Arama sonuçlarınız

1. bluedreamms

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... Bisiklet konusunda çok bilgim yok ama linkteki bisiklet kipa da 159 TL ye inmiş... http://sadeceonda.com/index.php?route=product/product&product_id=212 Şüphesiz kalite farkı vardır ... Fikirleri öğrenmek isterim..

2. bluedreamms

1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI

Ynt: 1.5 DCI 90 BG 4X4 YAKIT TÜKETIMI Tartışmaya katılmak istemedim ama acizane bir kaç kelime yazmadan geçemeyeceğim. Arkadaşlar Allah versin, kazancınız artsın daha güzel arabalar alın da.... Burda ki anlamsız yakıt ve marka tartışmalarını izliyorum bana komik geliyor. Bir de alayamadığım...
  3. bluedreamms

2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Kamyonet araçlar şu anda yok. Yoldalar.. :) Sadece jip tipi var... Onlarla ilgilenmediğim için bakmadım...

4. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Anadolu da bir şehirde bayisine girdim... :) Mayıs ta bir gemi yanaşacak ve sadece kamyonet 2 çeker araçlar var... Hakları olan, yani kontenjan diyelim, 3 adet kamyonetden 2 si satılmış zaten. Yetkilisi ile konuştukça anladığıma göre...
  5. bluedreamms

TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75

Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75 Bu yazılanlar ışığında hangi mantık bu paraları verdiriyor acaba? ???

6. bluedreamms

4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında

Ynt: 4X4 PICK-UP’ların ÖTV ve MTV Tutarları Hakkında Bahsi geçen vergi artışı 4x4 araçlarda çift kabin versiyonu denilen modellerde anladığım kadarı ile... Bu bana yaşanmış bir durumu anımsattı... Bundan iki sene önce özel kayıtlı tüm teknelerde yasak olan ithalat geçici bir süre kaldırılmıştı...

7. bluedreamms

Takoser'den Bir Kapalı Kasa 110 Defender Daha

Çok affedersiniz ama bilgiyi bulamadım onun için soruyorum... Bu elden geçen araçlar müşterinin yaptırdığı araçlar mı? Yada, Bu işler bitince satılacakmı? Kolay gelsin.... :)
  8. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Ticaretin ve kapitalizmin iyice globelleştiği bir zamanda, eskiden Türkiye den çıktığına bin pişman olan çok uluslu holdingler örneği de varken Ssang kafasına vuracak duvar ve kaya çok arar .... ;D
  9. bluedreamms

Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları

Ynt: Yeni Başlayacaklar İçin Tekne Yaşamının Sırları Teknde, yani denizde yaşamak sanıldığının aksine eziyetli bir iştir. Bunun için kendinizi denizde ve teknede test edip tekne ve denizciliğe öyle başlayın derim... :)

10. bluedreamms

Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum

Ynt: Kendi Teknemi Yapmak İstiyorum Sercan; Tekne yapmak istemen çok güzel. Yaşının 15 olduğunu belirtmişsin. Anladığım kadarı ile yelkenli bir tekne düşünmüşsün. Yelken ile tanışıp tanışmadığını bilmiyorum, yazmamışsın. Eğer; Tanışmadıysan bu yaz eğitimlere başla. Ama yelkeni biliyorsan...

11. bluedreamms

Su Sporlarına Genel Bakış

Ynt: Su Sporlarına Genel Bakış Eski bir konu ama bir hanım üyenin hep araba konuları isyanına karşı haklı olduğunu düşünerek yelken konusunda bazı ilaveler yapmak gerekirse; Yeken sadece salt yarış amaçlı yapılan bir spor değilidir. Tamam, küçüklerin başladığı yelken sporu belki yarış amaçlı...
  12. bluedreamms

Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Tuğrul Bey... Aslında programı çalıştrmak belki basitdir de bir türlü kafam basmadı... :-[ Çok büyük bir "Hayr" işlediğinizi belirtirim... Tekrar teşekkürler... :)

13. bluedreamms

Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi

Ynt: Turbo Dizel Araçlarda Rolanti Süresi Geçen sene yeni aldığım dizel multijet motorlu araç sayesinde turbo dizel motorlu araç kullanımı hakkında çok bilgilendiğim bir linki vermek isterim. Bu bilgilerden sonra 20 yıl benzinli araç kullanmış biri olarak çok şaşırmıştım... 'Ulen ne mene bu...
  14. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Belki ekstrem bir örnek olabilir ama donanım haber deki bu mesaj tedirgin edici. Fakat bilmediğim bir konuyu öğrendim, yani mekanik bazı aksamın mercedes olması ilginç. Mükemmel bir aracın "Heder" edilmesi söz konusu.... Üzüldüm... Linki...
  15. bluedreamms

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Valla ne diyeyim, Allah Razı Olsun.... :-[ Android için olan kısmı çok makbule geçeçecek... :)

16. bluedreamms

BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur

Ynt: BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur Evet bu konuda haklısınız. Kumyaka bana Akdeniz iklimini daha yoğun hissettirir gittiğim zaman. Onu kastetmiştm.... :)
  17. bluedreamms

BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur

Ynt: BURSA-TİRİLYE-MUDANYA-ARMUTLU..Mini tur Bu rotada gezi yapacak arkadaşlara önerim; Mudanya-Tirilye arasında ismi şimdilerde Kumyaka, ama eski zamanlarda Siği veya Siğe diye bilinen köye uğramalarıdır. Eski bir Rum köyüdür, tarihi bir klisesi vardır. Bulunduğu konum itibarı ile narenciye...
  18. bluedreamms

Ynt: Outdoor Meraklılarına Google Earth'den Mükemmel Raster Haritalar Türkiye Haritasını denizler dahil bölge bölge ayırıp hepsini rarladıktan sonra hayır dua almak için bir yere yükleyip isteyene sunsa bir hayırsever .... :) Yok, anlasam ben yapacağım...

19. bluedreamms

Herşey Para ile Bundan Sonra

Ynt: Herşey Para ile Bundan Sonra Sn Murat Öz' ün mesajı beni güldürdü... :) Eskilerin bir sözü aklıma geldi ama boşverin.... ;D Bu ülkede doğmuş, büyümüş vergisini dürüstçe! vermiş, oy kullanmış,suç işlememiş bir vatandaş olarak Ülkemin tüm nimetlerinden bilâ bedel yararlanmak hakkım olduğu...
  20. bluedreamms

Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de Günümüzde marka imajı politikaları nedeniyle Türkiye ithalatçısına fabrikanın karışmaması mümkün değil. Eğer Türkiye gibi bir ülkede karışmıyorlarsa üretim merkezinde zihniyet sorunu olduğu düşünülebilir. Ya da nakliye maliyetleri rekabet...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.