Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kim Demiş Fronteradan Adam Olmaz Diye...
Sonuç Hüsran Çünkü lastik ebatlarını çok yükseltmiştim ve aracımdaki mevcut 8 cm yükseltme dahil işe yaramamıştı. :( :( :( Lastikler arazide davlumbazlara sürtüyordu. Hatta orjinal dodikleri neredeyse parçalicaktı.
Ve en büyük eksiğim olan lastik meselesi uzun araştırmalar sonucu hem arazide beni yolda bırakmayacak hemde fiyatı cebimi yakmayacak bir lastik aramaya başladım ve Nankang Mudstar 33 inc 16 jant lastikte karar kıldım. Aracımın orjinal jant ebadı 16...
Ve süsleme aşaması Gezenbilir ailesi opel sayfasında düzenlenen logo çalışmaları sonunda ortaya çıkan harika logoları aracıma uyguladım.
Su terazisini merak eden arkadaşlarım için: Fronteranın en sevilen yanlarından bir tanesi ise ön kısımlarının aracın altında bulunan torsiyonlardan ayarlama ile yükselmesidir. Ben aracımı ön torsiyonlarından 8 cm yükseltip arka kısımlarınada piyasa...
Sizlerinde tahmin ettiği gibi ilk olarak araca iyibir yükseltme gerekli idi ve 8 cm yükseltme uygulandı...
1999 model 3.2 V6 FRONTERA öncelikle kasa tipini çok beğendiğim için aldığım bir araçtı. Bu arada daha önceki kaşık düşmanım 1999 Nissan Pathfinderın km de şehir içinde 80 kr yakması beni bu araca otomatikman yönlendirdi zaten. Frontera oldukça konforlu ve donanımlı olmasının yanı sıra yakıt...
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım
Murat abi on tarafi milim milim ölçe ölçe kaldirdik yani biraz zahmetli oldu su terazisi ile zemini olçup duzgun olduğuna emin olduğumuz bir yerde yaptik
Ynt: Frontera; Şehirli Arazi Aracım
Arazide çok iyi herhangi bir oynama yok 4x4 te kasma zaten benim aracimda vardi Hüseyin abi seninle konuşmuşmuştuk her şey şimdilik çok iyi ama kasma sorununu dün yapmadi sanki duzeldi gibi