Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Mossin iyiki gidememişsin bu geziye. Senin araç bu etabı tamamlayamazdı. :):):)

2. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Keşke ben de aranızda olabilseydim. Tam off-road olmuş. Geziyi organize edenlerin, güzel fotoları paylaşanların, ekip ruhuyla güzel vakit geçirenlerin, bize de sanal ortamda "keşke" dedirtenlerin emeklerine sağlık.
  3. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Biz de geliyoruz bacanaklar ve oğulları. 5-Barış Sönmez - Jeep liberty cherokee- 0 505 557 11 71 Yalnız küreğimiz yok. Tufan'dan alırım olmazsa. :)

4. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Metin lastik aldın mı doça?
  5. Barışş

buda benim dusterr

Ynt: buda benim dusterr Hayırlı olsun yeni aracınız.

6. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Bu etkinliğe katılmak için ismimi yazayım diyorum ama haftasonu bacanaklar gelecek Niğde'den. Bacanaklar ve kuzenler ya da babalar ve oğulları takılalım gruba diyorum ama Baldızlara ayıp olur gibi geliyor. Ne yapacağımı...

7. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu; Borudaki Suyun İzini Sürüyor (27 Ocak 2013) Low'un yok nereye gidiyon. Sen git radarda oyna. :-*
  8. Barışş

Menderes hocam selamlar, sizleri özledik bu aralar. Hava durumu iyi olur mu ki? Gökgürültülü yağmur görünüyor 5 günlük tahminde cumartesi için. Pazar henüz tahminde yok ama yağmurlu gibi.
  9. Barışş

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Sn ardacavdar Aracınızın yakıt tüketimi litre/100km şeklinde ne kadar yakıyor ortalama. Bir de tepedeki yol bilgisayarındaki ortalama yakıt tüketimi değeri ile gerçeği birbirini tutuyor mu? Bu arada benim aracım cherokee liberty ve benden önceki sahibi...

10. Barışş

forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye

Ynt: forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye Sayın Sefa55, bu geziden iki hafta sonra tekrar yağan kardan sonra keşif için aynı bölgeye MT lastikli galloper ve kar lastikli cherokee liberty ile gittik. İki çekerde önden giden galloper kar ve buzun yolda biraz yoğunlaşması...

11. Barışş

forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye

Ynt: forester-pathfinder-liberty-galloper sıfırdan 1680 metreye Sayın Mossin Nagant, sizi vergimle döverim..
  12. Barışş

Discovery, liberty,forester,pathfinder,galloper ve cj5 radar tırmanışı

Ynt: Discovery, liberty,forester,pathfinder,galloper ve cj5 radar tırmanışı Tamam noolmuş jeepim tepeciği çıkamadıysa. Galloper hariç benim kaldığım yere yaklaşamadınız bile. Low'u olmayan bile yazıyor kardeşimmm. Ayrıca galloper'da gözü karalığı ve aracını yerdeki kesik ağaç köklerinden...

13. Barışş

GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ.

Ynt: GRAND CHEROKEE 5,2 V8 YENİ ALIMI İLE İLGİLİ. Mert Maşallah'ın var. İyi olacak hastanın ayağına doktor misali güzel bir özeti kısaca yapıvermişsin.
  14. Barışş

Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi

Ynt: Grand Cherokee WJ 4.7 LPG seçimi Maliyeti sizin için sıkıntı değilse tabiki prins. Ama takacak ustada çok önemli. Referansları sağlam bir yerde taktırın bence. Benim cherokee liberty 3.7 aracımda zavoli marka kit takılıydı aldığımda takılalı yaklaşık 30000km olmuş. Gayet güzel ve araç...
  15. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bağcıklarımın çözülme olayını sayenizde çözdüm, çok teşekkürler. Yalnız aldığım ayakkabı İskenderun şartlarına biraz fazla geldi. Günlük giymek istedim birgün ayağım pişti, terledi ve başparmak kısımları ıslandı. Niğde'de karda süperdi.

16. Barışş

Bf vs General

Ynt: Bf vs General Arman Bey bu arada yokohama geolandar atsg012 lastiğide bi düşünün. hem biraz daha ucuz hem de biraz daha yeni bir tasarım BFG'e göre. Özellikle kar,yağmur ve buzda BFG'ye göre daha iyi diyen arkadaşlarım var ama kafanıza da o kadar takmayın hepsi iyi lastikdir. üç aşağı beş...
  17. Barışş

Bf vs General

Ynt: Bf vs General Mr Nagant; I could not understand the subject that you found "so intresting". Please do not disturb the other people's subjects. İf you really have opinion about my message then send me PM, pleasee. Also if you don't have low range, pay attention for the tire selection. I...
  18. Barışş

Bf vs General

Ynt: Bf vs General http://www.tyretest.com/4x4_tyres/bf_goodrich/all_terrain_ta_ko/index.html http://www.tyretest.com/4x4_tyres/general/grabber_at2/index.html bu sayfalarda yazan yorumları hangi dilde olursa olsun aşağıdaki linkteki sol tarafa yapıştırıp, çevir dersen iyi kötü anlaşılan...

19. Barışş

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Murat Bey, Belki beni hatırlarsınız. İskenderun'dan aramıştım sizi. telekomda işi biten mütahittin sattığı L200'ler vardı Sivas'ta. Sizden hiç tanımadığım halde istediğim yardıma karşılık verdiniz ve beni Sivas'daki klüp başkanınıza yönlendirdiniz. Siz galiba...
  20. Barışş

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Aferin. >:(

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz