Arama sonuçlarınız

1. M

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... 1. Gözleriniz mutasyona uğramıştır, geceleri farlarınız bozukken saatlerce araç kullanabilirsiniz. 2. Beyninizin bir bölümü silecekler bozukken, gözünüzün yoldan topladığı verileri bilgiye dönüştürüp, önünüzü net görmeden aracınızı kullanabilmeniz...

2. M

Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011) metin agbi güzel bi ortam ve arkadaşlıgınız var anladıgım kadarıyla bunlar olunca saygı sevgi hep olacaktır. ben 1 ay önce pajero 2.5 aldım onun için burdayım
  3. M

Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011)

Ynt: Ankara Yenikent Piknik ve Off Road Turu (03 Nisan 2011) mrhb agbiler bu fotolara baktıkca kendime çok boş yaşıyorum diyorum valla. sizin bu gezilere katılmak içiin ne gerekiyo acaba

4. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) reis kardeş siz nerden
  5. M

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Mrhb arkadaşlar Adım:yasin 1984 lüyüm kayseriliyim almimünyum ve kompozit panel işinde çalışıyorum ankarada oturuyorum işim geregi şehir dışı veya yurtdışında çalışıyorum. 1 Ay önce 1990 model pajero 2.5 aldım ve ilk işim bu siteye üye olmak oldu umarım en...

6. M

Bu arac hakkında fikirleriniz

Ynt: Bu arac hakkında fikirleriniz mrhb arkadaş bende 1990 modl aldım buaracın aynısı mükemmel bi araç kullanırken kendime olan öz güvenim artıyo.benim aldıgım fiyat 10.000 di difrensiyel kiliti ve arka çeki demiri vardı. senin buldugun araçta vinçte var güzel bence fiyatı düşşürmeye bakkkk...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,141
Kayıtlı Üye Sayımız
167,032
Kaydolan Son Üyemiz
Kjtheking

Çevrimiçi üyeler

Geri