Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012)

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Menderes Bey; Gerçekten hayırlısı. Bu hafta Allahtan bir programınız yoktu. Pazar günü (yani bugün) eczane nöbetçiydi. Sabah 8'den beri eczanedeyim. Kendimi artık mahçup hissetmeye başlıyorum neredeyse ama elde...

2. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) Sedat Bey Cumartesi günü annemlerin ozalit bürosundaymışsınız. Fotoğrafları göstermişsiniz dayıma. Sizle gezenbilirden tanıştığımı-yazıştığımı bilmeden bana sizi anlattılar.
  3. Barışş

jeep cherokee (liberty) tavsiye

Ynt: jeep cherokee (liberty) tavsiye Bende 2002 liberty 3,7'yi 2 aydır keyifle kullanıyorum. Aracı deneyen bütün arkadaşlarım aracı çok beğeniyor. Ama en çok da babam beğeniyor. Göz koydu benim liberty. Sen benim megane'ı al şehir içinde jeep çok yakar diyor. Lazım olduğunda gidip alacakmışım...

4. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Ynt: Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen. http://www.jeep4x4center.com/jeep-skid-plates/liberty-skidplates.htm mopardan bir örnek ama 2002 modele uygun mu aceba?
  5. Barışş

Jeep Cherokee Liberty Alt koruma -Skid Plates- için YARDIM lütfen.

Yaklaşık 2 aydır kullanmakta olduğum 2002 model 3,7 limited KJ aracıma renegade modellerinde standart sunulan motor, şanzuman ve arize vitesini koruyan 3 farklı alt muhafazayı aracıma taktırmak istiyorum. 1- Bir örneğini bulabilsem sanayide yaptırma şansım var. 2- İnternette ayrıntılı resim ve...

6. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: Sarıkaya Tırmanış Etkinliği Duyurusu (25 Kasım 2012) 8-9 aralıkta maalesef başka bir toplantım var Mersin'de. Cumartesi saat 13.00 gibi gidip ancak pazar akşam döneriz. Galiba bu programa da katılamayacağım. Sizlere iyi eğlenceler.

7. Barışş

Nissan xtrail & subaru forester kumda tepişme ;)

Ynt: Nissan xtrail & subaru forester kumda tepişme ;) Araçlara zarar vermeyecek ama eğlenceli bir yer olmuş. Haberimiz olursa bende katılmak isterim.
  8. Barışş

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 14. Bölüm Duyurusu (Beyoff Oyunları) Yol Açık 13'ü seyredemedik bir türlü. Fragmanı var kendisi yok. 14'ü seyrettik 13 nasip olmadı.
  9. Barışş

Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Menderes Bey hoşbulduk. Umarım sıhhıye ihtiyacı olmaz ama olursa ben her zaman yardıma hazırım. Bu sıcak karşılama için ayrıca teşekkür ederim.

10. Barışş

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu :)

11. Barışş

Rescueteam 4X4 Aksesuarları

Ynt: Rescueteam 4X4 Aksesuarları 2002 kj cherokee liberty 3,7 limited araç için alt korumalar elinizde var mı aceba?
  12. Barışş

Gezenbilir Hatay Grubu

Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu Ad - Soyad: Barış Sönmez Doğum Tarihi ve Yeri: 1976 Kırıkhan/Hatay Memleket: İskenderun İlgi Alanı: Doğa, Kamp, Av, Spor, Offroad, Motosiklet,

13. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Hoş bulduk. Haziran ayında kiraz yemeye gidebiliriz, Yaşar Hocam.
  14. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Teşekkürler Sedat Abi.
  15. Barışş

Ynt: Hatay Off-Road Grubu İletişim Bilgileri Herkese selamlar. Annem Sarıseki-Değirmendere'li, babam Kırıkhan Taşoluk'lu. Eski radar ile Payas arasındaki dağlarda, yaylarda çocukluğumdan beri çok gezmişliğim var. Doğayı ve sporu seven lisanslı, dereceli masatenisi sporcusuyum. 2002 model KJ...

16. Barışş

Hatay Off-Road Grubu: İskenderun Kale Köy Bölgesi Keşif Gezisi

Ynt: Hatay Off-Road Grubu: İskenderun Kale Köy Bölgesi Keşif Gezisi Şehirdışında olmam nedeni ile katılamadığım için üzgünüm. İnşallah bir dahaki sefere. Organize edenlerin emeğine sağlık.
  17. Barışş

Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen "VW Amarok ile Keyifli Bir Haftasonu" diye google da yazarsanız detaylar var.
  18. Barışş

Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen

Ynt: Amarok almak istiyorum fikirleriniz lutfen Amarok'u 3 gün boyunca test için kullanmıştım. Uygun lastiklerle sizin ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar bence. Ailecek uzun yolculukta valizlerimizi koyacak yer olmadığı için mecburen arka koltukların ve önlerini kullanmıştık. Bence ailecek...

19. Barışş

KUMHO KL-71 MT HAKKINDA

Ynt: KUMHO KL-71 MT HAKKINDA takip
  20. Barışş

Umarım devam zorunluluğu maddelerine takılmam, manifesto bence tamam.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri