Arama sonuçlarınız

1. Y

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Ben vinçe talibim Uğur abi. ;D ;D

2. Y

V8 Hot Rod sesi....Mutlaka seyredin...

Ynt: V8 Hot Rod sesi....Mutlaka seyredin... Kambersiz düğün olurmu hiç.Seni zaten egzostun tam önüne oturtucam abi.
  3. Y

V8 Hot Rod sesi....Mutlaka seyredin...

Ynt: V8 Hot Rod sesi....Mutlaka seyredin... Sırf bu sesinden dolayı alıcam bir V8 makine.Sonra çalıştırıcam arabayı,oturucam başına.2de bira açıp hem egzost dumanından,hemde biradan kafayı bulup öylece sesini dinliyeceğim. :D :D

4. Y

Offf... Offf... Off-Road...

Ynt: Offf... Offf... Off-Road... Wrangler bitmiş artık okeye dönüyor. :D :D
  5. Y

Motordan (ZJ) Gelen Ses ?..

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. Benim aracım Cherokee XJ.Araca göre değişiklik göstereceğini sanmam.

6. Y

Motordan (ZJ) Gelen Ses ?..

Ynt: Motordan (ZJ) Gelen Ses ?.. Benim aracımdada böyle bir sıkıntı olmuştu.Kayış değişti ve ses kesildi.Fakat 1 hafta sonra ses tekrar gelmeye başladı.Ustama gittim ve kayışı biraz daha gerdirdi ve ogün bugündür ses yok. Kayışlar (yeni olduklarında) kullanılmaya başlayınca biraz esneyip...

7. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Aileye yeni katılan arkadaşlar,hepiniz gezenbilir ailesine hoş geldiniz.
  8. Y

Yine Aynı Tartışma

Ynt: Yine Aynı Tartışma Konuyu başından beri takib ediyorum.Tüm mesajları okudum. İlk zamanlar bir off-road gezisi duyurusu yaptığımızda geziye en çok 4-5 araç katılırdı.Konvoydu araç sınıflandırması nedir hiç gerek duymuyorduk.Sonraları 10-15 araç geziler yapmaya başladık.Gerek konvoy halinde...
  9. Y

Yeni Sayfa mı Düzenlendi ?

Ynt: Yeni Sayfa mı Düzenlendi ? Üstteki profil bölümüne tıklayıp,açılan sayfanın solunda forum ayarlarından ayarlanabilir.

10. Y

Arkadaşımız Mustafa'nın Anneannesi Vefat Etmiştir

Mustafa Bedir. Kardeşim başın sağolsun.Allah sabırlar versin.Mekanı cennet olsun. Mustafa bey (MGK) başınız sağ olsun.Mekanı cennet olsun.

11. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Chevrolet doğru cevap Chevrolet c15
  12. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Mercedeste değildir.

13. Y

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Esra hanım geçmiş olsun.Önce sağlık.Bu kış kampı 1. si olacak daha bunun 2.3.4.......100. sü olacak.Bir sonrakinde çıkartırsınız acısını. Bu arada bu hafta soğuk hava ve kar geliyormuş.Şu anda kartalkayada kar kalınlığı 2m.Hafta...
  14. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Türkiye - Çin - Türkiye CJ gezisi ; Listede Son Durum 1- Orkun Baykal 2- Göktuğ Güzelbey 3- Sami Karmutoğlu 4- Uğur Kalaycı 5- Wrangler Cem 6- Yüksel Uysal :P (Macera benim göbek adım :D :D) 7- ... Yok mu arttıran
  15. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Morrisde değil.

16. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Değildur.:)
  17. Y

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Gidiş dönüş olur bence Yavuz abi. Ama dönüş nereden olur bilemem. :D :D
  18. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Ford değil Dursun usta. Ama bir ip ucu vereyim.Bilinen bir marka.

19. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Bu şirin arkadaşı tanıyanınız varmı? :D
  20. Y

1 Soru 1 Cevap

Ynt: 1 Soru 1 Cevap Hem aynı fotoğraf hemde ön ızgarasındada markası yazıyor.Doğru kabul ederek ben yeni bir soru soruyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,142
Kayıtlı Üye Sayımız
167,033
Kaydolan Son Üyemiz
alimutlu14532004@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.