Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1. Redbull Soapbox Race Sonrası İzlenimler (24 Mayıs 2009)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=189389610190
Burada da basın videolarını araklayıp yükledim :)) Basın için ftp açmışlar ve oraya yüklemişler de :)
Valla şöyle bir kalabalık vardı. Yol boyunda 2 sıra falan. Bi de tepelere çıkanlar falan vardı. Bu arada başlangıçtan izlemek en mantıklısı. Çünkü bütün kazalar benim olduğum virajda oldu. Neredeyse yarısı devam edemedi :)
Super Mario takımının kaza anı.
Kornabas Takımı
Xerox team'in dağılmış aracı.
Kornabas Takımı şoförü
Bosphorus Racer Takımı ve Boğaz köprüsü dizaynı.
Taş Devri (Yaba Daba Doo) Takımı, direksiyon bölümüne dikkat etmenizi istiyorum. Sadece zincirle kontrol ediyor. Ama ona rağmen bitiş çizgisini geçebildi.
C-Art C-Art Takımı
Fire Takımı, 42 saniye ile ikincilikte kaldı...
Şişmobil Takımı ve sıradışı mangal arabası dizaynı.
El Bombai Takımı ve dinamit gibi arabası.
BeeCar Takımı
Running Hiv Takımı önden
Running Hiv Takımı arkadan.
"Yassı" Gittik Şen Geldik Takımı Letafet ile kaza anı.
"Yassı" Gittik Şen Geldik Takımı kazadan sonra marş basmadı heralde. Vurduruyorlar :))
Kastır Yoda Takımı ve Jedi Fighterı burdaki kaza ihtimalini ucuz atlatsa da tam...
Skull Takımı ve kaza anı.
Öss Racing Team
Truva Savaşçıları Takımı, Sinyal programından bilinen Ali özgün ve arkadaşı 2,5 haftada bu aracı yapmışlar. Arka taraftaki arkadaşı çok komik durduğu için bu açıdan koydum :)
100...
RExam Team
Muppet Team (44 saniye ile 3. oldular)
İsoBar Takımı ve diskalifiye olma anı
Simit TAkımı
BE & In Takımı ve Formula 1 aracı virajdaki tepkilere dikkat çekmek istiyorum. Ayrıca bir de kask kameraları...
Discotek takımı
Bosh uneo Takımı
Tek Rakibim Türk Hava Yolları Takımı
Twins TAkımı
Unufak Takımı
Motor Gösterisi
Yatalak hasta Temalı takım
Rastarulles Takımı
Hem basket Hem Faul Takımı
Solaris Güneş Aracı Takımı
2000 yılından bu yana Avustralya'dan Güney Afrika'ya, Jamaika'dan İtalya'ya kadar dünyanın dört bir yanında gerçekleştirilen “Red Bull Soapbox Race” Türkiye’de ilk defa 24 Mayıs, Pazar günü, İstanbul Maçka da gerçekleştirilecek.
Yarışmacı olma hakkı kazanan 54 takımsa belli. Yaptıkları...
Ynt: Radikal'den ''Bahar'' Konulu Fotoğraf Yarışması
Aslında anlatmak istediğimi kibar bir şekilde anlatmaya çalıştım. Hemen forumdan çıkarım, kimseye rahatsızlık vermek istemedim tarzında yorumlar yapmanızı pek anlamadım. Fotoğraflarınızda teknik problemler çok fazla. Netlik, kontrast ve sağ...
Akrepgül ilk olarak foto linklerini bir kez koyman yeterli. İkincisi bu yarışmanın seçici kurulunun, bahar fotoğrafından ne çıkardığını pek anlamadım. Üçüncüsü diyelimki seçici kurul sağlam, bu fotoğralarla ikinci oylamayı geçme ihtimalin...
Yarışma biraz kofti ama. En güzel fotoğrafı koysan bile arkadaş kitlesine bakıyor. Çıkma ihtimalim varsa çıkmayı düşünüyorum.
Ynt: En İyi Araba Filmleri
Herbie favorimizdir. Özellikle son filmde nasıl hızlı gittiğini görmüş olduk. 4. vitesten sonra şanzımanda deli bişeyler oluyor. Bir nevi nitro etkisi yapıyor :)
ORHAN HOLIİNG 5. ULUSLARARASI FOTOĞRAF YARISMASI / 2009
- Bu yarısma FIAP ( Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu ) ve
TFSF (Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu) desteği ile
düzenlenmektedir.
- Yarısma FIAP kurallarına göre düzenlenmektedir.
- Katılım hiçbir ön sarta bağlı değildir ve...