Arama sonuçlarınız

1. M

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri araç ankara şaşmaz sanayi dökmeciler sitesinde istediginiz zaman görebilirsiniz.şu ana kaporta işlemi sürüyo dodikler bitmek üzere

2. M

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri patrolcu arkadaşlar bende 87 model 3300 turbo dizel var. motor hariç baştan aşagı yenileniyor.(aracın kaportası en ufak yerine kadar incelniyor ve yapılıyo çamurluklar 1.2 mm sacdan dodik yapılıyo, içi ise komple 1. sınıf deri döşeme yapılıyo ve kullanılacak...
  3. M

3300 Turba Dizel ile Aranızdayım.

herkese merhaba arkadaşlar kusura bakmayın nete fazla giremiyorum bu sebepten fazla paylassımım olmuyo:( araca gelince cok fazla çürük var ve kaportacı ustamız sagolsun günde 2 saat calışıyor :) bende ileriye dönük problemsiz bi arac istedigim için fazla kasmıyorum..

4. M

araçta roll bar vardı ama bana cok hoş görünmedigi için söktürdüm.... kaportası cok bakımsız ve cürük vardı şimdi çürükler ve sacda dodikler yapılıyo... araç hakkındaki fikirlerinizi merakla bekliyorum
  5. M

devam

6. M

....

7. M

buda yeni canavarımmm...
  8. M

bu sattıgım pajero
  9. M

ARKADASLAR pajeroyu satıp bende PATROL ALLDIM VE YENİDEN TOPLAMAYA BAŞLADIK...

10. M

SATILIK 1990 model 3 kapı pajero

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero arkadaşlar araç satıltı.... artık nissan PATROL ekibine katıldım.

11. M

SATILIK 1990 model 3 kapı pajero

Ynt: SATILIK 1990 model 3 kapı pajero arac duruyo sahibinden.com da ilanı var
  12. M

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero sizede hayırlı satışlar.ben şuan kazakistandayım eger araç için niyetiniz olursa burdan mesaj olar veya 0537 219 20 30 nolu telden babamla konuşabilirsiniz.ben 6 ay daha gelemicem ve araç oldugu yerde durmasını istemiyorum herkes için hayırlısı olsun.

13. M

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero 2.6 motor 4 aydır kullanmadım ve şimdide hiç ölçmedim yalan sölemek istemem.ruhsatta 2.5 geçiciyo
  14. M

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero hayırlısı olsun yaaa
  15. M

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero arkadaşlar yurtdışından döndüm ve 90 model pajero tekrar satılık durumundadır..resimlerde oldugu gibidir 4 ay gibi bi süre hiç kullanılmamıştır ... suan aracı kullanıyorum aracın fiyatı 11.250 tl dir ulaşmak isteyen arkadaşlar 0542 293 82 67 veya 0536 894 80 60...

16. M

90 model pajeroya hidrolik direksiyon

arkadaşlar aklıma takılan bi konuda sizlerden yardım .bekliyorum. 1990 model 2.5 kısa şase pajero sahibiyim ve aracımda beni üzen tek şey hidrolik direksiyon olmaması. bende karar verdim hidrolige çevirtecem ama duydugum şeyler beni arada bırakıyo,kimi düzen tutmaz diyo,kimi iyi olur ama...
  17. M

90 model sorunsuz pajero

Ynt: 90 model sorunsuz pajero arkadaşlar ilan kaldırılmıştır... herkese teşekkürler( araç duruyo ama yurtdışına çıktım)
  18. M

Bridgestone 4X4 LT 265 X75 M/T

Ynt: Bridgestone 4X4 LT 265 X75 M/T ilan güncelmi ,eğer güncelse 90 model kısa şase 3 kapı pajeroya uyarmı bunlar

19. M

Mitsubishi pajero dodik uygulaması.

Ynt: Mitsubishi pajero dodik uygulaması. 90 model kısa şase pajero ya dodik varmıdır
  20. M

Hadi Bakalım Hayırlı Olsun Yeni Cherooke'm

Ynt: Hadi Bakalım Hayırlı Olsun Yeni Cherooke'm hayırlı olsun güle güle kullanın ... allah kaza bela vermesin

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri