Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)
Nargile kömürü yakmak da bir marifettir 2
Hoş Geldiniz İstanbul'a
Halı dokuma tezgahı
Avizeler
Her yol Karaköy, Beşiktaş, Sirkeci'ye çıkar
Ben görevli olduğum için ancak 50-60 fotoğraf çekebildim. Bunlardan benzer olanları temizlediğimde bu kadarı kalıyor. İyi seyirler diyelim.
30 Ağustos Ayasofya
Mısırcı
Közde Mısır
Hangi İstanbul...
Ynt: Canon EOS 7D
Canon iyice standartlarının dışına çıkmaya başladı. Tek haneli serileri normalde full frame iken bu model full frame değil. Aynı şekilde 3 haneli modelleri 1600 iso üstüne çıkmazken 500d 12800 isoya çıkabiliyor. Nasıl bir pazarlama mantığı var adamlarda anlamış değilim.
Bugüne kadar yapılan geziler arasında en kalabalık, en eğlenceli, en farklı foto gezilerinden birini gerçekleştirdik. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Toplu çektiğimiz pierlotti fotoğrafında ortalama 90 kişi...
Ynt: Gezenbilir 3. "Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi" Duyurusu (29 Ağustos 2009)
İlk bakışta öyle gelebilir ama fotoğraflar yüklendikten sonra olayın boyutu değişiyor. Sizin görmediğiniz ayrıntıyı başkası görüyor, sizin gördüklerinizi de başkası çekmiyor falan. Aynı kareyi aynı yerden çeken 3...
Ben de var. Benimkini kullanabilirsin. Gezi boyunca az fotoğraf çekeceğim için tripodumu getirmeyecektim. Şimdi bu tabuyu yıkabilirim :)
Ynt: Nikon 18-105 ile 18-135 Objektif Arasındaki Fark Nedir?
18-135 şu ana kadar kullandığım lensler arasında en kötü lens. Nikon kullananlar da Nikon'un en kötü lens'i olduğunu söyler. Netleme hızı 70-300 sigmadan daha berbat.
18-105 denemedim. Bir yorum yapamıyorum.
Hayırlı olsun Selma-Efe çifti. Herkesin farklı bir anısı var sanırım. Ben de 1. geziye katılmak için siteye üye olmuştum. Ama ilk geziyi kaçırmıştım. Bu seneki gezi, geçen senenin 3-4 katı olacağa benziyor. Bakalım...
Ynt: Barselona, Barselona; Vicky Cristina Barcelona (2008)
Film izlediğim en güzel filmlerdendi aslında. Filmin nasıl bittiğini başarılı müzikleriyle anlamıyorsunuz. Kesinlikle izlenesi. Biraz sanatsal gibi gelebilir ama değer.
Ynt: Kişisel Galeri (irfan-R)
http://eski.fotokritik.com/dokuman/fotoegitim/5.kompozisyon.php
Bu link aslında ne yapman gerektiğini sana fazlasıyla anlatacak. Anlayamadığın bir yer olursa sorabilirsin.