Arama sonuçlarınız

1. Y

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) İş güç v.s gibi günlük sıkıntılarınızı İstanbulda bırakıp,yanınızda çadır,uyku tulumu,mat ateş başında oturmak için bir sandalye olursa yeterli olur. :)

2. Y

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Olumlu yada olumsuz sizden haber bekliyor olucam. Saygılar.
  3. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Bende numaranızı kaydettim.Yola çıktığınızda ararsanız hazırlığımızı yaparız.Hatta gelebilirseniz cumartesi günü gelin sizleri Şilede misafir ederiz.

4. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Engin bey yeterki siz gelin.Ben veya bir arkadaşım sizi samandıra gişelerinde karşılarız.Bir telefon etmeniz yeterli. Telefonum:0532-500-43-71
  5. Y

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Listenin son hali: 01- Selma ve Behiçefe ( PASSIFFLORA ) - İstanbul / Binek araç 02- Yüksel Uysal ( yuysal ) - İst.Anadolu / Willys yada XJ 03- Levent Baştepe ( levend ) -...

6. Y

1998 Cherokee Country (XJ)

Ynt: 1998 Cherokee Country (XJ) Aracın fiyatınını 43.000 TL yaptım.Bu saatten itibaren satılsada olur,satılmasada olur. Ufak tefek kaportadaki eziklerini (dalların çarpması sonucu oluştu) giderip,çiziklerinden dolayı aracı komple boyatıcam.Bundan sonra araziye girmek yok.Bağdat caddesinde...

7. Y

Gezenbilir'in İstanbul Sivil Savunma Müdürlüğüne Lojistik Desteği (12 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir'in İstanbul Sivil Savunma Müdürlüğüne Lojistik Desteği (12 Nisan 2009) Gezenbiliri temsilen bu görevde yer alan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Gezenbilirn büyüklüğü bir kez daha ortaya çıkmış bulunuyor.Bir grup Kıbrısatayken,bir başka grup Sivil savunma müdürlüğüne lojistik...
  8. Y

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Serkan bey. Bu yapılacak bu güzel etkinlik için şimdiden başarılar diliyorum.Eminim çok keyifli ve zevkli olacaktır.Eh hazır böyle güzel bir etkinliği ve yeni dostlar kazanma fırsatı bulmuşken,gelmemek ayıp...
  9. Y

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) ''Dere yataklarında,tatmadıkları keyifleri yaşatacağız'' ;D :D

10. Y

Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Ben izledim atv nin sitesinden.Çok süper olmuş.Tekrar gittim oralara.Ogüzel anları yeniden yaşattınız.Serkan ve Mehmet abi ikinizede sonsuz teşekkürler. http://www.atv.com.tr/habervideo,144.html Bu linki...

11. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan arkadaşlar.Hepiniz hoşgeldiniz.
  12. Y

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Merakla bekliyorum Serkan.Sabahları akşamki ana haberin tekrarı oluyormuş doğrumu?

13. Y

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Sevgili Özcan (landy110) seni de aramızda görmek çok güzel. Yenge hanıma ve Kıbrıs'taki tüm dostlara çok çok selam ve sevgiler.
  14. Y

Ynt: Gezenbilir, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin Davetlisi Olarak KKTC'de (9-14 Nisan 2009) Serkan eline sağlık çok harika olmuş.Bende seyredemedim ama.Haber metnini okuyunca bile nasıl bir program olduğunu çok iyi anlayabiliyorum.Sana ve Mehmet abiye tekrar tekrar teşekkürler. Saygılar.
  15. Y

Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009)

Ynt: Amanoslar'da 6 Saatte 170 Km'lik Off-Road Keşif Gezisi (12 Nisan 2009) Çok güzel bir gezi olmuş.Bu güzellikleri bizimle paylaştığınız için çok teşekkürler arkadaşlar.Fotoğrafların devamınıda dört gözle bekliyoruz.

16. Y

Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Ynt: Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009) Yine çok idaalı ve kışkırtıcı bir söz.Umarım bu lafın üzerine hiç bir jeep kullananıcısı atlamaz. Bundan sonra kesinlikle ve kesinlikle marka polemiklerine izin verilmeyecek.Bu tarz mesajlar direk silinecektir.
  17. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Tabiki Mitsubishi cilerin yardıma ihtiyacı olacağını sanmıyoruz Kemal bey.Biz bu organizasyonda Sevtap ın yanında olmak için geleceğiz.Biz uzaktan seyrederiz kurtarma operasyonlarını.Varlığımızı bile...
  18. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Oooh Maşallah.10 araç olmuş bile.Misafir kabul ediyormusun Sevtap?

19. Y

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Valla Yaşar hoca ne beşparmağı nede on parmağı kaldı gezmediğimiz.Hemen hemen tüm Kıbrısı gezdik.Benzini ucuz bulunca 600-700 km yol yaptık Kıbrısta. :D :D Eee nede olsa GEZENBİLİR. ;) ;)
  20. Y

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Evet bundan sonrada seferlerimiz eminim devam edecektir.Çünkü orada çok değerli dostlar kazandık.Hepsi birbirinden değerli bir çok dost.İnşallah gezenbilir'in Kıbrıs gezileri gelenekselleşecektir.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Geri