Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir "Best FM" Tanışma Etkinliği (10-11 Ekim 2009)
Cumartesi 16 civarında yola çıkacak var mıdır. Ona göre ya kaynak olucam ya da Vosvosu çıkarıcam :)
Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)
Menemenden çok bibermen'e benzemiş ilk yapılan :D Balık tutan falan olmamış bea. Ben sırf balık tutmaya gelirdim :D
Ynt: Yunanistan 2010
Ehauehae yok benim alet daha çok yakıyordur. Subap ayarı ve yağlı havafiltresini temizlettim. Bayramda bi şileye gittim geldim 170 kilometrede 75 lira yaktı. Oha dedim :D Şimdi biraz daha düzeldi. Ama yunanistanda benzin ucuz olur diye düşünüyoruz. Bi de o ülkelerde gaz...
Ynt: Gezenbilir Dalış Gezisi Duyurusu (26-27 Eylül 2009)
Ben gelirdim de o tarihte şirkette olmam gerekiyor. Yoksa istediğimiz etkinliklerden biridir. Gitar da biraz bilirdik :D
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)
Düzeltme yapayim Küçük su'da motor sabah ve akşam saatinde var. Sabaha kadar çalışma olayı yok. Ama üsküdardakiler tabi sabah kadar olabilir. Arabalarla gelenler çok olacağı için illaki bi şekilde bir yerde bir yere gidersiniz merak...
Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009)
Çok güzel bir etkinlik olacak gibi görünüyor. O tarihte şirkette olmasam gelebilirmişim. Sponsorları da sağlammış.
Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)
Balık Ekmek
Nur topu gibi bir balık ekmek
Köprü başı güzeli
Galata Köprüsü
Bulgar Kilisesi