Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 2004 Model Suzuki Grand Vitara 2.0 Otm Full Becce Donanımlı
15 Kasım günü araçla biraz amanos dağlarında eğlendik.
https://www.youtube.com/watch?v=ALfNsFZJxMg
Değerli dostlar,
2004 model 143.000 km'de 4xfourart modifiyeli otomatik vites bir 2.0 grand vitara almış bulunmaktayım. İSOFF'dan Hakan Altınordu Bey'in aracı. Düşündüğümden biraz daha pahalıya mal oldu ama yaklaşık 1aylık kullanımım neticesinde iyi bir alışveriş yaptığım düşüncesindeyim...
2007 Nissan Navara 2.5 dci 4X4 LE AT 171bg, 403nm Tork. Düzenli Yetkili Servis Bakımlı. 159,000 km.
Haziran ayında aracı alır almaz, Arslanoğlu yetkili Nissan servisinde tüm sıvıları, yağları, differansiyel ve otomatik şanzuman yağları ile tüm kayışları yenilenmiştir. Extradan karter...
Ynt: L200 Yakıt Durumu
Lastik büyütülünce yapılan yakıt ölçümlerinde aracın km saatinde gösterdiği km üzerinden mi bu hesapları yapıyorsunuz? Ben lastiklerimi büyütmeden önce hız göstergesinde 100km/h görünürken navigasyonda görünen hız 96km/h oluyordu. Büyük lastik taktığımda hız...
Ynt: Lj70
Şehzat hocam 4.11 ayna mahruti oranı, mevcut 1.2.3.4.5. vites oranları ile 155 hp 220 nm torku olan bir araç 35 inç lastik çevirir mi? Daha doğrusu arazi kullanımı için hangi lastik ölçüsü optimum olur?
Ynt: Aussie Locker Veya Powertrax Kullanan Var Mı?
Bu güzel konuyu hortlatayım. 2002 model 3.7 cherokee libetry (arka diff trac lock LSD mevcut) araçların ön ve arka diffleri
dana 35, dana 44, dana 44a lardan hangsi aceba? hangi %100 kilit uygun bir çözüm olabilir?
Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım
KJ 3.7 benzinli kullancısı olarak gezenbilir de bizim araçlarımızı kullanıcısı pek az. Bu yüzden kj konuları pek popüler olamıyor. Umarım sorularınıza cevap bulursunuz.
Homer alt muhafazayı biz önce kartondan şablon çıkardık aracın altında. İnternetteki sitelerden gördüklerimize göre. Zaten uygun vida yerleri de hazırda var. arazideyiz.com sitesinde "barışş" nickinin açtığı konularda bulabilirsin fotolarımı.
Homer ve serkan araçlarınız hayırlı olsun. Bende yaklaşık 36000km 3.7 limited modelini kullanmaktayım. renegade olamayan modellerinde altta skid plate dedikleri muhafazalar(karter muhafaza) sadece ön difransiyeli koruyacak kadar yapılmış. Ben limited...
Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi
CJ 5.2 değilde ZJ 5.2 desek daha doğru olacak. Bu arada ben de yaklaşık 13 aydır cherokee 3.7 2002 model KJ kullanmaktayım. LPG deŞehir dışı en düşük 13 litre/100km ile şehir içinde 17 ile 24 litre/100km arasında değişen ortalama yakıt tüketim değerim oluyor. Konu...