Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Artık Bende L200 Sahibiyim

Ynt: Artık Bende L200 Sahibiyim Murat Bey selamlar. Buzda 150 yaparken aynı zaman da bunu kameraya siz mi aldınız?

2. Barışş

lastik

Ynt: lastik Bana da özel mesajla fiyatı gönderebilir misiniz?
  3. Barışş

Pajero Lastik Tavsiye

Ynt: Pajero Lastik Tavsiye yokohama geolandar at gs012 galiba. Bence bunu da değerlendirin. Ben kendi aracımın lastik değişiminde alacağım lastik bu.

4. Barışş

Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM

Ynt: Türkiyenin en küçük OFF ROAD çısı... KEREM Çekirdekten yetişiyor diye buna denir. Maşallah nasıl da bakıyor tekerin geçtiği yere.
  5. Barışş

Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu

Ynt: Hatay offroad grubu gezi sonrası alt takım kontrolü videosu Sayın nagant, benim jeep'in bir iki videosu olacaktı çamur da. Onları da yükleyebilir misiniz aceba? Kusura bakmayın isim göremeyince nagant diye hitap ettim.

6. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Radar'a kar yağmış. Hem de iyi yağmış görünüyor bu sefer. Biri bana dur desinnn.

7. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Landlar sırt sırta birbirlerini çekerken bol fotoğraf malzemesi verirler doğal olarak. :)
  8. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Telsiz bende yok. Olsa iyi olur bence ama bizim için bir ihtiyaç mı bilemedim. Kamp1 kamp2 galiba forumda yazdıkça artan rütbe gibi birşey ama bir işe yarıyor mu onuda bilemiyorum.
  9. Barışş

Kış Lastiği Hakkında

Ben yaklaşık 1000km dir continental kar lastiği kullanıyorum liberty jeepimde. Bir sıkıntısını görmedim. Bende alırken çok araştırdım ama iyi bir marka alın gerisi teferruat. arada çok küçük farklar var. Nokian, michelin alpin, continental ve goodyear'dan bulabildiğiniz herhangi birini bence...

10. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bağcıkları yassı olanlarla değiştirsek daha kolay olmaz mı?

11. Barışş

JEEPKJ de Savrulma Problemi ?

Ynt: JEEPKJ de Savrulma Problemi ? ilahi Mossin nagant. Adam konuyu açalı 3 sene olmuş. Büyük ihtimalle aracı çoktaaan satmıştır. Zaten sen gereken açıklamayı yazmışsın. Arkada LSD var. Sadece kj liberty değil arkada lsd'si, kiliti olan bütün araçlar böyle davranır. 210 hp,312 nm torku olan...
  12. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Önder Bey yardımınız ve video için teşekkürler. Böyle bağladıktan sonra rahat bir şekilde çözebiliyor muyuz? Uçları ayakkabının içine sokmadan önce sarkan çiftli iki ucu düğüm yaptı sanki.

13. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Merrell Chameleon thermo ayakkabılarım geldi. 41,5 istemiştim ayağıma kalıp gibi oturdu, termal çorapla çok sıkı oldu. Normalde 40,5-41 giyen biriyim. Geri kargoladık 42'si geldi süper oldu. Yılbaşında Niğde-Bolkarlarda karda giydim. 2 saat kadar kaydık, derin karda çok...
  14. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Niye senle alakalı olsun ki Tufan kardeşim.
  15. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) :)

16. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) :) :) :) Önemli olan işe yaraması Sevgili Tufan. Ufak mufak iş görüyor ya.
  17. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Bi de bir kürek vardı. Onuda buradan analım, bir teşekkürde yeni aldığı sıfır küreğini bizler için yol açmada kullanan kürekçiğin sahibine gelsin. :)
  18. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Benim için çok güzel bir tecrübeydi. Organize edenlere, yiyeceklerini benimle paylaşanlara,çay ve meyve ikram edenlere, güzel yol tarifi verenlere, bu güzel fotoğraf ve videoları çekip sitede paylaşanlara, bu güzel...

19. Barışş

Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi

Ynt: Muayenede 3K Grand Vitaralarda Koltuk Sayısı Problemi Benim 2002 model KJ cherokee liberty aracım da arkada 3 kişi için emniyet kemeri olmasına rağmen ruhsatta 4 kişilik yazıyor ama 5 kişilik kemer var. Bundan sıkıntı çıkar mı?
  20. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Defender'da bana yeriniz var mı demek istemiştim, Menderes Hocam.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri