Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi
Mesela nereye ışık lazım. Geçen hafta 2 tane sis farı almıştım bagaj takılınca onlara yer bulamadım hala arıyorum hatırlarsın tavanda idi
Snorkel eksik, birde jantları siyaha boyatsammı diye düşünüyorum aslında siyah jant sevmiyorum ama bu gün bir kaç kişiden aynı tavsiyeyi duydum. ???
Doğru söylüyosun ama içerisinden ayrı bir sipralli boru geçirile bilirmi. Bagalit kısmı sadece görüntü olur.
Ynt: FRONTERA ARACA PORT BAGAJ İMALATI
Abi çok güzel olmuş hele dal sıyırıcılar ayrı bir hava katmış tabi bagaj ayaklarınında hakkını yememek lazım eline emeğine sağlık güle güle bin FRONTİ'ne.
Yükseltme ile ilgili uyarı ve tavsiye yorumlarını okurken birşey dikkatimi çekti adam arabaya şnorkel bulamadığı için kendisi bagalitten yapmış fenada olmamış fotorafları ve azda olsa tarifi var bu acaba bize bir ışık tutarmı dersiniz özellikle Hüseyin...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...
Uyarınız için çok teşekkür ederim. Linki okudum gayet faydalı şeylerden bahsedilmiş. Ama ordaki arcın ön kısmında ciddi anlamda ağırlık yapan demir tampon ve vinç var. Birde Frontera 205 ps benim aracım düz şanzuman kilitli defransiyel öyle bir...
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...
Teşekkür ederim. Sizin aracınızda yakından takip ettiğim bir araç o da çok güzel güle güle kullanın. Kandiliniz mübarek olsun.