Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)
Bu şekilde oyuna girenlerin çok çabuk havası sönüyor. Benden söylemesi :D Kartalspor futbolcularına karşı oynadık. Adamlarda kondüsyon vardır koşar dağıtırlar bizi dedik ama 3-0 kazanmıştık. Adamlar siperlerden çıkamamıştı. Gerçi...
Ynt: 5 Fotoğraf Rotası
Teşekkürler cavit bey. Şimdilik sadece yedigölleri gördüm. Gerçekten şu anda çok güzel fotoğraf verir. Bir adet örnek göndereyim.
Ynt: Fotoğraf Çekmek İçin Nereye Gidilir ?
Sitemize hoşgeldin. Aslında sorduğun soru çok genel bir soru. Yani önce ne çekmek istediğine karar vermen gerekiyor. Sonra ona uygun ekipmanın varmı onları hesaplamak gerekiyor. Mesela ormanın içine girip mantar fotosu çekmek istersen, makro objektifin...
Hımm o zaman farklı saatlerde farklı takımlar olacak. GErçi 2 tane pist var. O yüzden 40 kişi aynı anda 1 saat içinde oynayabilir gibi.
Ynt: 15 Kasım'da Durusu'da Moda Çekimindeyiz, Katılacak Vosvos'lar Arıyorum...
Merhaba. Sedat ile geçen gün görüştüm ve 4 tane arkadaşın 1967 öncesi vosvos ayarlayabilyorum. Bende de Sarı ve sunfrooflu bir araç var. Bir iki çamurluğunda darbe var ama fotoğrafta güzel sonuç veriyor.
Ynt: Yamuk Kadraja Son!
Güzel ama bu makinei devamlı sabit konumda tutmaya yarar sanırım. Ülkemizdeki gibi değişen doğa koşullarında kadraja güvenmemek lazım :)
Ynt: Nikon D90 mı Canon eos D500 mü ?
Fiyat performans olarak Canon daha cazip gözüküyor. Canon'un 500d body kalitesi çok iyi olmasa da teknoloji olarak neredeyse 5D'ye kafa tutacak seviyede bir makine yapılmış. Düzgün bir objektifle harika ve keskin fotoğraflar çekilebilir.Kit olarak gelen...
Bu oyun bence fitness ya da halısahada top oynamaktan daha çok efor sarfettiriyor. O açıdan yararlı bir spor dalı. Ayrıca hiç bilmiyorum diye gelmemezlik etmeyin. Bilmiyorum diyen kişinin bile birden cengaver kesildiğini gördük :)
Ynt: Bir Vosvosun Penceresinden "Ege" (11-18 Temmuz 2009)
Hımm sanırım sizde bir hata olabilir. Fotoğraflar imageshack.us sitesine yüklü. Her bilgisayar oraya girebilir.
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)
Restore olan Ermeni evi önünde topluca fotoğraf ve Maksimum reklamı çekim denemeleri :D