Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kozaklı Yangın Kulesi (30.12.2012) Menderes Hocam, çok bozuk yol bir dereceye kadar. Çok çok bozuk yol ve yol yok bizim araçları bozmaz mı? Yancı olarak gelebilir miyiz?

2. Barışş

Jeep Sahipleri Listesi

Ynt: Jeep Sahipleri Listesi 1- Necmi Çevirme .com 96 ZJ 5.2 Ankara 2- onur Nlb. katenerci 93 ZJ 5.2 Ankara 3- Barış...
  3. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi http://www.sportcity.com.tr/Chameleon-Thermo-6-Su-Gecirmez-Bot,PR-14513.html Chameleon Thermo 6 yı seçtim. Son bir diyeceği olan var mı? Normalayakkabı40.5 giyiyorum. 41.5 mu sipariş vereyim. Şehir içi, senede 2-3 karda mangal ve av için. İskenderun'da yaşıyorum. Kışın...

4. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bu botların ağırlığını bilen var mı aceba?
  5. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Önder Bey'in yorumları için tekrar teşekkür ederim. Bu botları kullanan veya bilen başka arkadaşların da fikirlerini almak isterim. 1. Chameleon Thermo 6 Su Geçirmez Bot http://www.sportcity.com.tr/Chameleon-Thermo-6-Su-Gecirmez-Bot,PR-27480.html 2. Merrell Thermo 6...

6. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi İlginiz ve hızlı cevaplarınız için çok teşekkürler.

7. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Önder bey av sonrası çamur olan ayakkabınızı hortumla su tutarak elinizle ya da nazikle fırçayla yıkasanız içine su alır mı? Av sonrası poliüretan çizmelerimi bu şekilde temizliyorum da.
  8. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Önder Bey hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Benim şu an kullandığım camel botlarda ıslak mermerde zaten kayıyor. Buna katlanabilirim ama kaba derken ağırlık anlamında mı yoksa hacim olarak mı büyük. Bu arada sizin modelde çok şıkmış. Ben normalde 40 ile 40.5 numara...
  9. Barışş

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Genelde senede 3-4 defa ailecek gidilecek karda sucuk mangal pikniklerinde, kolay rotalarda dağ yürüyüşlerinde ve yağmurlu havalarda günlük kullanılacak bir bot almak istiyorum. Görsel olarak hoşuma giden ama bana fazla mı olur az mı gelir bilemediğim iki bot hoşuma gitti...

10. Barışş

"Haftasonu" Karavanı

Ynt: "Haftasonu" Karavanı Benimde gözüme takılıp duruyor karavanlar. Caretta çok kompakt gelmişti bana ama hiçbir tecrümbem olmadığından herhalde. Yazılanları okuyunca tuvaleti olmadığını gördüm. Takip diyelim şimdilik. Tahir Bey hayırlı olsun buarada yeni karavanınız.

11. Barışş

Subaru AWD yol tutuş sistemi

Ynt: Subaru AWD yol tutuş sistemi 6. dakikada "önümüzdeki birkaç yıl boyunca kullanmak için tek bir seçeneğin olsa hangisi alırdın" diye soruyor. Cevap olarak adam Golfü seçiyor. Dengeli bir araç olarak nitelendiriyor. Aracın şeklinden, güvenliğinden bahsederek. Sadece güvenliği düşünseydin...
  12. Barışş

Subaru AWD yol tutuş sistemi

Ynt: Subaru AWD yol tutuş sistemi İlk video da adam golf'ü tercih ediyor yalnız.

13. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. Birkaç resim daha.
  14. Barışş

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. toplam 100 dolara mal oldu. 40 tl 18 kg sac için 2.75 tl pul,rondela vida için 15 tl delik ve bükme için 50 tl Eksozcu Bilal Ustaya 70 tlkaportacı mustafa ustaya
  15. Barışş

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. Aracıma alt korumaları kendi çabamla yaptırdım. Kartondan kesip 3mm saçdan deldik büktük vidaladık yaptık.. Kaportacı Mustafa Usta ile eksozcu Bilal ustaya buradan sevgi, selam ve teşekkürler.

16. Barışş

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Araç aldınız mı aceba,mysteriousman?
  17. Barışş

jeep cherokee renegade lpg önerisi

Ynt: jeep cherokee renegade lpg önerisi Ahmet Bey sorunu çözebildiniz mi?
  18. Barışş

subaru forester 3cm yükseltme kiti uygulaması-resimli

Ynt: subaru forester 3cm yükseltme kiti uygulaması-resimli Sonunda yükselttin.İstediğin gibi de olmuşa benziyor. İnşallah uzun zamanda sorun çıkarmaz. Bu hafta sonu deneyecek olursan telefonlaşalım.

19. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Bu taşlar kime gidiyor aceba??
  20. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Hızlı fotoğraf paylaşımı için teşekkürler. Sedat Abi grubun hakkını teslim et. Fotolar hemen yüklendi bak. Hatay Off-Road Grubu üyeleri doğaya zarar verilmemesi ve güvenlik anlayışı nedeni ile bir teşekkürü daha hak ediyor...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri