Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? Bende 2002 limited modeli var. 3,7 v6. aracımda sıralı süper kit zavoli takılı. yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum. bende şehir içi 17 litre ile 24 litre arası değişen her depoda ortalama yakıt tüketimim. Bugün 170 km otobanda cruise...

2. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Kabul ederseniz ve müsait olursam bende gelmek isterim. standart 4*4 araçlar çıkabiliyor mu bahsettiğiniz yere? bende standart 3.7 jeep cherokee liberty var.
  3. Barışş

WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Yorum yaparak destek olan arkadaşlara teşekkür ederin öncelikle. 2002 model Kj cherokee liberty 3.7 limited, gece mavisi 111000km'de aracımı Bursa'dan almış bulunmaktayım. zj,wj derken kısmet KJ imiş. İnşallah...

4. Barışş

2002 model 4.7 cherokee lpg sistemi hakkında acil yardım...?

Ynt: 2002 model 4.7 cherokee lpg sistemi hakkında acil yardım...? Yeni aracınız hayırlı olsun. Lpg ile ilgili bu sitede arama yaparsan detaylı bilgiler bulabilirsin. Benim yazılanlardan anladığım, prins olursa aracın değerini artıran bir avantaj yaratıyor ama işin özü markadan önce iyi bir...
  5. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. İstanbul'daki 4.7 ile ilgili birkaç gelişme var, ama ne zormuş temiz bir araç bulması. Adamlar nuh diyor peygamber demiyor. Şimdilik 4.7'de ısrarcıyım.

6. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Oğuz bey ilginize teşekkürler. Yolunuz İskenderun'a düşerse tanışmak isterim. İstanbul'daki 4.7 olacak galiba. Yarın Arkadaşlar bakmaya gidecekler.

7. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Oğuz Bey öneriniz için teşekkürler, son ilandaki araçla pazarlık aşamasındayız. Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla kaşılayacak bir araç 4.7WJ. Ama bu olmazda temiz bir 5.9 denk gelirse neden olmasın.
  8. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-jeep-grand-cherokee-4-7-cok-iyi-durumda-100071356/detay 5 hasar kaydı var en büyüğü 1000tl, servis sahibinin eşinin arabasıymış. bakımlı bir araç sizce...
  9. Barışş

Grand Cherokee'mi aldım

Ynt: Grand Cherokee'mi aldım Hayırlı olsun yeni aracınız. Güle güle kullanın.

10. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-pilottan-kazasiz-temiz-jeep-grand-cherokee-4-7-100109964/detay en son 33000 diyorlar. 2003 olduğu için önümüzdeki yıl vrgisi yaklaşık 6000 civarında...

11. Barışş

2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ?

Ynt: 2004 model grand cheroke 2.7 mi , bmw x3 2.0 d mi ? Bence iki araçta serilerinin en tutulan araçları.Elden çıkarmak için sıkıntı yaşamazsınız. Belki BMW daha kolay satılabilir.
  12. Barışş

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi Meskun mahalden 300 mt uzak, karayollarından 300mt uzakta atış yapılabilir eğer farklı bir kısıtlama yoksa diye biliyorum.

13. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Aracı expertize götüren arkadaşımın ifadesi ile aracın heryerinden ses geliyor, 3'ü başka 1'i başka teker varmış üzerinde. Sonuç : olumsuz.
  14. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Yarın aşağı linkteki araç Ankara'da expertiz yapılacak. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-sahibinden-satilik-95805551/detay Araçla ilgili bir bilgisi olan ya da yorumları bekliyorum.
  15. Barışş

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler Gökhan. Zaten aracı satan adamda araca yapılmış modifikasyonlardan bihaber. neyle yükselttiğini, kaç inç yükseldiğini, araçta lsd var mı yok mu onu bile bilmiyor. Ben anlamalıydım bir gariplik...

16. Barışş

------------------------------------------------------------------ http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...98385252/detay Linkteki araç Ankara'da bir serviste sipariş üzerine hazırlanmış ancak sahibi kısa süre sonra satmaya karar vermiş. Şu an üzerinde vinç yokmuş. Darbe boya yok, aracın...
  17. Barışş

Dakar 2011 - Kemal Merkit

Ynt: Dakar 2011 - Kemal Merkit Allah rahmet eylesin. Türkiye'yi güzel temsil ediyordu.
  18. Barışş

off-road için pickap mı jeep mi ?

Ynt: off-road için pickap mı jeep mi ? Süperr. Alın size yeni bir alternatif daha. Umarım kafanız daha çok bulanmaz.

19. Barışş

Dacia - Duster Fiyatları

Ynt: Dacia - Duster Fiyatları Bu arada konu başlığı güme gitmiş.
  20. Barışş

JEEP GC '98 5.2 V8 "OFF-ROAD DONANIMLI"

Ynt: JEEP GC '98 5.2 V8 "OFF-ROAD DONANIMLI" İlanda telefon ve fiyat yok galiba.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri