Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm 4x4'lerin Yakıt Tüketimleri
750 km toplam yolculuğun 100 kmsi şehir içi,120kmsi toprak yol(orta-hafif offroad) otobanda ise hız sabitleyici ile 120 km hız ile gidilen yol sonunda ortalama yakıt tüketimi 9.4L/100km
Araç 2011 model VW AMAROK highline 4 motion. Araçta 4 kişiyiz. Yük yok...
Ynt: ESP NE ZAMAN AÇIK VEYA KAPALI KONUMDA BULUNDURULMALI
Benim haddime değil bu soruyu cevaplamak ama gene de yaşadığımı aktarayım ben size. Karayolları dozerinin karlı dağ yolunu 1 saat önce filan açtığı bir yoldan Niğde-Bolkarlara 4*4 kyron ile tırmanıyorduk. Ama malesef lastiklerimiz 20...
Ynt: Sahibinden orjinal,bakımlı,masrafsız 97 ZJ
Aykut Bey hayırlı satışlar. Sizden araç alan kişi memnun kalacağını düşünüyorum. Daha önce birkaç defa avatarınızda yer alan 5.9 için telefonla görüşmüştük. Telefondaki samimi ve gerçekçi yaklaşımınız için tekrar teşekkür ederim. Forumdan takip...
Ynt: Amarok 1 günlük test
Son iki foto daha. Co-pilotun (Can Dayı) da resmini koymazsak haksızlık olur. Bu arada aracın yaklaşık 750 km'lik 3 günlük testini daha ayrıntılı şekilde 15-18 haziran tarihleri arasında İskenderun-Adana-Ulukışla'da gerçekleştirdik. Daha güzel ve daha detaylı bir...
Ynt: Navara'nız Ne Kadar Yakıyor?
Chip tuning ile bugüne kadar 3 araç kullandım. Yakıtla ilgili yaklaşık %5 daha ekonomik olduğunu bizzat yaşadım. Şuanki aracımda da var. ford c-max ve hyundai getz de turbo bozuldu. Ama chipten dolayı bilemedim.
Ynt: 1998 MODEL GRAND CHEROKEE 5.9 CALINMISTIR...
Çok ilginç gerçekten. Tesadüfe bakın 1 haftada 2 zj çalınıyor. Bu tesadüf olamaz heralde. özellikle bu araçları seçiyor gibiler. Gerçi bu araçla çok kolay farkedilirler ama. Tekrar geçmiş olsun. aracınıza sıkıntısız ulaşırsınız umarım.