Arama sonuçlarınız

1. Y

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta O çamurları taaa Kıbrıs'dan getirdik. :) :)

2. Y

Gezenbilir Kıbrıs'ta

Ynt: Gezenbilir Kıbrıs'ta Çok yorucu ama bir o kadar'da keyifli,zevkli bir gezi oldu arkadaşlar.Bize gösterilen ilgi alaka ve misafirpervelik müthişti.Ben işlerim sebebiyle dönüşümü uçakla yapmak zorunda kaldım.Ama aracım vazifeye devam ediyor. Az önce yaptığım telefon görüşmesinde...
  3. Y

''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!..

Ynt: ''Muhabbetimizi Serbest Muhabbet Bölümünde Yapalım'' Uyarısı!.. Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Duyurusu (8 Mart 2009) 93 sayfa olmuştu her sayfada 20 mesaj 1860 mesaj yapıyor.Öyleki bu sadece gezinin hazırlık aşamasında yapılan sohbetleriydi.Daha ortada gezi falanda yokken...

4. Y

Ağva - Hacıllı'nın Ötesine İkinci Off-Road Keşif Gezisi (4-5 Nisan 2009)

Ynt: Ağva - Hacıllı'nın Ötesine İkinci Off-Road Keşif Gezisi (4-5 Nisan 2009) Of be abi ne güzel gezi olmuş. Adına yakışır biçimde tam keşif gezisi olmuş. Gezi ile ilgili anlatımlarınızı dinlediğimde gelemediğim için çok üzülmüştüm. Fotoğraflarıda gördükten sonra üzüntüm bir kat daha arttı...
  5. Y

Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009)

Ynt: Yuvacık - Kazandere Off-Road Gezisi (5 Nisan 2009) Tek kelimeyle Şahane.Off-road un kitabı varsa,bu uygulamanın mutlaka kitapta yerini alması lazım.

6. Y

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ Ufak tefek eksikleri var.Arka stepnelik.Ön arka tampon vinç.4 nokta emniyet kemeri,Başkada eksiği yok.Yakında onlarda tamamlanacak diye biliyorum. Musa ve Erkan arkadaşlarıma hayırlı ve uğurlu olsun.Çamurları bol olsun ;D

7. Y

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ
  8. Y

Beter Böcek CJ

9. Y

Beter Böcek CJ

10. Y

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ Şaka tabi.İlaç falan sıkılmadı.Projeyi Musa (musa zeje 5.2)arkadaşımıza devrettik.Biz boya kısmına kadar olan işlemlerini hallettik sonrasını Musa halletti.Bitti,hatta parkurlarda yerini bile aldı.Aslında toparlanma aşamalarındaki fotoları derleyip garaj bölümüne eklemek...

11. Y

Kemerburgaz'da Biraz Off-Road (3 Nisan 2009)

Ynt: Kemerburgaz'da Biraz Off-Road (3 Nisan 2009) Çok güzel.Tam anlamıyla off-road olmuş.Mekan neresi acaba çok merak ettim.
  12. Y

Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir

Ynt: Yöneticilerimizden Koza Yardımcı İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi Seçilmiştir Koza tebrik ederim.İnanki çok sevindim.Başarılarının devamını dilerim.

13. Y

Satılık 1992-83+LPG Land Rover Defender

Ynt: Satılık 1992-83+LPG Land Rover Defender Satışa sunulan aracın,bir başka sitedeki ilana yönlendirilmesi (ilan nosu) ilanlar bölümüne kabul edilmediğinden,yönlendirme linki (ilan no) silinmiştir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=13716.0 Aracınıza ait fiyat ve diğer bilgileri,varsa...
  14. Y

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ Böcek ilacı sıktım üzerine. :D :D :D
  15. Y

İtiraf...!

Ynt: İtiraf...! 1946 yılına kadar yolu var Yavuz abi.Benim maymun 63 yaşında. :D Modifiyeli lr yokmu? ;D

16. Y

1980 Jeep CJ-7

Ynt: 1980 Jeep CJ-7 Kolay gelsin Tuncay.Zaten cok güzeldi aracın.Daha ne kadar güzelleştirebilirsinki? Merakla gelişmeleri bekliyoruz.
  17. Y

1998 Cherokee Country (XJ)

Ynt: 1998 Cherokee Country (XJ) Teşekkür ederim arkadaşlar.Bende aile içerisinde kalmasını çok istiyorum.Bakalım artık,kısmet.
  18. Y

XJ Almak İstiyorum

Ynt: XJ Almak İstiyorum Hayırlısı olsun Dursun usta.Bence iyi bir tercih yapmışın.Ben 2 yıldır kullanıyorum aracımı.Aldıktan hemen sonrada yükseltme v.s işlemlerini yaptırdım.Bu güne kadar isteğim dışında aracmını 2 çeker kullanırken arkadan kayma problemi yaşamadım.Modifikasyonlardan sonra...

19. Y

Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi

Ynt: Off-Roadçu İçin Uyku Tulumu Seçimi Adrenalin mağazalarından bilgi ve fiyat alabilirsiniz.Yardımcı olacaklardır. Ben alşveriş merkezlerinin birinden aldığım uyku tulumunu kullanıyorum.4 ad almıştım.(tüm aile bireylerine)Bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım.Hiçde üşümedim.Em son kartepede -12...
  20. Y

Satılık 1986 model Mercedes 230G (Satışından Vazgeçildi)

Ynt: Satılık 1986 model Mercedes 230G (Satışından Vazgeçildi) Yukarıdaki alıntıda'da belirildiği üzere.Satılık bir araç ilanına ''bu araba bu kadar etmez'' gibi sözler kabul edilmemektedir.Lütfen bu konuya gerekli hassasiyeti gösterelim arkadaşlar.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.