Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Her kese hayırlı akşamlar işlerin yoğunluğu ve seyehat nedeni ile uzun bir zaman cevap yazamadım hepinizden özür dilerim.
Aracımın sorunu halloldu bujiler, buji kabloları , distribütör kapağı ve tevzi makarasını değiştirdim sorun çözüldü.
bu işlemin bana maliyeti ise aşağıda belirttiğim...
Galiba teklemeden kaynaklı bu ara çok yoğun olduğum için bakamadım ama bujiler, buji kabloları, distribütör kapağı ve tevzi makarasını aldım cumartesi değiştireceğim sonucu mutlaka yazarım ilgileriniz için teşekkür ederim.
Direksiyon derisinde çok yıpranma yok km doğru olabilir. Ucuz derken iyi bir lpg sistemi tekdırsan bu gün 3 yada 4 bin motor şanzuman kontrol ettirilip alına bilir. Araç diri.
Her kese hayırlı bayramlar.
Arkadaşlar 1993 model 5.2 kullanıcısıyım aracım giderken 80 km hızlara ulaştığında vites geçişi yapıp (son vitese geçiş) tam rahatladığı zaman sanki altında bir şeyler gevşekmiş gibi şiddetli ve kesik kesik sarsıntı yapıyor bu san ki motor komple sallanıyor gibi bir...
Hayırlı olsun güle güle kullanın çok güzel araçlardır bende uzun zaman kullandım ama benimki p 38 4.0 dı benim aracımda prince marka lpg vardı ve gayet memnundum sizede tavsiye ederim diğer markalara göre biraz pahalı ama değer. Bu arada size parçasının bulunmayacağını ve çok pahalı olacağını...
Benimde başıma gelmişti ışık yanıp sönmesi ve aracın 4 çekere geçmemesi, bu sorun benim aracımda 4 çekere geçiren hava hortumlarının ters istikamette bağlanmış olmasından kaynaklıydı (aracın ön alt kısmındaki sistem mekanizmasında) bu hortumlar incedir ve aracın altına yattığınızda kolayca...
Biraz geç cevap olacak ama nacizane fikrim yıllardır 3.2 frontera kullanan birisi olarak yazayım 1. bahsettiğiniz aracın fiyatı biraz yüksek 2000 model frontera b kasanın fiyat ortalaması 24 ila 25 bin tl arasında seyreder bu fiyatta böyle bir araç için gayet uygundur. 2. şanzıman ile ilgili bir...
Ynt: Opel Frontera Da 265/75/16 Kullanan Var Mı?
Frontera B lerde bu ebatl? bir lasti?i standart yükseklik de kullanmak pek mant?kl? de?il tecrübelerimden dayanarak yaz?yorum araç her esnedi?inde lastik sürtme yapar hem ön hem arka
Ynt: Cherokee Zj Aksesuar Fikirlerinizi Bekliyorum
Herkese merhaba ben yeni bir zj 4.0 aldım acaba bahsettiğiniz 5 cm get ile aracı yükseltsem amortisör veya herhangi bir aksamda değişiklik yapmam gereklimidir. Saygılar
Ynt: Klima Kapaklarındaki Ses Ve Çalismama Sorunu
Bence kalorifer peteğinin oradan gelen ses otomatik anten sesi olabilir. Aynı ses bendede vardı sonradan fark ettim. Denemek için teyp kapalı çalıştırın
Ynt: Frontera 3.2 Hakkinda Bilgi
Şöyle de bir konu varki bu arabayi kullanan başka bir arabadan zevk alamıyor. Bu arada herkese selamlar ben yine döndüm aranıza gecen hafta yeni bir Frontera aldim 2000 model 3.2 şu anda yükseltmek için sanayide en kısa sürede resimleri koyarım. Saygilarimla