Arama sonuçlarınız

1. Barışş

Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6)

Ynt: Nihayet araç alabildim (Grand Vitara 1.6) Aracınız hayırlı olsun. Keyifle kullanın.

2. Barışş

Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri

Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri 750 km toplam yolculuğun 100 kmsi şehir içi,120kmsi toprak yol(orta-hafif offroad) otobanda ise hız sabitleyici ile 120 km hız ile gidilen yol sonunda ortalama yakıt tüketimi 9.4L/100km Araç 2011 model VW AMAROK highline 4 motion. Araçta 4 kişiyiz. Yük yok...

3. Barışş

slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum

Ynt: slm arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Hayırlı olsun yeni aracınız.
  4. Barışş

ESP NE ZAMAN AÇIK VEYA KAPALI KONUMDA BULUNDURULMALI

Ynt: ESP NE ZAMAN AÇIK VEYA KAPALI KONUMDA BULUNDURULMALI Benim haddime değil bu soruyu cevaplamak ama gene de yaşadığımı aktarayım ben size. Karayolları dozerinin karlı dağ yolunu 1 saat önce filan açtığı bir yoldan Niğde-Bolkarlara 4*4 kyron ile tırmanıyorduk. Ama malesef lastiklerimiz 20...

5. Barışş

Sahibinden orjinal,bakımlı,masrafsız 97 ZJ

Ynt: Sahibinden orjinal,bakımlı,masrafsız 97 ZJ Aykut Bey hayırlı satışlar. Sizden araç alan kişi memnun kalacağını düşünüyorum. Daha önce birkaç defa avatarınızda yer alan 5.9 için telefonla görüşmüştük. Telefondaki samimi ve gerçekçi yaklaşımınız için tekrar teşekkür ederim. Forumdan takip...

6. Barışş

Nissan Pathfinder 2000 model

Ynt: Nissan Pathfinder 2000 model Gerçekten sinir bozucu bir durum.
  7. Barışş

Bu da benim jeep im

Ynt: Bu da benim jeep im Kolay gelsin
  8. Barışş

Amarok 1 günlük test

Ynt: Amarok 1 günlük test Son iki foto daha. Co-pilotun (Can Dayı) da resmini koymazsak haksızlık olur. Bu arada aracın yaklaşık 750 km'lik 3 günlük testini daha ayrıntılı şekilde 15-18 haziran tarihleri arasında İskenderun-Adana-Ulukışla'da gerçekleştirdik. Daha güzel ve daha detaylı bir...

9. Barışş

Amarok 1 günlük test

Ynt: Amarok 1 günlük test "olsun" yazmak istemiştim.

10. Barışş

Amarok 1 günlük test

Ynt: Amarok 1 günlük test Fotolar biraz gecikti ama osun. Arşivde duracağına forumda dursun.
  11. Barışş

yeni aracimi aldim)

Ynt: yeni aracimi aldim) aracınız hayırlı olsun.

12. Barışş

İsrailli'den Türk dağcıya: Kardeşim orada mısın?

Ynt: İsrailli'den Türk dağcıya: Kardeşim orada mısın? Tebrikler-teşekkürler yehuda. insanlık böyle birşey olsa gerek.
  13. Barışş

Aranıyor - Acil Kiralık Toyota Land Cruiser

kiralık 4*4 pick-up ararsanız belki daha kolay bulunur. Tabii, işinize yarar mı bilemem.
  14. Barışş

..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im

Ynt: ..HJ 60 sevdasından sonra VX 80 rüzgarına kapıldım veeee Yeni VX 80'im Hayırlı olsun. Darısı başımıza. offf offffff.

15. Barışş

FJ80 son sahibinde

Ynt: FJ80 son sahibinde Hayırlı olsun. İyi günlerde keyifle kullanırsınız inşallah.
  16. Barışş

Navara'nız Ne Kadar Yakıyor?

Ynt: Navara'nız Ne Kadar Yakıyor? Chip tuning ile bugüne kadar 3 araç kullandım. Yakıtla ilgili yaklaşık %5 daha ekonomik olduğunu bizzat yaşadım. Şuanki aracımda da var. ford c-max ve hyundai getz de turbo bozuldu. Ama chipten dolayı bilemedim.
  17. Barışş

Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD

Ynt: Bende Aranızdayım 2004 WJ 2.7 CRD aracınız hayırlı olsun. Keyifle binersiniz umarım. Darısı da bize inşallah.

18. Barışş

1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...

Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR... Çok ilginç gerçekten. Tesadüfe bakın 1 haftada 2 zj çalınıyor. Bu tesadüf olamaz heralde. özellikle bu araçları seçiyor gibiler. Gerçi bu araçla çok kolay farkedilirler ama. Tekrar geçmiş olsun. aracınıza sıkıntısız ulaşırsınız umarım.
  19. Barışş

2009 terios ile selamlar...

Ynt: 2009 terios ile selamlar... hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri