Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012) Fotoğraf bekliyoruz. Video daha da iyi olur.

2. Barışş

arazi taşıtı almayı düşünüyorum. Önerileriniz?

Ynt: Jeep almayı düşünüyorum. Önerileriniz? Sitede araçlar bölümünde bu araçlarla ilgili arşivi tararsan güzel bilgilere ulaşabilirsin.Bazı şeyleri o şekilde somutlaştırıp yardım istersen cevap veren daha çok olabilir.
  3. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Nergislik (09.12.2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun-Kışla-Müftüler (09.12.2012) "Bu alanda basamak derecesinde kayalık zemin yapısı, zayıf orman ve makilik mevcut olup, vinçleme ile geçilecektir" Vinçleme ile mi?

4. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Numan emmoğlu olur. Ekrem Saygılı da abim. :)
  5. Barışş

jeep cherokee renegade lpg önerisi

Ynt: jeep cherokee renegade lpg önerisi Benim araçta böyle bir sorun yok. 115000km deki aracıma 89000km de tüp takılmış. Sabahları ilk çalıştırmadan hemen sonra daha ilk 200-300 metre içinde de lpg'ye geçiyor. Bence brc'yi takan yerle görüşün. Böyle bir sıkıntı olmaması lazım. Dilerseniz...

6. Barışş

GC 1999 WJ 4.7 Hakkında

Ynt: GC 1999 WJ 4.7 Hakkında 2000 model itibari ile quadrodrive çekiş sistemlilere bakmak gerek diye düşünüyorum. Ayrıca 2000 model itibari ile göstergeler mil değil km'dir. 2001 modeller makyajlıdır. Ben kendim için aradığımda özellikle 2001-2002 modellere yoğunlaşmıştım çünkü hem daha genç...

7. Barışş

jeep cherokee renegade lpg önerisi

Ynt: jeep cherokee renegade lpg önerisi Bence birçok farklı kaliteli alternatif var. Ben zavoli kullanıyorum sıkıntım yok, memnunum. Ben aracı lpg li aldım. Lpg'siz alıp kendi ustama prins marka ya da en azından brc,tartarini taktırmak isterdim.
  8. Barışş

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Dizel ile 3.7 benzinlinin lpgli yakıt tüketimleri birebir aynı gibi. Bende şehir dışında 33-35 kuruş yakıyorum. Şehirde 50-65 kuruş arasında. Bagajın tüple küçülmesi dışında v6'nın sessizliği ve tatlı homurtuları sürüşü keyifli hale getiriyor. Benzinli-lpg li...
  9. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Sedat hocam selamınızı aldım. Çarşamba öğlen limandaki çöp şiş uygun mudur? Alternatif yerlerde olabilir. 05055571171 Barış Sönmez. Telefonla ve gezenbilir üzerinden gelmek isteyen arkadaşlarla iletişim kurabiliriz...

10. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. İlginiz için teşekkürler. Galiba dediğiniz gibi internetteki birkaç resimi ustalara gösterip, yağ değişimi için birşey sökmemizi gerektirmeyecek dizaynda birşeyleri biz tasarlıyacağız. Yakınlarda bir renegade olsada direk...

11. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. http://jeepinbyal.com/cat-Skid_Plates-23.aspx 2002 modele uygun olduğunu bu ilanda belirtmişler.
  12. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Eğer müsaitseniz Çarşamba günü (05/12/2012) öğlen 12-12,30 gibi dilediğiniz bir yerde yemek için buluşabiliriz. Perşembe'de olabilir. Sertaç sana uygun olur mu öğlen arası?

13. Barışş

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK 2000 model itibari ile varilocklu ön arka difflere sahip quadrodrive sistemi var.99 larda yok quadrodrive. WJ için bence önemli bir ayrıntıdır. Piyasada kilometresi ile oynanmış birçok WJ malesef mevcut, bilindik bir araç ya da en az 2...
  14. Barışş

hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz

Ynt: hafif arazi tipi araç için tavsiyeniz Otomatik duster çıktı mı?
  15. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) İskenderun'a gelişinizi öğle yemeğine denk getirin beraber yemek yiyelim, en azından çayımı içmeye buyrun eczaneye Sedat Hocam.

16. Barışş

Bfgoodrich

Ynt: BFGOODRİCH MT VE AT LASTİKLER YENİ GELDİ 200 TL DEN BAŞLIYOR Sayın Dangerman, lastiklerinin ve paranızın akibeti ne oldu? Umarım bi aksilik olmamıştır.
  17. Barışş

Hız Göstergesi Sorunu

Ynt: Hız Göstergesi Sorunu Bugüne kadar kullandığım bütün araçlarda ford c-max, laguna, jetta, amarok, 307, polo, megane, bravo hep %7-8 hız fazla görünüyordu, navigasyonda görünenden. 120 ile gidiyorum hız navigasyonda 111-112 çıkıyor. Geçen bir arkadaşım standart 2005 landrover freelander...
  18. Barışş

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi Aynen sizin yazdığınız amaçlar için almıştım ben. Çok memnunum. Eşimin dizel otomatik aracından daha sessiz. Yol tutuşu tatminkar. Yolda çok keyifli bir araba. Bence bir test sürüşü yapın, kararınızı ona göre verin, en doğrusu o olur. Selectrak 4*4 sistemi bence...

19. Barışş

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? Bir gelişme var mı? Uygun araç bulabildiniz mi?
  20. Barışş

liberty ile ilgili sorular

Ynt: liberty ile ilgili sorular Renegade'in arkadaşların yazdıklarına ek olarak gösterişli dodikleri ve altta karter, şanzuman korumaları var limited modelde yer almayan. Bence bunlar avantaj. Sizin için önemli bilmem ama bir de koltukların ayarı elektrikli değil galiba renegade modelinde. Ben...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri