Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

Hürriyet Bumerang Gezenbilir.com'u En Bilge Forum Seçti!

Güzel ve Hakedilmiş bir ödül... Kuranları Tebrik Ederim.....

2. bluedreamms

Yeni KORANDO SPORTS!

Ynt: Yeni KORANDO SPORTS! Sigorta yaptırırken, şirket sigorta birliğine üyemi diye bakınız... http://www.tsrsb.org.tr/
  3. bluedreamms

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Karakat Abildina Tarihin Arka Odası programında dinlediğimde beni derinden etkileyen bir ses oldu... Ötüken Ormanı ise........... http://www.youtube.com/watch?v=BWxWT1WJVe0 http://www.youtube.com/results?search_query=karakat+abildina

4. bluedreamms

1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı

Ynt: 1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı Haraketli turbo kanatlarını kurumlandırmamak için yüksek devirlerde mi kullanmak gerekir bu tür makineleri...
  5. bluedreamms

1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı

Ynt: 1.6 CRDİ -Kia, Hyundai- Dizel Motorda BOX Tuning ile Performans Artışı Deyim yerindeyse "Tam zurnanın zart dediği yer" e geldik..... :) Merakla bekliyorum.... ::)

6. bluedreamms

Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında...

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... Rolenin kurulduğu gün çekilen bir fotoğraf..... (Yaklaşık bir ay önce)

7. bluedreamms

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... Yaklaşık bir aydır roleden verim almakta güçlükler yaşandı. 1. Çok şiddetli bir yağmur günü rolenin anteni eridi.... Yıldırım düştüğü akla gelsede, rolenin kurulup faaliyete geçmesinde büyük emekleri olana Sn...
  8. bluedreamms

60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor!

Ynt: 60 Bin Liralık Araç 5 Bin Liraya Satılıyor! Hiç kimse bedava (babasının hayrına) bir şey yapmaz....
  9. bluedreamms

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri http://www.tasis.gov.tr/yeni/neotas/aracs.asp Fiyatlar uçuk.... Ssangyong' çular için ; Derince gümrüğünde 97 hasarsız bayağı araç var.... Fakat 29 bin den başlıyor...

10. bluedreamms

Maltepe sahil elden gidiyor!!!

Ynt: Maltepe sahil elden gidiyor!!! Marina mı? Yapmayın kardeşler.... Ucuzluk, mucuzluk hayal... Sonunda dönüp dolaşıp, fiyatı Amatör Denizcilere patlıyor..... :)

11. bluedreamms

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... Kütahya rolesi 439150 ile Bursa Keşiştepe rolesi birlikte çalışmaktadır.... Ayrca, Eskişehir rolesi zaman zaman Kütahya' ya enterfere yapmakatadır...
  12. bluedreamms

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Tecrübelerimden yola çıkarak acizane şunu öngörebilirim... Yeni araçların MTV si aynı kalır.... Eskilerin ki artar.... Böylelikle hem bütçe geliri artışı, hemde muktesabata uyulmuş olur.. Malum, vergi gelirlerinde 2013 için düşüş bekleniyor..... Not; 4x4 ün bir...

13. bluedreamms

2012 Moğolistan - Orhun Vadisi günlüğü

Ynt: 2012 Moğolistan - Orhun Vadisi günlüğü Türklerin denizci millet olmadığı söylenir... Eğer bu kayıklar geleneksel ise atalarımız aynı zamanda denizcidirler.... İlgimi çeken budur.... :)
  14. bluedreamms

en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir.

Ynt: en pratik şekilde mors nasıl öğrenilir. Dünyada ve ülkemizde Mors kodlarıyla zevkle haberleşen Amatör Telsizciler var.... Çok çekişmeli uluslararası yarışmalar var.... Amatör Telsizcilikte ben yeniyim ama öğrenmek ve ilerde HF den havaya çıkmak istiyorum... Bu iş sonuçta bir "hobi"...
  15. bluedreamms

Ynt: 2012 Moğolistan - Orhun Vadisi günlüğü Turka Nehri ve köyünün ismi bildiğimiz Türk isminden mi gelmektedir? Bilginiz varmı? Teşekkürler....

16. bluedreamms

Ynt: 2012 Moğolistan - Orhun Vadisi günlüğü Çok ilginç bir seyahat yazısını keyifle okudum... Resimlerde görseydim keşke... Çok teşekkür ederim....
  17. bluedreamms

Sandal ve uygun motor seçimi

Ynt: Sandal ve uygun motor seçimi İzmit' te iseniz dıştan takma motor tamircilerine bakın. Komple bakımdan geçmiş, boyanmış 2. el motorlar bulunabilir. Sabit esnaf oldukları için malın arkasında dururlar.... Ben, 2 sene önce böyle bir Mariner 3.3 motoru 600 Tl ye almıştım. Halen sorunsuz iş...
  18. bluedreamms

Sandal ve uygun motor seçimi

Ynt: Sandal ve uygun motor seçimi Seagull, eskilerin deyimiyle efasane İngiliz dıştan takma deniz motorudur. Dayanıklı ve uzun ömürlü olmaları, denizde diğer deniz motorlarına göre sudan etkilenmemeleri nedeniyle tutulmuşlardır. Bana göre teknolojik olarak ömrünü doldurmuşlardır. 2.5...

19. bluedreamms

Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var)

Ynt: Defender Neden Pahallı? (Aynı fiyata Discovery'ler Defenderler var) Yeni MTV yasası neler getirecek belli değil... 87 model araca 25-35 bin vermek kısa vadede bana pek mantıklı gelmiyor.
  20. bluedreamms

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny Bana yıllarca bunu söyleyip dizel den uzak tuttular.... :) 2 yıldır 1300 cc lik dizele biniyorum. "0" aldım.... Dizelsiz geçen yıllarıma şimdi üzülüyorum... Benzin için bayağı para ödemişim... Şimdi anlıyorum. Ne yazık ki geç buluştuk.... :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.