Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım
Geri kalan bilgilendirme kısmını Tuz Gölü kampına katılacak olan arkadaşlar orada görüp test sürüşü yapma şansına sahip olacaklardır. ;D ;D ;D
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Murat abi yükseltme konusunu frontera şehirli arazi aracım konulu köşeye fotoraf ve maliyetleri ile ekledim bilgin olsun. ;)
Bu arada aracın bu halini görüpde FRONTERA almaya niyetlenen bir çok arkadaşın oldu özellikle 3.2 araç arıyoruz bilginize ;D ;D ;D
Ön kısıma sadece altaki orjinal ayardan yükseltme yapıldı, arkalara yayların üzerine tornada getler hazırlanıp konuldu arka amortisörler çok gergin ve iş göremez hala gelince piyasada hem araca uyum sağlaya bilecek hemde hesaplı olan (40 tl tanesi) megan 2...
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Hüseyin abi radyatör işini bu gün hallettim burada eskilerden bir radyatörcü usta bana bakırdan sıfır bir radyatör yaptı bire bir ölçülerde hatta orjinal 2 petek yaptırdığım 3 petek oldu bu gün denemede o kadar sıkıştırmama ramen hararet 80 i bile...
33 lastik 16 cm yükseltme ve gelinen son nokta. Sabah ilk işim dodiklerini takıp fotoraflarını çekmek burada paylaşıcam.
Abi ben bu gün aracın eski getlerini söküp yerine Hüseyin ustanın dediği malzemeden tornacıya toplamda 16 cm yüksekliğinde get yaptırdım arka amortisörler tat vermedi (esneme payı olmadığından çok sert oldu) buradaki yükseltilen diğer araçlardan fikir alıp...
Sürtme işini yükseltince halledebildinmi abi bende 33 taktım aracımda 8 cm yükseltme olmasına ramen yinede sürtme yaptı önler davlumbaza arkalarda kapı altındaki dodik eklerine sürtüp kopardı merak ediyorum biraz daha yükseltsem 5 cm gibi hallolurmu? Bu arada...
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Murat abi sen bu 265/75/16 ları taktıktan sonra sürtme problemi olmadımı olduysada nasıl hallettin benimkiler arazide aşırı sürtüyor hatta dodikleri kırdık bu gün ne yapmam lazım bahsedersen sevinirim.
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO
Kunduz ormanı gezisi sonrası koca oğluma nazar deydi önce ön lastikler büyük olduğu için dodokleri kırdı (sürterek) sonra radyatörüm tamirli olan yerinden yeniden patladı ama ben Murat abi kadar şanslı değildim eve tam 190 km vardı :( :( :( kendi çabalarımla...