Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL

Ynt: SATILIK 3300 TD PATROL 87 MODEL Hayırlı satışlar. ::)

2. bluedreamms

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Bu tip Defender' i ilk gördüğümde (sizin gibi) düşündüğüm dere tepe gezen kamp aracıydı... Örnekse; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-emsali-ve-benzeri-olmayan-7110-km-de-orjinal-hatasiz-103828155/detay Kolay gelsin....
  3. bluedreamms

Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında...

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... İzmir, Kütahya, Balıkesir gibi yerlerden geri dönüşler alındı... İstanbul' u saymıyorum bile.... :) Kontrolünüze devam ederseniz sevinirim...

4. bluedreamms

Ynt: Trac Bursa, Keşiştepe 145.700 MHZ Rolesi tüm Marmara ve Kuzey Ege de yayında... Sn Bozoğlu, Uşak' tan girebiliyormusunuz? :)
  5. bluedreamms

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey Alttaki linkte 256 mb lık 1990-96 model arası için manuel var ama test edemedim. Kota nedeniyle.... :) İşinize yarar mı bilemem... http://www.offroadexpress.co.nz/Forums/viewtopic.php?f=25&t=30170 (5. mesajdaki link...) Şimdi buldum burası...

6. bluedreamms

Amatörlük böyle bir şey işte... Emeği geçenlere, Bursa Trac Başkan' ı Sn. Ali Karabaş nezdinde teşekkür ediyorum. Çok güzel bir iş yaptılar.... Tüm Radyo Amatörlerine duyurulur. http://bursatrac.org/?SyfNmb=1&pt=Anasayfa

7. bluedreamms

Yeni gönderilen iletiler neden siliniyor?

Foruma girdiğim zamanlar e-mail ile gelen takip konularımı okuduktan sonra yeni gönderilen iletiler bölümünden takip etmediğim iletilere baktığımda foruma enson girişimden sonraki yeni iletilerin bir kısmı silinmiş oluyor. Nedeni nedir?
  8. bluedreamms

Cihaz Tavsiyesi ve e-bay Alışverişi

yine ebaydan mı?
  9. bluedreamms

Bildiğim kadarı ile yok. Aslında iyi bir cihaz ama nedense pek ithal edilmemiş.

10. bluedreamms

Hayırlı olsun.... Ama ilginç bir durum daha var? Gümrük, bandrol gibi ödemeler de varmı? Yani 75 Avro ya kadar gümrüksüz deniyordu. 2 cihaz daha hak neye göre ve sebebi nedir? Teşekkürler

11. bluedreamms

Durum ilginç bir hal aldı.... :) Mahsuru yoksa hangi ildesiniz?
  12. bluedreamms

Takılma nedeni nedir ? Öğrenebildinizmi ?

13. bluedreamms

Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi

Ynt: Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Zamlar Geldi Yatların vergisiz yakıt alma konusuna açıklık getirmek gerekirse; Ticari (Turizme hizmet eden) ve Türk Bayraklı olmadıktan sonra vergisiz yakıt alınamaz. O yakıtı almakta deveye hendek atlatmaktan daha zor olduğu söylenir. Onun için teşebbüs...
  14. bluedreamms

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? Ben bugün bir radyoda dinledim. Jubing Kristianto http://www.youtube.com/watch?v=LpRGVWenXbE&playnext=1&list=PL0860DEBC60F3B4A5&feature=results_video
  15. bluedreamms

İnşallah takılmaz.... Siz gidip takip etseniz.....

16. bluedreamms

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Bir pundunu bulur çıkar o yasa.... Alım gücü düşen insanlar 2 el de araç almaz gibime geliyor. Ben de bu yasayı okuyunca, 2. araç olarak iyice bir 4 çeker almayı düşünürken frene bastım mesala. Almayı düşündüğüm araçlar 12 yaş ve üzerinde olmasına rağmen 30 bin TL nin...
  17. bluedreamms

Bu konuda bilgim yok ama 1- 2 gün içinde ak, kara belli olur sanırım.... Merakla bekliyorum.... :)
  18. bluedreamms

2012 Defender almak

Ynt: 2012 Defender almak Evet...... Fakat beni düşündüren bir konu var.... Bir ara konuşuldu... Belki de nabız yoklandı.... Eski araçlardan yeni araçlara göre daha fazla vergi alınması.... Bu aralar devletin vergi gelirlerini arttırma gibi bir düşüncesi var. Gelirler azaldı..... Ekonomi ve...

19. bluedreamms

Merakla bekliyorum.....
  20. bluedreamms

wouxun zaten Bilgi Teknoloji Kurumunda onaylı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.