Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Trac Lok Lsd, Ve Aussie Locker , Alloy Usa Chromolly Dana 35 Saft Satilik

Ynt: Trac Lok Lsd, Ve Aussie Locker , Alloy Usa Chromolly Dana 35 Saft Satilik 2002 kj 3.7 liberty de ön ve arka diffler ile ilgili bilginiz var mı? arkada trac loc standardında zaten var diye biliyorum. Öne sizdeki kilitlerden biri olur mu aceba?

2. Barışş

Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım

Ynt: Liberty Limited 2.8 Crd İle Aranızdayım Ben de de 3.7 benzinli-lpg lisi var. Yakıt tüketimlerimiz hemen hemen aynı gibi. yaklaşık 1000 km İskenderun-Kayseri Erciyes-İskenderun yolda 400 TL'lik yakıt yakmıştım. yaklaşık 600 km otoban sürüşü. Lastik olarak ben aracıma BFgoodrich Mud-terrain...
  3. Barışş

Jeep Grand Cherokee Zj

Ynt: Jeep Grand Cherokee Zj Özgür Bey güzel bir araç, umarım kıymetini bilecek siteden bir arkadaşa nasip olur.

4. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merrelin bu botunu ben bu kış kullandım. Bence hem şık hem de işlevsel bir bot. Ama benim gibi güneyde (İskenderun'da) yaşıyorsanız bu bot fazla gelecektir size. Ayağım botun içinde resmen yanıyor sıcaktan. Kışın Niğde bolkarlarda yarım metrekarda kullanma fırsatı buldum...
  5. Barışş

5000 lbs elektrikli portatif winch 12v

Ynt: 5000 Lbs Elektrikli Portatif Winch 12v 2 adet vinci paralel bağlasak65 amperlik aküde sıkıntı olur mu aceba?

6. Barışş

Mopar Sepet - Jeep Lıberty / Cherokee - Grand Cherokee - Durango

Ynt: Mopar Sepet - Jeep Lıberty / Cherokee - Grand Cherokee - Durango Resimleri görebilecek şekilde tekrar yüklemeniz mümkün mü aceba?

7. Barışş

Bir Jeep'cinin Land Cruiser VX80 Günlüğü

Ynt: Bir Jeep'cinin Land Cruiser Vx80 Günlüğü Kerim Bey vinç işini halletiniz mi? yeni resimler var mı?
  8. Barışş

Bu Da Benim İsuzu Dmax İm

Ynt: Bu Da Benim İsuzu Dmax İm Güzel fotolar İhsan. İskenderun'dan foto yok mu?
  9. Barışş

2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013

Ynt: 2. Karoff Offroad Oyunları Kahramanmaraş 13/14 Nisan 2013 Çok güzel ve iyi hazırlanılmış bir organizasyondu. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. İskenderun'lu olarak imrendik. Her il için ayrı bir mihmandar atanmış olması ve iyi misafirperverlik için tekrar teşekkürler, elinize sağlık.

10. Barışş

300Tdi ile mutlu son :) Defender'ın Doğuşu :)

Ynt: 300tdi İle Mutlu Son :) Defender'ın Doğuşu :) hayırlı olsun Murat kardeş.

11. Barışş

Jeep Liberty

Ynt: Jeep Liberty Coşku hanımdan kurtarabildin mi liberty'i? yoksa ZJ ye devam mı?
  12. Barışş

Jeep Liberty

Ynt: Jeep Liberty bence 3.7 benzinli 210 beygirlik kj jeep cherokee liberty gayet "cost effective" bir araç. 27-30 binraralığında böylesine güçlü ve donanımlı bir araca binmek gayet mantıklı. ben 2002 modelini kullanıyorum. 1950 tl YILLIK vergisi var ve lada niva kadar yakıyor. Daha ne olsun...

13. Barışş

Liberty hakkında bilgi

Ynt: Liberty Hakkında Bilgi 2002 model 3.7 limited aracımı yükseltip yüksetlmeme aşamasında bir olarak, 2002model araçlarında ğn karter korumasının zeminle yükskliği 16-17 cm civarında. kullanımı çok zevkli ve sorunsuz araçlar gibibence.
  14. Barışş

Jeep Liberty 3.7

Ynt: Jeep Liberty 3.7 kj liberty3.7, zj 4.0'dan bile daha az yakıt harcar (100km'de 2 lt daha az). 5.2'den de daha performanslıdır. Yeni teknolojidir. Daha kıvraktır. selectrac arazisi 4*2 özelliği ile fark yaratır. kj cherokee liberty bence ödenen parasının hakkını sonuna kadar veren uygun...
  15. Barışş

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 İle Off-road Yapabilirmiyim doğaberk keşke neyin en doğru olduğunu tecrübe etmiş olsam ama malesef bende henüz ne yapabilirim aşamasındayım. Yurt dışı forumları takip ettiğim kadarı ile 2 inç OME(old man emu) yay ve amartisör ile ön en alt noktayı 21-22 cm yukarı alabiyoruz...

16. Barışş

Liberty 3.7 ile Off-Road Yapabilirmiyim

Ynt: Liberty 3.7 İle Off-road Yapabilirmiyim 1.5 2 ve 2.5 inçlik getler var, yay ve amortisör değiştirmeden daha ucuza aracı yükseltebiliyorsunuz. yaklaşık 400-470 tl civarı getler. Tarotoda vardı. Ama benim 2002 model için old man emu 2inç yay ve amortisör değişerek yükseltmek 2300tl. Sürtme...
  17. Barışş

2001 model 4.7 Grand Cherokee mi yoksa 2004 model 3.7 Cherokee mi???

Ynt: 2001 Model 4.7 Grand Cherokee Mi Yoksa 2004 Model 3.7 Cherokee Mi??? 2002 3.7 liberty kullanıyorum. Sessiz,sorunsuz, konforlu bir 7 ay geçti. Tavsiye ederim. WJ ise hiç kullanmadım. şehir dışı 12 litre şeh,r ,ç,20-22 litre lpg harcıyorum. wj daha çok yakar diye düşünüyorum
  18. Barışş

KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON

Ynt: Kaner Otomotiv Lada Niva 4x4 Modifikasyon Kaner Beyselamlar. Çok güzel bir araç. Arazide videosu var mı aceba aracın? 2011 model bir lada nivaya 1- 10-12 cm yükseltmek mümkün müdür? kaç para tutar? 2- ön arka diffleri kilitli yapmak kaç para tutar? çok ağır olmayan ama hafif de olmayan...

19. Barışş

Mutlu Son

Ynt: Mutlu Son Hayırlı olsun. Allah tekerine taş değdirmesin.
  20. Barışş

Sürüş Eğitimi

Ynt: Sürüş Eğitimi Menderes hocam ellerinize sağlık. Çok kaliteli, sade ve anlaşılır tarzınızla keyifle geçiyor dersler. Emeğinize sağlık.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri