Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi

Ynt: Türkiyede ki Lezzet Durakları Listesi rar dosyas açılırken hata veriyor....

2. bluedreamms

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Unuttum, Dikkat ediniz.... Bazı guruplar vardır... İntenet siteleri, forumları vardır.. Amatör denizcilik ve yelkencilikle ilgili... 'Denizi, yelkeni sevdirmek' gibi misyonlar yüklemişlerdir kendilerine... Hoşluk atmosferi yaratırlar. dostluk, paylaşım...
  3. bluedreamms

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Sn, burak1971, İlk önce yelken eğitimi almanızı şiddetle öneririm. Bulunduğunuz çevrede yelken, yat kulüplerine giderek denizcilik, tekne gibi konularda gene kültürünüzü geliştirin. Yürüyüşünüzü ve gezilerinizi marinalarda yapın ve tekneleri inceleyin...

4. bluedreamms

Araçlarımızda Hangi Radyo Frekanslarını Dinliyoruz?

Ynt: Araçlarımızda Hangi Radyo Frekanslarını Dinliyoruz? Yalnız değilsiniz... :) Şehirler arası yolda mutlaka TRT FM ya da denk gelirse TRT radyo 3 veya 4.... Radyo 3 ve 4 te zırt pırt reklam yok... Geyik muhabbeti yok... Kaliteli muzik var.... Dolayısı ile huzur var..... :)
  5. bluedreamms

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Gördüğünüz her tekne kiralıktır. Tekne kiralamak için bu konuyu iş edinmiş, vergi veren kurumsal firmalarla çalışmak, güvenlik, resmi liman işlemlerinde kolaylık, bakımlı hiç bir eksiği olmayan tekne(ler), herhangi bir aksaklıkta ve arızlarda seri...

6. bluedreamms

Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ?

Ynt: Yelken Diktirebileceğim bir yer varmı ? Her ne kadar İzmir de olsa da Yelkenbiçer'i öneririm. Fiyatlarını da makul seviyelerde tututtuklarını duydum... http://www.yelkenbicer.com.tr/ShowContent.aspx?pageID=CompanySails

7. bluedreamms

Elektrikli bisiklet

Düna akşam NTV de Saffet' in Garajında ilginç bir elektrikli bisiklet tanıtıldı. Cannondale elektrikli bisiklet. Bosch'un motor, ve sensor gibi teknik konularda destek verdiği bisiklet benim çok hoşuma gitti. http://teknocin.net/tag/cannondale/ Ama maalesef bu bisikletin fiyatı hakkında bir...
  8. bluedreamms

En Son Hangi Filmi İzledik?

Geçmişi değiştirmek geleceğide değiştirirmi ? Yoksa, Hayat sadece tekrarlardan mı ibaret.... Yaşam Şifresi.... http://www.sinemalar.com/film/74713/yasam-sifresi
  9. bluedreamms

DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Aklın yolu birdir... :) Alkış ikonu olsa tam zamanıydı.... :)

10. bluedreamms

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER 98 model, 5 binde ve 63.600 TL.... :-* Ne diyelim.... Hayrını görsün.... ;)

11. bluedreamms

Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor

Ynt: Yurtdışından Telsiz Getirtirken Bizi Neler Bekliyor Yurt dışından Almanya dan, telsiz ile alakası olmayan akrabalarım dual band bir el telsizini satın alıp rahatça getirebilirlermi? Deneyimi olan varmı?
  12. bluedreamms

4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf

Ynt: 4x4 takaslı temiz servis bakımlı golf Aynı paradoks içindeyim... :) Alacağım aracın eski model olması, devletin eski modeller ile ilgili düşünceleri yüzünden tereddütler oluşturuyor. İlaveten, piyasada bulunan araçların hepsinin iyi bir bakım, tadilat gerektirmesi cabası. Fiyatların...

13. bluedreamms

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Bu araca ellibin TL teklif vermek Defender hastası olsam dahi bana açıkçası pek mantıklı gelmedi. Hesapsız param ve de vaktim olursa ancak peşinden koşabilirim. :) Zaten görünüyor ki peşinde çok adam varsa alacaklar bellidir. Fakat iyi bir şey varki...
  14. bluedreamms

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER Yukarıda bulunan yazımda ki amacım sizi rencide etmek değildir... Dediğiniz gibiyse ki size inanıyorum, Ankara Deftardarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı ilerde ihalenin iptal edilmesine neden olabilecek bir ilan vermiş görünüyor bana göre. Bu da...
  15. bluedreamms

Ynt: DEFTERDARLIKTAN SATILIK 130 DEFENDER İlanda yakıtı benzinlidir diyor... Ben mi bir şey görmedim acaba :) Ya da seri 3 109 arkadaş başka defendera baktı...

16. bluedreamms

Sabit telsiz konusunda yardım

Ynt: Sabit telsiz konusunda yardım Yolun en başında olduğunuzu söylemenizden haraketle merak ettim; Amatör telsiz kullanma belgeniz varmıdır? :)
  17. bluedreamms

Telsiz Tavsiyesi ve Belgesiz Telsiz Kullanımı - Diğer Hususlar

Bu cihaz konusunda bende takıldım... Paraya kıyıp ICOM IC 92 veya Yeasu VX7R düşünüyordum... Yeasu nun VX8 modelinin kullanım kolaylığı bakımından uygun olmadığını kullananlar belirtmişti.. Kenwood TH-D72E nin frekans bandı genişliği de kafamı karıştırdı.... Önerileri bende merak...
  18. bluedreamms

Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim???

Ynt: Uzun süreli Schengen Vizesi alabilecek miyim bir sürü evrak verdim??? :) Vize almışsınız.... Daha ne.... :o Alamayan bir sürü insan var bu ülkede....

19. bluedreamms

Sahiplik belgesi hk.

Ynt: Sahiplik belgesi hk. Teknenizin bulunduğu bölgedeki en yakın Liman Başkanlığına müracaat ediniz. Daha önce bu tür, yani belgesi olmayan tekneler için muhtarlıktan alınan ' Bu kayığın sahibi bu kişidir' gibi bir yazı alınıp liman başkanlıklarından özel tekne belgesi çıkarılıyordu. Halen...
  20. bluedreamms

Hangi Kitabı Okuyorum?

Ynt: Hangi Kitabı Okuyorum? Geçmişi bilmeden geleceği şekillendirmek mümkünmü? Belki hataları var... Ama Osmanlı bir Türk Devletiydi... Atalarımızı yok sayabilirmiyiz? Şah Baba.........

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.