Arama sonuçlarınız

1. Barışş

33 10.50 15r Mud Terrain Bf Goodrich Lastik Seçimi

Ynt: 33 10.50 15r Mud Terrain Bf Goodrich Lastik Seçimi Sn hastidim sizin aracı bu haliyle durduramıyorduk, yeni pabuçlarla artık hiç peşinden gidemeyiz. 31 den 33 e çıkınca ayna mahruti de değişiklik gerekecek mi?

2. Barışş

unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin

Ynt: unimog hastalığına yakalananlara allah şifa versin İnşallah gönlünüzce bir araç yaparsınız. Takip
  3. Barışş

Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster

Ynt: Dışı Travec Tecdrah - İçi Dacia Duster Konudan da araçtanda uzun zamandır ses seda çıkmamış. Takip ve merak diyelim.

4. Barışş

ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun

Ynt: ZJ'den WJ'ye geçiş, peki farkları neler, hadi tecrübe konuşsun 25 bine temiz wj bence çok zor. Hatta imkansız. Ben yaklaşık 1 sene aradım, 35bine kadar alabilirdim ama bulamadım. 6 ay önce 3.7 liberty aldım. Beni fazlasıyla tatmin etti. binek araba kıvraklığında bir araç şehir içinde...
  5. Barışş

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. Av için bagajı küçük demezsen Cherokee liberty leri de düşünebilirsin. Ben 6 aydır kullanıyorum. Keyifli ve sorunsuz. lpg de şehir dışı30-35 kuruş (12-13L/100km lpg), şehir içi 50-65 kuruş arası (17-24lt/100km lpg) tüketimi var. Bir binek araç...

6. Barışş

JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT

Ynt: JİMNY LOCK-RİGHT KİLİT takip

7. Barışş

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Çok haklısınız.
  8. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Babamın bana hediyesi olan bir çeki halatını çıkardım da ekipte bir gülüşme baş gösterdi. O çeki halatını çamaşır kurutma işinde kullanmam gerektiğini söylediler. :)
  9. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Hoca yukarıdaki yazıda benden bahsetmiş galiba. :) Yahya hocam bendeki fotoları menderes hocam zaten yüklemiş, benden gelecek yeni foto yok anlıyacağınız. 27 şubat ta ben nöbetçi olabilirim ama olmazsam muhakkak...

10. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Ekrem abi fotoğrafları verdi bugün. Birkaçını "Değirmen"dergisinde yayınlayacakmış. Seçeyim siz sonra yayınlayın dedi. Yarın paylaşırım sizlerle. Süper bir ekip olmuşuz.

11. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Çok güzeldi gerçekten. Manzara, ekip,ekip ruhu herşey süperdi. Herkese teşekkürler.
  12. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Ben de büyük ihtimalle geliyorum. Barış Sönmez -kj jeep 2002- 505 5571171

13. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor - 2. Etap (17 Şubat 2013) Kürek mi lazımm. hımm birinde var mı ama gelir mi ki?
  14. Barışş

L200 Alırken İyi Düşünün!.

Ynt: L200 Alırken İyi Düşünün!. bence en iyi seçeneklerden biri sizin için.
  15. Barışş

Yeni Arabamız

Ynt: Yeni Arabamız Hayırlı olsun aracınız. Keyifle kullanın.

16. Barışş

4*2 110 dci yakıt

Ynt: 4*2 110 dci yakıt Sayın Güray Hoca, Benim şahsi tecrübelerime göre sizin yol bilgisayarı veriniz gerçek tüketim değerinden daha düşük muhtemelen. Bence depoyu fulleyip, yol bilgisayarını sıfırlayıp belli bir km sonra depoyu tekrar fulleyip gerçek tüketim ile yol bilgisayarının gösterdiği...
  17. Barışş

4x4 araç seçimi

Ynt: 4x4 araç seçimi Yaklaşık 5 aydır 2002 model 3.7 litre 210hp jeep cherokee liberty kullanıyorum. Yaklaşma ve uzaklaşma açıları olsun, 4*2,4*4H,4*4H kilitli,4*4Low kilitli selectrac şanzumanı olsun, sessizliği olsun hafif off road'a bence iyi bir alternatif olabilir. 2002 model olduğu için...
  18. Barışş

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) 10 Şubat'ta Niğde'deyiz. 17 Şubat şimdilik bana uygun gibi. Ama kar olur mu ki?

19. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Abi niye alınganlık gösterdin, anlayamadım. Bi de sen abisin hiç alınmamalısın. Ben AT lastik mi alsam diyorum benim liberty'e önümüzdeki kışa girerken. Yokohama geolandar ATS g012 var aklımda. Sence nasıl olur?
  20. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Metin şu an takılı olan lastikle Sedat abinin önerdiği lastiğin resimlerini foruma koyabilirmisin.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri