geciyo bakalim kaportaci istamiz ne diyecek. (isimiz cok zor)

4. M

Takip eden herkese merhabalar.arkadaslar songunlerde is yogunlundan dolayi araca fazla zaman ayiramadim ama ustalarimiz durmadi ve araca bi kac biseyler daha yapmislar bende paylasmak istedim.
  5. M

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Gule gule kullanin.allah kaza bela vermesin

6. M

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL Tesekkurler.aracin guncel resimleri patrol bolumunde 3300turbo dizelle aranizdayim. baskilli sayfada.takip etmek isteyenler icin

7. M

Son dodikde bitti......:)
  8. M

Devam

9. M

Dodikler yapildi

10. M

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL Ben beklemekten sikildim o yuzden araci satiyorum.arac suan bu halde ben camlarini aldim degisecek,boyasini anlastim yaptiracam,dosemesini aldim kisa bi zamanda baslaniyo bunlarin odemesini ben yapacam.ama alacak kisi basinda bekleyip yaptiracak para felan...
  11. M

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL Aracin isi herseyiyle bitince fiyat degisecektir.tesekkurler

12. M

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL 27 000 tl ister isi bitmeden isterse ben boyayi dosemesini anlastim a isi bitincelici olabilr
  13. M

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL resimler
  14. M

Yeni foto

15. M

Cok tesekkurler
  16. M

Araci ben muhendisten aldim daha onceki sahibi ise arazi araclariyla ilgilenen tamirci ve rol bari o yapmis aracta kilit yok
  17. M

Aslinda roll bar iyi olurdu ama bu isi profosyenel sekilde yapilmadigi icin arabayi maffetmisler aracin evveliyati ankara nissan bayisinden arastirdim arac kontrole gitmis ama ustalar patrollerin en baba aracini almissin diye yorumladilar

18. M

87 MODEL 3300 TD PATROL KISA ŞASE ARAÇ TOPLANIYOR AMA SATMAYI DÜŞÜNÜĞYORUM İLGİLENEN ARKADAŞLAR TEL 0536 894 80 60
  19. M

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. ankara grubu herkese selam. ben 40 gün önce 87 model 3300 turbo dizel nissan patrol aldım araç toplanıyor içi dışı motor hariç her yeri (motor sorusuz) baştan aşagı yenileniyor. ama ben satmayı düşünüyorum ister bu haliyle ister bitin ce almak isteyen...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri